'Full Versiyon'a Bak : E30 M3'e(veya diğer modellere) klima montaji....
yaz geliyor bu sicaklarda klima artik vazgeçilmez oldu... bende arabama kilma taktırmayı istiyordum, dün bir arkadaşima parça sormak için parçaciya gittim e30 için bir arabanin üstünde klima gördüm. araba iyi durumda yürüyor ama heralde komprösörü arizali veya gazi bitmiş. elektrikçimle konuştum komple tesisiatin benim arabama kolayca aktarilabileceğini söyledi en fazla yeni bir komprösör ile çalişir duruma gelirmiş... sizce klimasiz arabaya klima montaji başarili olurmu ve bir e30 klimasi herşey çalişir durumda tüm tesisatiyla ne kadar eder merak ettim :)
misafir1932
13-04-2005, 23:32
Kıbrısta isen çok bi para etmemesi lazım.
Kıbrısta isen çok bi para etmemesi lazım.:thumbsup: doğru cevap (tr de sorduk 1.250 ytl den aşağı fiyat çeken olmadi 2000 liraya kadar bulduk)
cankayin
15-04-2005, 10:53
bana da bie e30 m3 kliması lazım, izmir de yaşıyorum ve sıcaklar yaklaşıyorrrrrrr.Kim bana yardımcu olur?
can
e30 klima setini hurdacıdan parça parça sakın almayın toparlayamassınız problem çıkar.bir arabanın üzerinden e30 316 dan 325 e kadar kopresör hariç bütün parçalar aynıdır.bir arabanın üzerinden çalısan fanını radyatörünü gerekirse gaz basıp kaçağını görerek komple söküp yerleştirin m3 kompresöründe de ben size yardımcı olurum.istanbulda bir arkadaşıma e30 m3 için komple set gönderdim 1000 ytl hiç problemsiz 2004 yazında kullandı.istanbulda 300-500 ytl sadece işçilik yapıyorlar.
ben 90 3,20 aldim ondaki klimayi benimkine monte ediyoruz... şimdilik sadece en riskli parça olarak gördüğümüz klima radyatörünü sıfır aldik 200 ytl... onun dışında ise herşeyi çalişiyor.... zaten hasan abi seninde söylediğin gibi hurdacidan tek tek toplamak pek akil kari değil... bu arada ben komprosör lerinde ayni olduğunu biliyordum, aynı değilmi? :(?
bugün tesisiatı kurmaya başliyoruz gelişmeleri buraya yazacağim belki birilerine faydali olur :)
radyatör 200 ytl (yeni orjina
hortumlar 200 ytl (yeni orjinal)
filtre 57,5 ytl (mercedes 190 yeni orjinal)
dryer 80 ytl (yeni orjinal)
iç kalorifer radyatörü 40 ytl (2, el) (yenisi 285 ytl)
şimdi iş kaldi komprosörün bloğa binen ayağina m10 motorlara göre ayak bulamadim ama onuda bulacam :)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.