'Full Versiyon'a Bak : vts nın son halı
Tufan_vts
18-04-2005, 01:44
arkadaşlar benım canavarın son halının resımlerını garajıma nıhayet koydum bı bakın bakalım nasıl olmuş...bu arada plakalıgı ıptal ettırmek ıstıyorum sızce nasıl olur???:wub:
öndekı o ızgara olayını nerde yaptırdın? cok masraflı bıseymı yanı eskı kısmın kesılıp onun yerıne bunun yapılması boyası fln toplamda bana kaca mal olur? bende dusunuyorum benm arabaya oyle bısy ama fıyat bılmıorm. yaklasık kac cıvarı tutar?
plakalık ıptalıde bence yakışır
bence iyi olmaz ama plakanı takmayı düşünmüyosan iptal et çünkü böylede pek iyi olmamış
Plakanın dezavantajlarını bılemem ama ızgaranın sıyah olması konusunda hak verıyorum bencede sıyah daha şık olabılır.
gökan_huju
18-04-2005, 19:03
yapma kardeş bence sen logomu ıptal ettınbendemı fılmlerı cıkarsam yav sızce
gökan_huju
18-04-2005, 19:07
aynalı fılm nasıl oluyor su yeşıl gıbı gozukenmı
walla gayet aynalı oluyo cıddı cıddı yansıtıyo tabıı polıs ne der bılemem :)
gökan_huju
18-04-2005, 19:14
hııı tamam abı anladım yav sey sorcaktım bu benımarka logo ıptalınıdemı yaptırmak kaça mal olur acaba yav bıde fılm varmış yeşil gıbı gozukuyor onlar nasıl oluyor
gökan_huju
18-04-2005, 19:36
hıı tamam ramazan abını arabası dımı antalyalı
gökan_huju
18-04-2005, 20:02
ramazaabınıarabası coktanınmış bı arac nos felan var aynalı ben yakıştrımıyorumyav baba sıyah araclara aynalı yakışır mavıye yakışmaz bence tabı
Tufan_vts
19-04-2005, 00:38
arkadaşlar yorumlarınız ve eleştirilerınız ıcın çok teşekkurler...arka logo ıptalıne gelınce sızın soyledınıze katılıyorum.polıs her turlu bağlamak ıstedıkten sona bağlar.ama şole bı durum varkı zaten 106 ve saxo lar su andA ıstanbulda dolaşamıcak kadar mımlı ve arabanda hıç bişey olmasa dahı polıs bı kere mutlaka çevırıyo!c2 vtr lı veya c3 lu kardeşlerim sız lu anda şanslısınız bızım turk polısı daha alışamadı sızın arabalara bı tanısınlar sızınkılerıde o zaman ıste yeter dıceksınız..:):p
gökan_huju
19-04-2005, 16:56
dogru hırrıcane benımarab vts olmamasına ragmen polıs bu arkdakı ılgın csey nedıyor spoılere yanı guldum dedım abı boşverrrr
hurricane çok haklısın normal gitsen bile ilk seni görürler ... konuyla bi alakası yok ama şu an aklıma geldi yine gülüyorum geçen trafike rapor tuttururken adam benimkine " peco mu bu " dedi... aklıma geldikçe hala gülüyorum o anı çekmeliydim :D
Tufan_vts
20-04-2005, 13:19
durun ben sıze başka komık bışey anlatıyım.bızım turk polısı o kadar cahılkı ben cukura dustum arabayla aırbag patladı adam kaza raporuna "heyırbeg"yazdı tabı ben orda 10 dakıka ıptal oldum:):eek:
gökan_huju
20-04-2005, 17:21
zuhahhahahahaahahahahhaahh
Sefa_vts
20-04-2005, 18:47
:d :d :d :d :d
Kazasız belasız günlerde inşallah.
Tufan_vts
27-04-2005, 12:46
teşekkur ederım kardeşim
Granade[ALP]
29-04-2005, 02:41
arkadaşlar bende bagaj iptali var şu ana kdr bişey demediler
çevirdiklerinde direk filme egzos a takıolar...
-bu arabada egzos var...
-evet abi normal sizinkindede vardır
-sendeki abartt... bide cam filmi var yasaq bağlıcam
-aman abi 2 egzos için birbirimizimi kırıcaz...
-yok senin arabayın altında lambada var (neonu görmüş uzaktan)
- yok be abicim bizi bozar öle ışıklar...
-yoq yoqqq gördüm!! yasaqqqq göz alıyor...
-bu cantlar bu bu yaylarıda kestirmişsin sen
-yok abi orjinal yay onlar neyse sen gelsene bi abi...:hahaha::hahaha::hahaha:
bencede cok ii olmuş allah kaza bela göstermesin ama dikkat et nazar değer bi nazarlık tak bence
tütütü maşallah allah nazardan korusun güzel olmuş...
Bence arka bagaj kısmına işlem yaptırma..Aracın kaporta orjinalliğinin korunmasından yanayım..(Bu benim şahsi fikrim)..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.