PDA

'Full Versiyon'a Bak : En iyi servis? (Istanbul)

B@H@Dı®
11-04-2005, 22:36
Ben aracımı Baylas'a goturuyordum ama hıc memnun dıılım bugun Gökşenler'e gitiim birkaç arkadasın tavsıyesı uzerıne ama ordada pek anlasamadık servıs muduruyle. Gercekten bilgisine guvendıgınız servıs varmı?:kararsiz:

OKAN
11-04-2005, 22:48
arkadaslar bugun saat 4 gibi maltepedeki ersanliya gittik c2 ye spor yay taktiracaktik saat 6 ta kapttiklari için bir sürü bahane uydurdular lift falan bozuk dediler oraninda servisi hiç begenmedim adamlar gayet lakayit davraniyolar ve is yaparken gidiyo çay falan alip içiyolar tamam yorulmus olabilirler veya servislerin cay saatleri vardir ama bu kadarda olamaz...

B@H@Dı®
11-04-2005, 22:53
servıs takıyo mu spor yay??
bende orda taktırıym o zmn:)
ama o zmn dırek garantı dısı bırakırlar yürür aksamı

Tufan_vts
12-04-2005, 01:02
arkadaşlar cıtroen baylas da dahıl kesınlıkle hıç bir cıtroen servısıne gıtmeyın çunku adamlar bıldığınız bır ınsaat ıscısınden farksızlar.benın arabam 35 gun baylas da yatttı sadece 1 aırbag beynı ıcın .adamlar bozuk aırbag kollektoru ıcın 2 tane aırbagı değiştirmeye kalktılar.sonra kaputum çızılmıştı boyattık 2 ay sona guneste yazılar çıktı ....yanı tam anlamıyla ıgrenç bı yer ve su anda zaten kımse memnun değil citroenden en guzelı sanayı

B@H@Dı®
12-04-2005, 01:16
ya benımkı suan garantıde oldugu ıcın bırakıyorum servıse yksa zaten bende hayatta ugramam. ama garantıdende cıkarmıyorum cnku dızellerın parcaları cok pahalı oluyo bısey olsa patlar kalırm. bı senesı gectı kaldı bı sene bakalm artk hayırlısı

Murat KOLÇAK
13-04-2005, 20:51
Servislerden bende çok çektim ama şimdiki servisimden memnunum Yenibosnada Citroen Serhan Motorlu Araçlar san. tic. ltd. şti. var. İşlerini ciddiye alıyorlar ben öneririm.

B@H@Dı®
13-04-2005, 20:53
Ben atasehırde oturuyorm bana bır haylı uzak kalıyo ama bunlarla ugrasmaktansa gıderm yolu dert dııl (hem zaten dızel yakmıyo:)) tesekkurler. Anadolu yakasında bıldıgı ıyı bı servıs olan varmı?

OKAN
13-04-2005, 21:05
servıs takıyo mu spor yay??
bende orda taktırıym o zmn:)
ama o zmn dırek garantı dısı bırakırlar yürür aksamı

ewt garanti disi kaliyo ama zagten garantilide olsa parça baska biseyden o parçayi adamlar geçiriyo direk...

zagten adamlar bi yay takmak için komple disk tayisiyici salincak falan hepsini söküyolar, 2 tane amartisör sökmek için git sanayide taktir daha ii olur hem,

hem zaman hemde paradamn karli olur...

tanidigim çok ii bi özel servis var ama tuzlada eger uyarsa bigun bulusup gidelim özelden msj çekerisin sana fiyatinida alirim takmasina yaylarin...

B@H@Dı®
14-04-2005, 21:08
bostancı sanayıı de benım var bıtane amortısorcum adamlar cok ıı bıcok kısıde oyle dıyo Aydın dıye bı dukkan. Yınede dusunmen yeter tesekkurler:)

Onurcan Y
16-08-2006, 12:58
güzel ankaramda sadece bir bayii ve onun servisi var ki herkesin şikayetçi olduğu ve bildiği otosay...ama bize karşı bugüne kadar çok iilerdi...biraz tanıdık olmanın şansı diyim...Allah servislere bakım dışında düşürmesin...AMİN

kutay
16-08-2006, 13:24
boğaziçi vardı bi zamanlar..artık yok :(
şimdi filomobil iyi diyolar..bide biçok arkadaşım elmastan memnun..bakıcaz artık

Volkan-A
17-08-2006, 18:03
Bahadır, sana tek bir söylicem mutlaka oraya götür. Citroen Elmas Okmeydanında. Hatta beraber gidelim. Ben oraya gidiyorum. İnan süper ötesi. Hepsiyle kardeş gibi oldum. Sözüm ve nazım çok geçiyor. Götürürüm tanışırsın sonra ben olmadan da gereken herşey yapılır. Garanti olaylarında çok yardımcı oluyorlar. Sen beni dinle, inan oaraya gidince başka yere gitmek istemeyeceksin. Gerekirse beni ara : 0535 233 04 01

olcayy
23-08-2006, 02:08
ben maslak ilbantekinleri öneririm her konuda çok yardımcı olmuşlardı bana

0zgur
23-08-2006, 10:15
filomobil var, iyidir baya.
http://www.filomobil.com/

LeVenT-S
04-09-2006, 18:37
ben iki citroenimi de mersa otomotivden aldım.bu firmanın sigortacısı mükemmel bi insan bi de bi ustası (veysel).genel olarak dier elemanlardan bi cacık olmaz.servis müdürü(fatih) falan da çok iyi,ilgili,canayakın biri,garantiden çıkarmadan,yaydı-amortisördü deiştirtio serviste.müşterilerine ticaretten farklı biçok konuda yardımcı oluyo ama servis dediğin şey bi sigortacı-bi müdür-bi de ustadan ibaret deil ki.güzelim sıfır arabaları yerlere sürünen bi fırçayla yıkıolar,ilk arabam harita gibiydi bu yüzden.biçok işi baştan savma yapıyolar,ben özellikle veysel ustayla hallediyorum işlerimi,adam özel servis açsa yetkili servise falan da gitmem.

şahsen sigortacısını,servis müdürünü ve veysel ustasını tavsiye ederim :)

eğer işiniz düşerse veysel ustayı bulup ona, PERTÇİ + DİZELCİ SİYAH VTS Sİ OLAN BAHTSIZ LEVENT derseniz zaten tanır fazlasıyla da ilgilenir.

Tufan V
12-09-2006, 20:15
Orjinal Servis olrak Serhan'ı öneriyorum yenibosnadaki.

Citroen servisi olmasada Florya 5yol sanayi sitesi Hyundai Zafer usta hem fiyat hemde işten anlama bakımından benim en tuttuğum servis.

ex0rcism
13-04-2007, 23:09
hocam arKadasn dediği gbi ist. meRsa 1 numara su anda seRwis mdürü fLan deişti 12.04.2007 de serwise gtürdüm arabayı cok ii ilgilendiler su anda aLt katnda aHmeT usta war coK iLgLi her sekLde yaRdmcI oLuo.ona da gRi xsaraa derseniz faslasyLa iLgLenir:D

kutay
13-04-2007, 23:17
filomobil ve maslak gökşenler en çok memnun kalınan yerler.benim cam işini gökşenler çözmüştü saolsunlar.

ErSiNC_4
14-04-2007, 00:22
ben ctr derim sefaköydeki gerçi yenibosna diye geçiyor e_5in yan yolunda

Ata ÖNEN
14-04-2007, 22:52
Bende Filomobil'e götürüyorum. Gayet iyi ve ilgililer şu ana kadar işlerini gayri ciddi yaptıklarını görmedim... Mantıklı ve makuller...

CAGRI_vts
23-06-2007, 01:43
Bende İzmit ve Gebze'deki servislere gittim arkadaşlar ve hiç menun kalmadım. Vts için hareret müşürü arıyoduk bin dereden su getirdiler. Allah kimseyi düşürmesin oralara :) zaten parçalar zor bulunuyor.

Ata ÖNEN
23-06-2007, 15:23
Çağrı aman kardeşim sakın yani Gebzeyi bilmem de sakın ola ki İzmit'deki servise yaklaşma bile... Hiç yok yere adamlar benim arabanın silindir kapağını açmaya kalkıştılar... Dedim noluo napıonuz kobay mı lan bu araba?:) Zor kurtardık valla...

c2vtr8215
23-06-2007, 16:34
arkadaşlar ben maslak sanayideki ilbantekinlere götürüyorum sahibi arkadaşım adı süleyman. her türlü sorunuma çare bulur benim adımı verin (Armağan) sizede en iyi şekilde yardımcı olur.Maslak sanayi sitesi 2. kısımda adresini net olarak bilmiorum fakat ilgilenen olursa yardımcı olurum...

onurdinckal
07-08-2007, 05:02
Hayatımda bindiğim güzel aracım c3 1.6 hdi ım.Herşeyiyile süper bi araba.

Tabi servis zamanı gelene kadar
.ALLAH CEZASINI VERSİN türkiyede citroen servis ağını kuranın.Bukadar lakayıt,işgüzar servis başka hiçbir markada yok.Avrupa yakasında işini doğru dürüst yapan bir yetkile servise rastlayamadım.Çok çektim.Ufacık bişeyi çözemezler,kazıklamaya kalkarlar,iş bitmez,eksik iş yaparlar bence berbatt...

Oturma yeri yapıp çay kahve vermeyin istemem,işim görülsün,iş bitsin temizve tam işçilik olsun bana yeter.

Ama serviste en göze çarpan yer hep bekleme salonu.arabayla ilgilenen eden yok.Bu nedenle Topkapı Saniyide Süper bir Usta buldum.Teknik olarak a-dan z ye ekipman ve yeteneğivar. Tertemiz işçilik,tertemiz bir atolyeleri var.Şaşırdım ilk gittiğimde.Ama herşeyi yapabiliyorlar.

Yemişim garantiyi,sanki arızalanınca garantiye sokuyalar.Şunu böle yapmışınız ondan diyolar,tek garantim koltuk kılıflarımı değiştile.bide teybimi.

MuratUzun
07-08-2007, 14:30
valla ben maslakta bi pejo servisine gittim,murat die genç bi arkadaş var. işten anlıyor. baya da bi ilgili. bundan sora oradayım gbi...

QQ4
07-08-2007, 22:58
güzel ankaramda sadece bir bayii ve onun servisi var ki herkesin şikayetçi olduğu ve bildiği otosay...ama bize karşı bugüne kadar çok iilerdi...biraz tanıdık olmanın şansı diyim...Allah servislere bakım dışında düşürmesin...AMİN
Ankara'da KARPA'ya gidiyorum ve çok memnunun. Ankaranın en eski ve tecrübelilerinden biri bence.