'Full Versiyon'a Bak : Citroen = Tasarım
SOn dönemde hep bu soruyu duyuyorum.
'Citroen'e neler oluyor?'
Haksız sayılmazlar. tasarımdaki sıçrama inanılmaz.:thumbsup:
http://www.autogazeta.com/g/421/citroen-cairlounge01.jpg
Bence İtici tasarımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor citreon...
Bence İtici tasarımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor citreon...
Alışsanız iyi olur, 10 yıl içinde bu tasarımlardan çok daha iticilerini kullanıyor olabilirsiniz... ;)
inşallah dua yerine geçmez sinan abi :)
misafir147
08-04-2005, 04:03
Bence çok güzel ilk defa bir citroen e bakıp "vay be" diyorum , c4 ü de beğendim:)
çok acayip bişe ya uzay aracı gibi:)
Turgay_c3
08-04-2005, 13:00
süper b i araba yauu
ya ben bı c5 i sevmıyorum onun dısındakıler hoş zaten artık nerdeyse her markanın modellerı bırbırıne benzıyo
c4'ü resimlerinde falan pek beğenmemiştim ama trafikte görünce epey hoşuma gitti.
Sefa_vts
10-04-2005, 12:47
bu araç baya bi resmi duruo :)
aahhmmeett06
11-04-2005, 14:08
cıtroen son zamanlarda değişik modeller ve tasarımlarla piyasaya çıkıyor ve yeniliğe önem veriyor.eski cıtroenlerle yenilerinin alakası yok.benim görüşümle sınıfında güzel arabalar yapıyor.
cit ler coşmuş durumda.yalnız cit yükselirken pug aşağı iniyo.Özellikle 106 nın yerine çıkacak olan model :(
nerde eski vtsler...tasarımda ilerliyor ama c4 vts ye bindim sürdüm insan o arabayla gazlayamaz.heryer dijital ve çok tikky araba (kelime bulamadım)birde saxoya bak araba.kıyarsın saxoya c4'e kıyamazsın
Sefa_vts
20-04-2005, 20:39
ya araba ya hakim olman alzım aslında böle gazı tokatlıcan anında cevap vericek aslanlar gibi kükricek ama ses olarak değil güç olarak öyle bi araba olsun citröen olsun vts olsun c4 olsun mu :D :) ?? saxo olsun ;)
Sax VTS & Pug 106 GTI ların yerini alabilecek modellerin çıkması zor bence.Gerçekten fare gibiler trafikte... bide bu gruba 205 1.9 GTI ı eklerim. Bu üç model çok özel....
berkartis
21-04-2005, 17:39
Bizim araba c3 bence o da güzel. Bu resimdeki C Airlongue mi öle bişi di dimi?
gokhan_vts
27-04-2005, 18:23
bende saxo derim tabi. annemden izin cıkmadan vts aldım diye oda gitmis bana inat c4 vtr almıs samsun citroenden de arattırmıs sabahın 9'u adamın biri ben samsun citroenden arıyorum annenize c4 sattık demez mi !! ama daha nasip olmadı memlekete gitmek gitsem test edicem nasıl makina su c4 :)
gokhan_vts
27-04-2005, 18:29
bende saxo derim tabi. annemden izin cıkmadan vts aldım diye oda gitmis bana inat c4 vtr almıs samsun citroenden de arattırmıs sabahın 9'u adamın biri ben samsun citroenden arıyorum annenize c4 sattık demez mi !! ama daha nasip olmadı memlekete gitmek gitsem test edicem nasıl makina su c4 :)
Fatih&Barış Bros.
29-04-2005, 18:11
şimdiden alışmamız lazım bu tip araçlara
geleceğin araçları bunlar
VTS' leri GTI' ları cok arayacağız herhalde
gokhan_vts
29-04-2005, 20:59
yok yok ben arabamdan vazgecmem fazla elektronik makinalar bunlar :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.