'Full Versiyon'a Bak : performans filtre
zuperbass
12-04-2005, 13:27
doğan 1.6.ie aracıma hava filtresi takmaya çalıştım fakat eksık ve yanlış yaptıgım birşeyler var sanırım umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır
yap1cag1n sey hava flitresini soguk hava yi ala bilicegi bi noktaya uzatman yeterli olucaktir
zuperbass
12-04-2005, 13:39
yaptım fakat bogma yaptı ve yüksek devirde cıkarması gerekn sesıde cıkarmıyo normalde lpg li aracların filtre kutusu uclarını kapatıyolar fakat filtre kutusuna 2 cıkış vermişler ben acık olan cıkışı kapayıp mandalı cevırıp kapalı olan tarafı acıp o uca takıyorum filtreyi tipoya yapmıştım fakat bu bir türlü olmuyo ya elımde 2 adet filtre var en sonunda sıkılıp yakıcam onları :))
Kaan Kalkavan
06-05-2005, 19:56
bence kesınlıkle kednı basına takmaya calısma bende kendı aracımda denedım ıyı sonuc wermıyor bızım arabalrın motor tıpınde.ancak gercekten bu ısten anlayan bır yerde yaptırmanı tavsıye edrım
MERT/HZP 54
08-05-2005, 15:27
tofaşta filtre yalan gerek yok boşuna ugraşma ses için zaten filtre takılmaz takılsada o ses tofaştan alınmaz .illa fıltre dersen kutu içi fıltre K&n takarsın cuk dıye de oturur.açık filtre gereksiz..
MERT/HZP 54
08-05-2005, 15:49
ya tamamda alınan ses beni tatmin eden bi ses olmadı sade bi emme sesi patlak manifold gibi bız bız ötüyo gereksiz bence alt devirlerde motoru sıkıyo.bu benim görüsüm tofastan fıltre sesi alacam dıye fıltre takmam ...
zuperbass
08-05-2005, 20:19
tşk ederim arkadaşlar ehh artık filtreler beklemede kalır herhangi bir yeriyle oynayıp değişiklik yapmak istemıyorum
yeterki takılacak yer havayı en iyi şekilde yiyebilen bi yer oldun mesela kaputu açtırıp oradan havayı acayip şekilde güçlü alabilirsin mükemmel işler :)
Karpürator lu araclarda acık hava filtresi biraz zahmetli hemde tatmin edici olmuyor. İnjeksiyonun gözünü sevim :D 1,3 Getz Vtec denfarksız ses cıkartıyor. Eksoz a hiç gerek kalmıyor bizde. arkadsım sana allah sabır versin :D
zuperbass
09-05-2005, 11:41
ya benim arabam enjeksiyonlu zaten çok uğraştım artık boşverdim bizde eksoztla yetınırız artıkın gerci filtre bambaşka ama :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.