PDA

'Full Versiyon'a Bak : Döşeme kaplama !

Samet
10-04-2005, 01:38
beyler ben arabamın iç koltukları ondan sonra kapıalrdaki bazı yerleri farklı bir renge deriye döşetmek istiyorum. Bunu istanbulda önderdiğiniz ve fiyat olarak birşeyler söyleyebilceğiniz birisi varmı ?

ümit-SR
10-04-2005, 15:08
aynısını ben favoritime yaptırdım. direksiyon, küllükler, kapı içi tutamaklar, emniyet kemer pedleri fln. muhteşem oluyo. ama her döşemeci uğraşmaz. çok para ister. yardımcı olurdum ama ben k.maraştayım.

ART CAR
23-11-2006, 04:12
Merhabalar Samet bey Act club a üye bir şirket olarak otomobilinizin derisini memnuniyetle yapabiliriz.Üye kartınız geldiyse kimliğinizle beraber geldiğinizde %8 indiriminiz dahi var.Fiyatlardan kısaca bahsedeyim ortalama fiyatlar alman suni deri için 750 YTL ,Hakiki montana deri için 1350 YTL dir.Yaptığımız işleri ve deri döşeme hakkında detaylı bilgi için www.artcar.com.tr (http://www.artcar.com.tr) ı tıklamanız yeterli olacaktır.Sitemizde 3500 ü aşkın yapılan araçların deri döşeme fotoğrafı mevcuttur.:thumbsup:

Saygılarımla

A.CEM ADALI

beyler ben arabamın iç koltukları ondan sonra kapıalrdaki bazı yerleri farklı bir renge deriye döşetmek istiyorum. Bunu istanbulda önderdiğiniz ve fiyat olarak birşeyler söyleyebilceğiniz birisi varmı ?