'Full Versiyon'a Bak : Döşeme kaplama !
beyler ben arabamın iç koltukları ondan sonra kapıalrdaki bazı yerleri farklı bir renge deriye döşetmek istiyorum. Bunu istanbulda önderdiğiniz ve fiyat olarak birşeyler söyleyebilceğiniz birisi varmı ?
aynısını ben favoritime yaptırdım. direksiyon, küllükler, kapı içi tutamaklar, emniyet kemer pedleri fln. muhteşem oluyo. ama her döşemeci uğraşmaz. çok para ister. yardımcı olurdum ama ben k.maraştayım.
Merhabalar Samet bey Act club a üye bir şirket olarak otomobilinizin derisini memnuniyetle yapabiliriz.Üye kartınız geldiyse kimliğinizle beraber geldiğinizde %8 indiriminiz dahi var.Fiyatlardan kısaca bahsedeyim ortalama fiyatlar alman suni deri için 750 YTL ,Hakiki montana deri için 1350 YTL dir.Yaptığımız işleri ve deri döşeme hakkında detaylı bilgi için www.artcar.com.tr (http://www.artcar.com.tr) ı tıklamanız yeterli olacaktır.Sitemizde 3500 ü aşkın yapılan araçların deri döşeme fotoğrafı mevcuttur.:thumbsup:
Saygılarımla
A.CEM ADALI
beyler ben arabamın iç koltukları ondan sonra kapıalrdaki bazı yerleri farklı bir renge deriye döşetmek istiyorum. Bunu istanbulda önderdiğiniz ve fiyat olarak birşeyler söyleyebilceğiniz birisi varmı ?
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.