'Full Versiyon'a Bak : dijital baski...
zealous_55
18-04-2005, 01:17
slm arkadaslar.ben arabamin kaputunu siyah yaptirdim ama bide onun üstüne dijital baski olayini yapmak istiyorum. internette resimlerde falan görüyorum bayaa hosuma gitti.ama nasil bisee yaptiracagim hakkinda pek bi fikrim yok.sizden yardim istiyorum.eminim benim gördügüm 3-4 resimden daha fazlasini gören arkadaslar vardir.bu tarz resimlere ulasabilecegim bi site var mi? veya ne biliym elinizde olan bu tarz resimlerden bana yolliyabilirmisiniz? inanin google de grafik bölümüne ne yazicagimi sasirdim.bu konu hakkinda fikirlerinizi ve yardimlarinizi çok ihtiyacim var.simdiden tesekkürler.(samsun da yasadigimizdan dolayi teknolojiyi birazcik geriden takip ediyoruz tabi naapalim)
Selamlar
Ben yaptım memlun kalmadım en kalıtelı yerde yaptırsanda bakımı gerekıyor bunların bı tablo dusun onu korumazsan ne olur eskır kötü gözükür vs dijital baski cok renkli oranda iyi degil ha sole yaparsan 4 ana renk ten oluşan bi resim bastirirsan ozmn iyi olur ve yapistirirken cok iyi bi yere yaptirman ve aracnin uyum saglamasi gerekir nasil yani diyeceksin yapistiracak zeminin cok egimli girişli cıkışlı yani düz olmasi gerekmekte
Saygilar
DevilOnWheelz
18-04-2005, 01:55
http://www.nature.ca/notebooks/images/crow.gif
anlayana :applaus:
misafir957
18-04-2005, 10:27
pardon ama arabanın siah kaputunu nerde yaptırdın?:kararsiz:
Selamlar
Reklamcida :D o yapistirma yani boya falan degil
Saygilar
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.