'Full Versiyon'a Bak : Turbo M3 iN Turkey
Turbo M3 (http://www.da-motorsport.com/projeler/yeniturbo.htm) <<<<< Tıklayınız.
Arkadaşlar Yukarıda Turbo M3 Mevcut Gayettt başarılı bir araba Bakmanızı incelemenizi isterim Ben kendim bizzzat biliorum çok büyük emek var inceleyin kararı siz verin :thumbsup:
biliyorum bu aracı basarılı bi çalışma.
misafir518
11-04-2005, 13:48
bence mükemmel bi araç hatta böyle bi aracın türkiyede bulunması mutluluk werici:thumbsup:
misafir217
11-04-2005, 15:29
videoları wardı bende ferarilerle falan kapışıodu
onursumer
11-04-2005, 15:38
okadar şeyi oraya sığdırmışlar ya helal olsun çok güzel bir çalışma
tebrik ederim walla.türkiye bu şekilde adını duyuruyor.
walla bravo süper bi makina olmuş
misafir1709
11-04-2005, 16:13
sonucuda söyleseniz teknik verileri yokmu kaç hp olmuş
KSK-VTEC
11-04-2005, 16:42
Deneyen varmı bu araçla özgün bey
abi araba çok fena duruo,verilen emeği gösterio resmen gidişini görmek isterdim...
Tek kelime DÜNYA LİTARATÜR'üne girecek bir araç,. Tebrik ediyorum bravo BRAVO,.
Mehmet Ertan
11-04-2005, 18:09
Gurur verici ;)
helal olsun adamlara çok güzel bi çalışma olmuş,tebrik edilcek bi değer çıkmış ortaya...
misafir1059
11-04-2005, 20:23
bunu biliyorum bu araba hani nosla beraber 1000+++ bg lere ulaşan araba diilmiydi???
misafir1059
11-04-2005, 20:26
araba komple el yapımı ama... HELAL OLSUN
3 tane bosch benzin pompası kullanılmış.abi o araba 1ytl yakıodur kmde valla :)
GöKHaN G
11-04-2005, 20:39
özgün denedinmi sen bu arabayla? denediysen sonuç ne oldu?
bu araç bildik bi araç bide giderken görebilsek
misafir1932
11-04-2005, 21:11
Ben de merak ediyorum... ama bu araba 300+ gidebiliyor. Turbo Civic o kadar gidebiliyor mu? Vites yetiyor mu?
CIH-Turbo-Manta
11-04-2005, 21:22
Tek sorun herhalde Türkiyedeki delik-de$ik yollar, ve otobanda cok yava$ giden digerleri.
eheheheh M3leri geçiorum ama turbo olmayanlarını tabiki :D bu arabayı geçmek zor biraz :)
Ben de merak ediyorum... ama bu araba 300+ gidebiliyor. Turbo Civic o kadar gidebiliyor mu? Vites yetiyor mu?
valla nedemek istediğini anlamadım kim 300+ üretiyor ? M3 ü diosan 800+ üretiyor haberin olsun :thumbsup:
ismail_w
12-04-2005, 09:35
no comment
valla nedemek istediğini anlamadım kim 300+ üretiyor ? M3 ü diosan 800+ üretiyor haberin olsun :thumbsup:
galiba 300+ derken son hızdan bahsediodu :thumbsup:
son sürat demek istemiş, vites yetiyormu diye niye sorsun yoksa:opa:
abi 900 hp'ye çıkarmışlar m3 turboyu artık bilmiyorum daha nekadar olur
mukemmel bi arac cikmis ortaya...tebrikler
arkadaslar bu arac mecıdıyekoyde BMW servısınde ben yakından gordum sesını dınledım ama ıcıne bınıp kullanmadım oradakı ustalardan duydum arac gecelerı saat 3 ten sonra yola cıkıyormus ve ankara otobanında denenıyormus ( hız olarak ) full depoyla 100 km gıdıyormus sımdılık bıldıklerım bu kadar
ama araç türkiyenin gurur kaynağı
arkadaslar bu arac mecıdıyekoyde BMW servısınde ben yakından gordum sesını dınledım ama ıcıne bınıp kullanmadım oradakı ustalardan duydum arac gecelerı saat 3 ten sonra yola cıkıyormus ve ankara otobanında denenıyormus ( hız olarak ) full depoyla 100 km gıdıyormus sımdılık bıldıklerım bu kadar
şehir efsanesi oluşmuş gene ya :D
.. saat 3 ten sonra yola cıkıyomus..
.. full depoyla 100 km gidiyormus..
DAMOTORSPORT
14-04-2005, 01:42
bizi onuralndırdınız.
Mert
bu araca ne denilebilirki
ben diyecek kelime bulamıyorum
sadece DAMOTORSPORT'u yürekten tebrik ediyorum:thumbsup:
:applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus: :applaus:
Burak_Burak
14-04-2005, 02:07
Ben pistte gördüm bu arabayı yakındanda inceledim
Yeri kazıyo sanki giderken. Körfez pistinin start finish düzlüğünde asfaltı baya bi kazımıştı yanlış hatırlamıyosam. Kalkış yapmak falan imkansız gibi birşey sadece motorda diil yürür aksamda da birçok iyileştirme yapılmış. Hayran kalmamak elde değil. En eski haliyle 450 500 beygirken bile bir canavar olan 996 turboyla rahat rahat gidebilen bi araba işte.. Zaten bildiğim kadarıylada normal benzinle çalışmıyordu bu araç.
Mert yüzüne karşıda söylemiştim şimdide söyliyim...
Tebrikler, başarılar...
minimania
14-04-2005, 13:23
Valla ben bu gül kurusu renkli M3'ün Ferrari F355 Berlinetta'yı ve 360 Modena'yı,Porsche 911 Turbo'yu,Lamborghini Diablo'yu geçtiğini izledim videoda çok canavar bişey!!!!Emeğin karşılığı alınıyor işte...Gerçekten yürekten kutlarım,helal olsun...
cabrioman
14-04-2005, 13:32
şehir efsanesi değil yanlız MErtin arabası, gerçek efsane...harcadığı emeği ve parayı bildiğim için takdir etmeyen ve hatta inanmayan arkadaşlara gülüyorum sadece:)
şehir efsanesi değil yanlız MErtin arabası, gerçek efsane...harcadığı emeği ve parayı bildiğim için takdir etmeyen ve hatta inanmayan arkadaşlara gülüyorum sadece:)
ben araba için şehir efsanesi olmuş demedim yalnız :D ordaki laflar ilginçti onlara dikkat çekmek istedim.. zaten yaptığı işlerle Mert bey saygıya fazlasıyla hakediyor
hele ülkemizde modifiyenin hala filtre/eksoz takmakdan ve SATMAKTAN ibaret olduğu düşünüldüğünde, bu alanda ne kadar büyük bi gelişme gerçekleştirmiş, hayranlık duymamak elde değil.. Bişeyler üretiyor olması bile fazlasıyla sevindirici
bence mütevazi olmasınada hiç gerek yok, övünmek sonuna kadar hakkıdır bence
Çok aşırı bir alet bence ama çok gzüel bir çalışma bnecede dünyadaki nadide araçlardan biri
benm bildiğim duyduğum motorda bi sorun çıktığı ve şimdi yürümediği gerçekliği nedir bilemem.
şölede bişii var Ferrari ile yürüyo geçiyo felamda ferrariyede yap bişiiler bak neler oluyo :) bu işin sınırı limiti yok bu araçta limitlerde
ellerinize emeğinizze sağlık...
ya bu arabanın video sunu bulan plursa yayınlasın
araraç gerçekten mükemmel istenilince ve bolca emek+para harcanırsa turkiyedede böyle araçların yapılması gerçekten gururverici.Ellerinize sağlık
bizi onuralndırdınız.
Mertformat atılmadan once pc 3 4 adet videonuz vardı hepside etkileyici ozelikle porse :) sıkılmadan cohk seyrettim... :applaus:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.