'Full Versiyon'a Bak : Pioneer Mi? Jvc Mi?
misafir957
15-04-2005, 08:56
Acaba pioneer 9650 DEH modelimi daha iyi yoksa JVC EXAD serisi mi iyi? yardımcı olursanız:kararsiz:
bencede jvc
bende dün jvc'lendim.
Pioneer vardı onu satıcam
dünyanın en iyi teyibi pionner yaptı p9
yazdığın modeldede pioneer daha iyi
ozgurozdemirr
15-04-2005, 11:55
JVC :cool2:
Yaw Harun biz seninle hiç aynı düşünemiyoz yaaa.Bi kerede hemfikir olsak tarihi not alcam walla
JVC Exad kesinlikle
düşünemiyoz kanka çünkü sen duyumlarla hareket ediyosun özellikle pionner iyi teyp yapıyo dünyanın en iyi teyibi onda daha nediyim
herkesin jvc demesinin sebebi pioneer taksici tesisatı lakabını aldı oyüzden:)
mesela jvc lerin kronik bi sorunu var cd atlatıyo bunu kullananlara sor bir çoğunda vardır..jvc genelde ev sistemlerinde iyidir:thumbsup:
bencede pioneer herzman 10 numara...
yanlış anlaşılacak bişey yok zaten
sen benim teyibimde ole bi arıza olmadı diyosun ama ben tam 4 kişiden aynı sorunu duydum tabi onlarınki istisnada olabilir yada tesadüfte oalbilir..pioneere gelince
dünyanın en iyi teyibini yapmaları tabiiki alt serilerininde çok iyi olduğu anlamına gelmez ama O TEKNOLOJİYİ yakaladıkları anlamına gelir..
ben bugune kadar oto hifide jvc nin bir başarısını görmedim
pioneerinde diğer yazımda belirttiğim gibi teyipte çok iyiler dedim halada fikrimin arkasındayım..
yine diğer yazımda belirttiğim gibi jvc de ev sistemlerinde iyi
buarada arabamda pionner modeli yok yani arabamda vardır diye savunduğuumu falan düşünmeyinde tarafsız olarak fikrimi soledim:thumbsup:
atakan67
15-04-2005, 14:26
valla gozu kapalı jvc derim ben.2 senedir jvc ks-ax450 (tam hatırlayamıyorum) kullanıyorum ama kasetcaları tabiki su ana kadar bi problem goremedim zaten degistiricem cd calarla oda jvc olacak dedigim gibi gozu kapalı jvc
matador33
15-04-2005, 17:04
dünya devi her zaman jvcdir.bende fazladan cok.almanyadan aldım.istersen verebilirim:eek:
tesadüf diyosun bak ddönmez arkadaştada olmuş????
onursumer
15-04-2005, 17:09
pek anlamam ama pioneer kullanıp sorun yaşayan insan az o yüzden pioneer derim :)
UMUR-ART95
15-04-2005, 20:54
Kesinlikle JVC bende tesisat yaptım küçük bişey ama JVC çok önemli
Pİoneer Hikaye
UMUR-ART95
15-04-2005, 20:56
Bende JVC KD-G801 Var Çok İyi Bişeey
pioneer alpine varken ne JVC si
Selamlar
JVC pioneer hepside teknolojide yakin ancak kullanici secimine ve kullanici ihitiyacina göre degişir Ama bana derseniz
Jvc Exad dokunmatik ekran dalgasi sadece şekil :) teknolojiside var tabi pioneer ankarada 5 taksiye bindim 5 inde pioneer vardi taksici teybi oldugundan herkes pioneer alior kardeşim degişiklik severim ben mesela herkes de olani sevmem
O yüzden Jvc exad derim
Saygilar
Selamlar
Demek istedim taxiler de bile olayi yani her aracta var hesabi :) harbi ole ama pioneer
ama jvc öle degil bende cakacam bi tane ondan
Saygilar
gidersin 8650 alirsin taksici teybi olmaz..
pioneer tabiki.birinde müzik dinliyosun diğerinde gürültü:flop: .
misafir316
16-04-2005, 03:28
İkiside iyi ana ünite..Zevke ve beklentiye göre değişir.Fazla yorum yapmaya gerek yok..Ben jvc kullanıyorum ve çok memnunum..Ama pioneerin de çok iyi ana üniteleri var.Buna sen kendin dinleyerek ve deniyerek karar verebilirsin..Yoksa bu muhabbet uzar uzar gider:)
OnurBostanci
16-04-2005, 09:52
İlk arabamda pioneer 6800
neydi o be
misafir395
16-04-2005, 09:56
[/B]arkadaşlar JVC......net...
Granade[ALP]
17-04-2005, 23:05
Jvc exad bende var pionner kullandım
kesinlikle ama kesinlikle jvc.... kalite tartışılmıyor bile...
fatkam53
18-04-2005, 19:29
Bence Alpine üstüne Tanimam Isteyen Istediğini Seçmekte Serbestir Ama Denemeyen Bilemez
jvc alt model kullandim
hali hazirda pioneer 7650 kullaniorum.
ikisindende memnun kaldim valla tercih meselesi biraz
jvc nin fiyatlari biraz daha uygun die kalmis aklimda
pioneer da iyi, jvc de. ikisi de bu alanda kendilerini kanıtlamıştır. dış görünüşe ve donanımlarına göre karar verilebilir, kişisel zevke göre seçim yapılır ancak.
her ikisininde uç modellerini kullandım. JVC nin ses tonlaması bana daha net ve berrak geldi, ama sonuç göreceli tabii ki.
ucuzdur vardır illeti,pahallıdır vardır hikmeti: PİONEER
vtecgörkem
20-04-2005, 15:07
bende pioneer KEH-9700R ve JVC KD-LH 3101 var. Pioneer en babası buydu bundan sonra da bunun kalitesinde üretmedi.JVC yi aldıktan sonra farkı anladım tabikide jvc diyorum.Ufak bir örnek bu pioneerin en pro modelidir bunda ses yükselticisi 8 e kadar. Bende ki jvc en üst model deil ama yükseltici 12:applaus: Bu en ufak bir örnek
Bu benim görüşüm herkezinkine saygı duyarım:thumbsup:
burak ö.
20-04-2005, 18:35
bencede jvc adamlar guzel teypler yapıyoo ama bende alpın var kısısel fıkrım olarak alpının teyp lerı daha guzel
EMREAKTEPE
05-05-2005, 21:22
JVC :) :) :) :) :)
bana kalırsa da sony; özellikle SONY CDX-M8805X gören ve dinleyen yok mu aranızda...
sadece ACT'ye 6 tane sony audio-radio-mp3 player sattım; problemi olup, bana dönen YOK! :thumbsup:
berkolex
06-05-2005, 10:46
paynır ne lam JVC tabiki
pineer p9 gördünüzmü hiç türkiyede toplasan en fazla 5-6 tane çıkar ve ben bunun sesini dinledim convektörüyle beraber 51 bit varmı bole bi teknoloji?
arkadaşlar pioneerin hala kaset çalarlarıyla kıyaslıyosanız bilemem ama pioneer bitmez
2 ay önce bana harun yaaa bu jvc cd atlatıyo diyodun ama:)
canorkos
11-05-2005, 20:05
tabiiiki jvs
FoCuSRuLaZ
06-12-2005, 01:33
bide 9650 görün bence ;)
görüntü cazipliği konusunda ve menüde pioneer derim ama zevk meselesi bende şu an deh-645R var gayet memnunum teknolojisi eskimiş olabilir fakat şu an mevcut cd çalarların çoğundaki fonksiyonlara sahip sub çıkış, sub level ayarı ve frekans ayarı bulunuyor buda bi sistemin vazgeçilmezlerinden bence.
erhan-206
06-12-2005, 10:25
düşünemiyoz kanka çünkü sen duyumlarla hareket ediyosun özellikle pionner iyi teyp yapıyo dünyanın en iyi teyibi onda daha nediyim
herkesin jvc demesinin sebebi pioneer taksici tesisatı lakabını aldı oyüzden:)
mesela jvc lerin kronik bi sorunu var cd atlatıyo bunu kullananlara sor bir çoğunda vardır..jvc genelde ev sistemlerinde iyidir:thumbsup:
hayır JVC atlatma yapmıyor ses kaliteside çok iyi ama pioneer artık ayağa çok düştü bu sebeple soğuk bakılıyor olabilir. :cool2:
devil_berk22
06-12-2005, 23:12
Bence Jvc
Cenk Orhan GÜNEY
06-12-2005, 23:24
Forever Jvc because its wonderful ...
fix_wolume
10-03-2008, 18:05
ben jcv diyorum hatta bayiiligini yapıyoruz
uguratilgan
10-03-2008, 22:05
valla pıonner ın sesi ben hiç bi cihazda dinlemedim bence pıonner
celal1981
11-06-2008, 11:48
pioneer tamam en güzel teypleri yapıyor ama sonuçta jvc daha iş gören teypler yapıyor. biz dünyanın en iyi teybini istemiyoruz biz normal teyp istiyoruz. bence normal teyplerde jvc derim kd av x1 kullanıcısı olarak. hala memnunum.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.