'Full Versiyon'a Bak : spor yay taktım,direksiyonu çevirirken kütürtü var
sadık cabacı
07-04-2005, 20:09
206 ya eibach 5cm taktım direksiyonu çevirirken önden fena kütürtü sesi geliyo.bir bilen bişey söylesin.
Serc@N E
07-04-2005, 23:27
bendede böyle bi sorun vardı direksiyonu çevirdiğimde küt küt acayip sesler geliyodu verdik tamire ön takımdan geliyomuş bir kaç parça değişti sesde gitti ama belkide senin lastiğin çamurluğa filan sürtüyoda olabilir bu benim görüşüm tabi :)
zender_28
08-04-2005, 00:46
dedigim gibi amortisorlerin uzerindeki bilyelerden olabilir. once temizlet benzinde bekletipolmassa yenile. ama apache "nin dedigi gibi baska on takim parcalarindanda olabilir...
bence de amörtisör kulelerinde ki bilyelerden yapıyor
% 90
sadık cabacı
08-04-2005, 01:57
abi ön takımda bozulcak nevar daha 4000 de araba.her yay takan öntakımmı değiştiriyo.ve daha dün taktım yayı bugun 2.gün.tekerler biyere sürtmüyo sağa sola sürtmüyo;birbirine sürten demir sesi geliyo.
sadık bey bence yayları taktıkdan sonra arabanın salıncagında bir sorun olmuş olabilir kanatimce.
Diğer topictede yazdım, pecolarda klasiktir o kütürtü, yaylar takılırken yayların üzerine lastik hortum geçirmesi gerekirdi ustanın, bu şekilde o sesin önüne geçiliyor, ben önce 106'ma sonra 206'ma yay taktırdım ikisinde de hortum takıldı ve ses yapmıyor...
sadık cabacı
08-04-2005, 14:19
hortumda takıldı ama ses var bencede yayları tam oturtamadı.yarın gidip sök tak yaptırcam.düzelirse düzlir yoksa sökcem bari başka pug lara satarım kullansınlar,vay benim kara bahtım:sinir:
Alican-C
08-04-2005, 14:35
ya hortumları takamadılar yada surtme yapıo buyuk ıhtımalle
misafir1920
08-04-2005, 16:31
bende de olmuştu bir ara, yayları çıkarttıktan sonra, o ses lastikleri taktıktan sonra bijonlarını mı ne sıkmamışlar ondan oluyormuş,,,hemen hallettiler, yoksa yol ortasında lastiğim fırlayacaktı
Serc@N E
08-04-2005, 16:44
senin olayında güzel hee bi insan nasıl bijonları tam sıkmaz gidip dağıtsaydın orayı :)
bende de olmuştu bir ara, yayları çıkarttıktan sonra, o ses lastikleri taktıktan sonra bijonlarını mı ne sıkmamışlar ondan oluyormuş,,,hemen hallettiler, yoksa yol ortasında lastiğim fırlayacaktı
afadersin down oldum :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.