'Full Versiyon'a Bak : Şahin'e BMW 3.20 Motoru?
Geçenlerde istanbuldan bir arkadaşın iddaasına göre 1993 model bi Şahine 81 Model E21 kasa BMW motoru takmışlar sizce olabilirmi merak ettim olursa dedemin Şahine taktırıp modifiye edicem binicem Honda'dan bile vazgeçerim valla...
Ben vazgeçtim arkadaşlar :opa:min şahini ve bmw'yi satıp honda crx alıcam haberi niz olsun ...
İLGİNÇ? beyin vs yürüyen aksamla uyum, şase ile bütünlük çart çurt zor valla _???
ama imkansız değil...
paravarsa olur sezaı abı :)
para konuşur hüso ;) jiiii :)
bana jant secöebileceğim bi site adresi verebilirmisin fiyat konusunda sana model sorucam ok.
ok bekleriz.
ama sayfada yardımcı olamıyacam...
para konuşur hüso ;) jiiii :)heuhue :D
oktay_CTV34
16-04-2005, 21:19
oooo çoooşşmuş millet şahin e bmw motoru süper valla....
Selamlar
Oldu olacak para olsun bende Laguna V6 3.0 motor takacam Scenic e
Saygilar
uğraşınca olur, çok zor değil. şahin de ucuz, 81 BMW motoru da ucuz. güzel ses çıkar. 150 HPye yaklaşır, çok iyi yapılırsa.
uğraşınca olur, çok zor değil. şahin de ucuz, 81 BMW motoru da ucuz. güzel ses çıkar. 150 HPye yaklaşır, çok iyi yapılırsa.
+1
olmaz die birşey yok paraya ve yaptıracğın ustanın iş bitiriciliğine bakar!
motor yatırılsın jant işi en son ve en kolay.şimdiden kolay gelsin.
helal olsun valla sığdırana
ayeks kararsızım aslında arabama çok şey yapmak istiyorum ancak nerde nasıl kaça yaptırabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisin?
bence 2.0 tipo motoru koydur.daha ii.hem hafif hem 150 beygir.turbo uygulamalarıda çok kolay.
neden olmasın. :eek: anadola burda ford 73 model m 2300 motor uyduran ustalar var.
tek rakibim thy diyolar
:hahaha:
mgnpower
18-04-2005, 18:35
bence 2.0 tipo motoru koydur.daha ii.hem hafif hem 150 beygir.turbo uygulamalarıda çok kolay.
+1910 kesinlikle....
maraş ta da bmw 3.25 motorlu murat 124 var. uydurma diil gerçek. adam gözü gibi bakıyo. çakal kasa 3.25le kapıştı geçti.
misafir725
18-04-2005, 19:36
Bencec E21'e depdiyse ucu biraz daha arayıp 2,3L takmakta fayda var..
Getir ben sığdurayım nedir yani. E30'a 6,0L V12 sığıyor. Şahin'e 2,3L motor mu sığmayacak.
Yalnız bütün iletim organları da değişmek zorunda kalacak büyük ihtimalle. BU yüzden çok masraflı bir işlem olur, eğerki sağlıklı olmasını istiyorsan.
İkinci bir araba hobi falan için iyi ama, tek araban ise bence pek mantıklı değil. Verdiğin paranın karşılığını asla alamayacaksın satarken.
Turkiyede ımkansız değil bence turkler herşeyi yapar abicim :)
tofaşın orjinal motoruna turbo uygulaması daha mantıklı
ayeks kararsızım aslında arabama çok şey yapmak istiyorum ancak nerde nasıl kaça yaptırabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilirmisin?
arabayı bilmiyorum, dedenin mi kim biniyo vs. ama bildiğim bişey var M5 motoru da taksan, orjinal motorun konforunu vermez. standart motor standart arızalar verir ama değişiklik yapılmış araba değişik arızalar verebilir :) her zaman için risk var yani.
2. konu yeterli tecrüben yoksa bence arabana filtre bile takma. başka motor takmak, jant takmak gibi değildir. yani ustaya gidip, bu motoru kaça takarsın diyerek anlaşıp, motor taktıramazsın, taktıktan sonra o arabayı kullanmak için de bilgi, birikim ister. en azından daha önce 320 kullanmış olman gerek. tamirci, sanayici değilsen, 2-3 tane araban yoksa, kendine ait garaj filan yoksa bu işe girme.
en iyi araba, bindiğin araba...
misafir146
18-04-2005, 23:59
herşey olurda aerodinamiği ne yapçaksınız :) 200le giderken bir yan rüzgar çuvv :D
DevilOnWheelz
19-04-2005, 00:19
Paran warsa hersey olur, bu kadar basit bu. Modifiye ishi soz konusu oldugu zaman, butcen ne kadarsa o kadar ish yapabilirsin.
mani
sen bukadar olumlu konusurmuydun yaws :P
onursumer
19-04-2005, 00:49
herşey olurda aerodinamiği ne yapçaksınız :) 200le giderken bir yan rüzgar çuvv :D
yolda parçalara ayrılmasında :):):)
Uğraşılırsa olmayacak birşey değil belki ama nasıl durabileceğini çok merak ediyorum.
DevilOnWheelz
19-04-2005, 05:06
mani
sen bukadar olumlu konusurmuydun yaws :P
hahah, yanlis bishimi soledim? :)
insomnia
19-04-2005, 09:43
şahinle uğraşma...
düzgün bi E21 3.23i bul paşa gibi bin...
6000-7000Ytl ye yaparsın bi 3.23.....
insomnia bmw e21 3.18i var zaten 81 model araba temiz ancak ister istemez problem açıyo zaten vaz geçtim şahinide bmw'yi satıp bi crx alıcam bakalım...
valla bende merak ettim yapan varsa bi görsek ya... ama vaz geçtim
saol.. zaten vazgeçtim çocuk oyuncağı değilmiş öğrendim..
vazgeçtim ikisinide satıp crx alıcam çare yok.. :)
olcak iş değil ya.. bencede vazgeçtim kafamda crx var..
yok kanka ya olcak iş değil vazgeçtim aman aman millet kafamı iyice karıştırdı herhalde bunu yapabilmek için pimp my ride^ye felan yollamak lazım arabayı :)
yok sezai bu iş olmaz gibi ancak x-zibit 'in yapacağı bi iş bu pimp my ride'a göndermeden bu iş olmayacak galiba... :)
olmaz.. yemedi valla vazgeçtim..
mesela hangi motoru yer tipo 2.0 150 hp?
Koray D.
13-01-2007, 12:26
sahıne bmw motoru koymak mumkundur ınce ıscılık ıster diferansiyel sanzıman saft ugrastırır ama olur guzelde olur
erdemkaya
01-02-2007, 16:12
bence uğraşma ona harcayacağın para daha sağlam bir araba alabilirsin bu zamanda şahine binilmez bence:opa:
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.