PDA

'Full Versiyon'a Bak : Chevrolet Takımı-Lacetti

SinanA
19-10-2004, 17:34
Chevrolet Lacetti Hatchback, modern ve çekici çizgisiyle dikkat çeken bir otomobil. Otomobilin tasarımı ünlü italyan dizayner Giorgetto Giugiaro'ya ait. Oval ve çekik tasarımlı farları, yüksek arka kısmı gibi özellikleri ilk bakışta fark edilen Chevrolet Lacetti Hatchback, genel tasarım hatlarıyla da sıradışı bir otomobil. Yuvarlak ve köşeli çizgilerin harmanlandığı Chevrolet Lacetti Hatchback, 4 metre 30 cm'ye yakın uzunluğu ve 1 metre 72 cm'lik genişliği ile geleneksel hatchback tasarımına uygun bir görüntüye sahip. Stop lambaları da, tıpkı farlar gibi ince yapılı ve çekik tasarlanmış.

http://www.celiknet.com/haberler/img/upload/chevrolet_lacetti_hachback_2004_01.jpg

Tasarımıyla aerodinamik açıdan başarılı bir otomobil olan Chevrolet Lacetti Hatchback ayrıca sportif bir havaya da sahip. Çok kollu alaşım jantlar da, bu sportif havayı destekliyor. 275 litrelik bagaj hacmine sahip olan Chevrolet Lacetti'nin arka koltukları 60'a 40 oranında katlanabilme özelliğine sahip. Koltukların tamamı katlandığında bagaj hacmi 1045 litreye çıkıyor. Chevrolet Lacetti Hatchback, 1100 kg'lık ağırlığıyla, sınıfının en hafif araçlarından birisi. Bu durum, yakıt ekonomisi ve performans açısından avantaj sağlıyor.

http://www.celiknet.com/haberler/img/upload/chevrolet_lacetti_hachback_2004_04.jpg

Chevrolet Lacetti Hatchback'in 1.6 SX versiyonunda 4 silindirli ve 16 sübaplı olan 1.6 litrelik motor bulunuyor. Bu motor, 109 beygir güce ve 150 Nm torka sahip. Bu güç ve tork, sadece 1100 kg ağırlığındaki Chevrolet Lacetti Hatchback'e ortalamanın üstünde bir performans sağlıyor. 0'dan 100 km hıza 10 saniye civarında çıkabilen Chevrolet Lacetti Hatchback'teki 1.6 litrelik motor, özellikle orta ve üst devirlerde oldukça canlı. Ancak Chevrolet Lacetti Hatchback 1.6 SX'in şehir içi yakıt tüketim değeri biraz yüksek. 5 ileri vitesli manuel şanzıman ise ortalama uzunlukta oranlara sahip. Frenaj olarak vasat bir performans sergileyen Chevrolet Lacetti Hatchback, yol tutuş kabiliyeti açısından 'iyi' not almayı başarıyor. Lacetti Hatchback, 3 yıl veya 100 bin km mekanik garanti altında satılıyor.

http://www.celiknet.com/haberler/img/upload/chevrolet_lacetti_hachback_2004_02.jpg

Teknik veriler

Silindir sayısı: 4

Silindir hacmi: 1598 cc

Maksimum güç: 109 bg/5600 d/d

Maksimum tork: 150 Nm/ 4000 d/d

Şanzıman: 5 ileri manuel

Maksimum hız: 187 km/s

Hızlanma: 0-100 km 10.7 sn

Yakıt tüketimi: Şehir içi 9.1 litre / Şehir dışı 6 litre

Boş ağırlık: 1100 kg

Bagaj hacmi: 275 litre

Lastik ebadı: 185/65 R15

Kaynak: Hürriyet

hakan_GSI
27-11-2004, 20:33
1598 cc motor gücü şehir içinde 9.1 lt yakıt tüketiyor bence çok fazla GSI bile 10-11 lt yakıyor :nee006:

Harun-E
26-12-2004, 12:48
1598 cc motor gücü şehir içinde 9.1 lt yakıt tüketiyor bence çok fazla GSI bile 10-11 lt yakıyor :nee006:

asıl fark gaz pedalını sonuna kadar bastığında çıkar :) ona bakarsan benim 1.5 hundai 8.5lt yakıyor biraz fazla dolaşırsam 10lt buluyor...

Sena
26-12-2004, 17:39
Araba G.Korede üretiliyor ama orda üretilmesinin sebebi işçilik ve maliyetin düşük olması..Chevrolet dünyada pazar kaybeden bir marka ve GM pazarını arttırabilmek için böyle bir işe girişti.2002 yılında Daewoo'nun G.Kore fabrikasını satın alarak bu araçları orda üretmeye başladı.Araçların Daewoo çizgisini taşıması çok normal bu yüzden.Zaten hala Dünyada 14 tane batı Avrupa ülkesinde Daewoo ismiyle satılıyor.Eylül ayında düzenlenen Paris Autoshow'da GM 1 Ocak 2005 den itibaren bu araçların Chevrolet ismiyle satışına devam edeceğini açıkladı...Türkiyede çok yeni bir marka.Şubat ayından beri 9.800 araba satıldı.Ve son duruma baktğınızda Türkiyede yer etmiş birçok markanında üzerinde şuan...Her yeni oluşumun bir takım problemleri olur arkadaşlar...Bazı markaların kendini kanıtlaması için bence şans verilmeli ve ben inanıyorum ki Chevrolet Türkiye'de çok daha iyi yerlere gelecektir....Bekleyelim ve görelim.Sevgiler

Haberci
28-01-2005, 04:40
Lacetti Sedan, 2005 için hazır!

Ön tasarımı oldukça yenilenen Lacetti, bambaşka bir görünüm kazanmış… Ön farlar, merceklerle daha belirginleşirken, ön radyatör ızgarası da, tek parçalı olmuş. Motor kaputu da değişime uydurulmuş. Ön tamponun alt kısmındaki havalandırma ızgarası da, tek bir hat halinde uzanır olmuş. Dış değişim bu kadar İç tasarım da ise büyük bir değişiklik yok. Sade bir tasarım ve yerleşime sahip olan orta konsolda her şey yerli yerinde. Şaşırtıcı derecede iyi bir müzik sistemi var. Arka koltukta diz mesafesi yeterli görünürken, bagaj kapasitesi, ailenin ihtiyaçlarını karşılıyor.

http://lacetti.jinak.cz/image/freestyle/logo.jpg

Tam bir aile otomobili olan Lacetti’nin yol kavrayışı da iyi . Kendi kulvarında yer alan otomobiller arasında ise donanımı oldukça yüksek. Hele hele satış fiyatı göze alırsa araç da yok yok Standart donanımında ABS+EBD, klima, radyo-CD çalar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu filan da var.

ACT HABER

ismail_w
28-01-2005, 15:03
az kalsın alıcaktım bence alınabilecek bi araba fiyat kalite karşılaştırmasında

misafir118
29-01-2005, 18:10
beğeniyorum lacettileri hoş bi tasarımı var özellikle arkadan

mad_dog
15-02-2005, 12:52
lacetti iyi güzel olmuş ama ben yine de chevrolet kalosu beğeniyorum

kayitcicasper
04-09-2005, 11:15
arkadaşlar aranızda lacetti seven yada kullanan modifiyesiyle ilgilenen yokmu

-M3rt-
17-11-2005, 23:02
Lacettici olmaz mı var... Modifiye etmekle ilgileniyorum tabi ama müzik sistemi işine girdim çıkamıyorum :) ileride işallah... :)

memet180
21-11-2005, 17:39
var kardeş ben onların hepsini seviyorum

imparator33
24-12-2005, 22:33
ben lacetti aldım ve gayet guzel

misafir984
29-01-2006, 01:37
Aracın cok yakmasına gelince bu arabalar 1.6 16V ve DOHC motor. yani üstten çift egzantrikli performans motoru. böyle düşününce de çok yakmasının gayet normal oldugu sonucuna ulasmak cok zor degil.

Ben lacettimi alalı bir yıl oldu ve henüz hiçbir sorun yaşamadım. PERFORMANSından da ÇOOOOK memnunum. kesinlikle alan arkadaşları yarı yolda bırakıcak bi araba degil.

Daha türkiye pazarına yeni giriş yapmış ve tutunmaya çalışan bir markaya bu kadar körükörüne eleştiri yapmak ayıptır, günahtır. herkes kendi arabasını sever ama biraz da objektif olup başka arabaları da kötülememekte de fayda oldugu inancındayım. sağdan soldan duyduklarınıza dayanarak burda lacetti şöyle kalos böyle demek çok kolay. ama bu yapılan ayıp.
elbette eksi yönleri de vardır bunları inkar etmem ama olmayan şeyleri de varmış gibi söylemek ayıptır.

LaceTTi DriVeR.......!!!!!!!

seven_up
15-02-2006, 21:35
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle lacetti ve chevy için yazılan kötülemeleri okudum.Aracı görüp deneyipte beğenmeyenlere lafım yokta..Bazı kişiler daha bişeyden haberi yokken dandik falan demiş.Arkadaşım bu aracın motoru 1.6 16v Dohc 109bg özellikleri ise fiyatına göre çok makul..0-100 hızlanmada birçok aracı tokatlar..Eğer aradığın iç hacimse golf kadar geniş.yol tutuş çok iyi..işçilik de süper.. Benim hoşuma gitti ve aldım..1.5 sene oldu.aracım yaklaşık 22000km'de ve gayet memnunum.Saygı gösterelim lütfen.Bilmeden kötüleme yapanlar ise önce ne söylediğini bi daha düşünüp öyle yazsın!

misafir28
19-02-2006, 03:47
chevrolet'in bence eskı arabalarda kı motorları bu yenı chevroletlere koyması daha ii olurduu bizde chevrolet cı olarakk teskkrler lacetti gtR lacetti gtR 2 SAHİPLERİİİİİİİ :) :)

misafir710
30-04-2006, 21:21
ben bir senedir lacetti hb kullanıyorum ve bu arabalara gösterilen önyargıyı kınıyorum.bunlar tamamen ordan burdan duyulma ve kimse kusura bakmasın cahilce ve işten anlamaz yorumlar .araba gayet sıkı dizaynı biçok arabadan iyi yol tutuşuda.ben lacettiye tipsiz diyen bir adamın zevkinden şüphe ederim.bence tip olarak tüm fiat ve renault tan güzel .içi desen gayet geniş .geçen gün arkada seyahat nasıl oluyor diye bir denedim. bir saat kadar arkada yolculuk ettim gayet rahat.diz mesafesi gayet iyi boyum1.80m.yol tutuş özellikle belirteyim çok iyi .diğer bütün özellikler zaten büntesinde var klima abs ,ebd,4 disk fren , ayarlanabilir direksiyon daha ne istiyim zaten bütün markalar ikinci elde sürünüyor o zaman niye aynı donanıma sahip bir arabaya 7-8 milyar fazla vereyim.vallaha hiç gerek yok gönül rahatlığıyla bu arabaları alabilirsiniz hiç abuk sabuk laflara bakmayın...

Dr. Izzet
01-05-2006, 00:38
Amerikada benzin krizi olduğu yıllarda hükümet küçük arabalara yönlendiriyormuş alıcıları ve çeşitli kampanyaları destekliyormuş. Tüm amerikan vatandaşları isyan etmiş ve o devirde "gasgazziling" dedikleri dev araçlardan vazgeçmek istememişler. Her nekadar eski model ve mekanik araçları savunsam da bu araçta sonuçta amerikan ve zarif bir tasarımı var. Motor gücüne ihtiyacı olanlar istemiyorsa almasın. Ben, "Benim makine 6200 cc 8 silindir, 3 ton basıyo, sizin arabalarınız küçük" dedim mi ki????
Alt kimlik, Üst kimlik karıştırmayalım bu bir Chevrolet ve İYİDİR.....

mymacim
10-05-2006, 18:13
bende lacetti hb aldım çokkk memnunun çok iyi bir karar vermişim
bravo bana haha hh ah ha

misafir710
10-05-2006, 22:19
yeni üye olarak merhaba aracın hayırlı olsun kazasız kullanman dileğiyle bize kendini tanıtırsan seviniriz

mymacim
11-05-2006, 10:51
evet bu siteye yeni üye oldum, tabi tanıtırım,

istanbulda yaşıyorum, 25 yaşındayım askerliğimi yaptım:)
bir tekstil firmasında designer olarak çalışıyorum,

bu hayatta hep yanımda olmasını istediğim 1. şey ailem 2. şey lacettim.
hobilerimim başında araba kullanmak 1. sırada
fobim ise geçilemicek kadar hızlı gidiyor olmak (Allah muhafaza):)

sizlerin arasında olmak güzel, eyvallah

mymacim
12-05-2006, 17:16
bişey değil zamanla umarım iyi arkadaşlıklar kurarız...:)

Dr. Izzet
14-05-2006, 03:25
Mymacim hoşgeldin aramıza. Fakat arkadaşlar nickleri kendi isminizle düzeltseniz güsel olmasmı??? Böyle hitap biraz zor oluyo ve biraraya gelsek tanışırken komik olacak " ooo. mymacim kardeşim nasılsın ben yürüyen efsane buda tarkantan kaptan" :-)

misafir1566
15-05-2006, 09:26
:) :) :)

arkadaşlar ben mymacim, üye adımı -darkvader-
olarak değiştirmem gerekti, bu arada benim ismim Fazlı Bulut
herkez kendi ismini yazarsa daha iyi tanışmış oluruz, tarkantan kardeş
henüz garaj açmadım ama en kısa zamanda açacağım birde garaj açıcak bir tunig henüz yok arabamda sadece camfilm:1nee: en kısa zamanda egzoz düşünüyorum gerisi gelir Allah ın izniyle,

burak61
19-05-2006, 19:59
yorum yapan arkadaşlara saygı duyarak bende fikrimi yazmak
istiyorum aracın özellikle 1.6.cdx modeli 109hp güç üretiyor bu çoğu 1.6
araçda yok aracın kalkışı çok seri ve çok süratli bir araç iyi bir modifiye
yapılarak tabiri caizse adam edilebilir motor tamamen general motor.
zaten aracın tüm haklarınıda GM SAHİPLENDİ bence servis olarakda sorun
çekilmeyeceğine göre bence çokda çekinecek birşey yok

Tamer P.
20-05-2006, 02:42
arkadaşlar ben dede den chevrolet ciyim ve herkes bilir ki bu araçlar günümüze dek hepimizin yüreğinde yatan aslanlardan birileri olmuştur... yeni üretilen modeller ise yine tamamen gm ve chevrolet in sahipşiği ile daewoo nun fabrikasında üretim yapılıyor... sadece bu son kasalar daha önceden daewoo firmasının tasarımları olduğu için daewoo nun adı geçiyor... Kullanan arkadaşların da bildiği gibi araç daewoo değil General Motor a sahip ve piyasadaki aynı sınıfta yer alan araçların çoğundan daha güçlü ve kuvvetli bir motordur. Araçların tek dez avantajı geçmişten bu günümüze gelen amerikan araçlarının çok benzin harcamasıdır... bu da hala aynı motoru kullanmasından kaynaklanıyor... bu konuda söyleyebileceğim tek şey gülü seven dikenine katlanır....

ÖVGÜ & GRU
26-05-2006, 02:28
merhaba arkadaşlar.. benim aracım Rover 25 (sonradan) Turbo.. aracımda iç-dış-motor modu namına çok şey var ve bu yüzden de çoğunuz gibi benim aracım da trafik kurallarına uygun diil :sinirli: ve hacettepe nin içinde saolsunlar jandarma arkadaşlar bir türlü rahat vermiyorlar. bu yüzden ikinci bir araba alma ihtiyacı hissettim..
araştırdık baktık bir sene kadar önceydi. bir kaç markayı dolaştık sonra bi de chevrolet e baktık ve bi bayan olarak ben Lacetti nin başta tipini çok beğendim :) içi de gayet güzel fiyatı da uygundu ve bej rengi bir Lacetti aldık.. rahat konforlu ve donanım olarak da kliması abs si hava yastığı herşeyi var.. bana yetip de artıyor.. GRUm kadar olmasa da Lacettimi de seviyorum.. GRUm kadar gitmese de Lacetti de 1.6 motor bi araca göre ii gidiyor..
bir sürü kötü eleştiri yapmışsınız ama önyargılarla dolu hepsi ve bu aracı kullanan arkadaşları kıracak bazı mesajlar var. :nee006:
çok fazla uzatmayım lafı ama içi dışı bence çok tatlı Lacettinin donanımı da yeterli ben çok memnunum. fikrimi belirtmek istedim.. :thumbsup:

Jr Cüneyt
26-05-2006, 11:44
konuyu baştan sona okudum, aslında tarih baya geçmişe dayanıyor ama yinede bişeyler yazmak istedim... :)

10 yaşımdan beri araba sektöründeyim babam sayesinde ve bu işe Chevrolet'le başladım. Şanslıymışım çünki birçok kişinin hayallerini süsleyen araçlara binme şansım vardı :) halada Chevrolet in hastasıyım, ihtişamı ve gücü beni acaip etkiliyor, yolda insanların size bakıp "aaa arabaya bak" demesi, aynasında geldiğinizi görenlerin sinyal verip kenara geçmesi tarifsiz bir ayrıcalık ve haz yaratıyor içimde :)

GM, "aaa Chevrolet" reklamlarını çıkardığında çok şaşırmıştım, yeniden yollarda sıkça rastlamak güzel olacak dedim. aslında yeni modelleri beklediklerim değildi ama gidp gördükten sonra, hele bide deneme imkanım olunca hiçte yabana atılacak birr araba olmadığını anladım.. Lacetti rahatlık ve genişlik isteyenler için gayet ideal. kalos ise şehir içinde Go-Kart yapmak isteyenler için güzel bir seçenek bence :) belki bi 106 yada Saxo değil ama fiyat/performans olarak gayet tatminkar..

misafir710
26-05-2006, 15:37
evet arkadaşlar bir lacetti sahibi olarak yaptığınız pbjektif yorumlar için teşekkürler her ikinize de bu arabalara gerçekten hakkettikleri yerleri vermek lazım bence...saygılar

misafir1566
26-05-2006, 15:57
lacetti ye uzanan diller.... :):):)

misafir710
28-05-2006, 01:05
ankaralıları görmek negüzel bir ankaralı olarak hem de bir lacetti sahibi olarak

ÖVGÜ & GRU
28-05-2006, 17:39
hemen bugün Lacetti me de bi garaj açıcam, farkedemeyenler farketsin güzelliğini :)
hatta yakında ona da bi turbo takarsam şaşmayın :)

Tamer P.
28-05-2006, 21:30
G-R-Unique seni gerçekten yürektenkutluyor ve tebrik ediyorum !!! Hem gösterdiğin çaba hemde btütünlüğün için teşekkürler !!! Chevrolet mazisi herkes tarafından bilinir :)

Dr. Izzet
29-05-2006, 03:50
Tamer kardeşim Chevrolet bir tarih değildir...Hayatın Kendisidir...

Bugün burada olan bizlerin aileleri dedeleri 56-57 Chevrolet ler ile evlendi, dolmuş / taksi (O zamanlar Taxi değildi) olarak kullandı, resimlerini yeni araçlarının siperliklerine koydular, aileler paylaştı sevgilerini bu arabalarda...

Bugün hala ailelerin, gençlerin, maceracıların, ekonomi severlerin, performans severlerin ve hatta benim gibi eski kafalıların altında gücü devam ediyor...

Benim makinanın yaşı sitedeki bir çok arkadaştan daha fazladır eminim ama bir iki tane küçük markayı çeker götürür. Ne diyeyim. Biraz duygusallaştı isem kusuruma bakmayın ama yeni Lacetti nin performansı içine binilince daha farklı hissediliyor.

Almayan almasın ama bir arkadaşınızda varsa bir tur atın sonra bir daha yazın bence....

BuraKaLos
02-06-2006, 19:25
Pardon Ama Bende Bir KaLos Kullanıcısıyım.. Performansına Laf edenler 1.4 KaLos Ların 1.4 94 hp Fabrika çıkışlı olduğunu ve az yaksın diye 1.4 75 hp aldıkları arabalarla kıyasladıklarını unutmasınlar 75hp-94 hp den az ,dolayısıyla az yakıcak.. Hala burda Çok yakıyo falan diye laf edenlere cevabım budur.. Birisi kalkıp Teyp inde Daewoo yazıo demiş.. Kimden duyduysan iyi sallamış arkadaşım.. Bu fiyata Bu kaliteyi verebilen başka firma varmı?.. Bu derece full araçlar bu kadar kaliteli Bu kadar performanslı.. Bırakında Her nimetin bie külfeti olsun azcık yaksın..

Şimdi o önyargılı,Kulaktan dolma fikirlerle Chevrolet i karalayan arkadaşlara Soruyorum, Nerdesiniz? Neden Sustunuz?:1nee:

ÖVGÜ & GRU
08-06-2006, 12:59
Lacettime garaj da yaptım :thumbsup: ama sadece o fotolar varmış yakında yenilerim garajı.
bu arada Lacettinin performansını beğenmeyenlerin araçları çok hızlı galiba? birini eleştirme hakkına sahip olmak için önce ondan daha iyisini yapmak lazım... hatırlatmak istedim :nee006:
madem ööle bu hafta ki buluşmaya GRUyla değil Lacettiyle gidicem ve 1.6 diğer araçlarla deneyip video koycam :p bakalım nasıl gidiyomuş lacetti :thumbsup:
:hahaha:

misafir710
08-06-2006, 20:48
çok haklısın gerçekten G RU göster şu arkadaşlara lacettiyi .sonuçları bekliyoruz mutlaka.resimleri de....:thumbsup:

Jr Cüneyt
10-06-2006, 13:25
evet, video olayını gerçekleştirebilirsen çok seviniriz :)

merakla bekliyorum...

Dr. Izzet
10-06-2006, 14:52
Arkadaşlar yeni üyemiz Övgü, övgüye değer bir çok işe imza atmış bu nedenle, hernekadar Lacetti sini şehir içi aracı olarak seçmiş olsada eminim video, garaj fotoları ve yapacağı aksiyonlar ile Lacetti tartışmasına son verecek...

ÖVGÜ & GRU
11-06-2006, 15:09
Arkadaşlar yeni üyemiz Övgü, övgüye değer bir çok işe imza atmış bu nedenle, hernekadar Lacetti sini şehir içi aracı olarak seçmiş olsada eminim video, garaj fotoları ve yapacağı aksiyonlar ile Lacetti tartışmasına son verecek...

hımm önemli bir görev üstlendim demek artık :) ayy durun gizliden nos falan mı taksam Lacetti ye şöyle ortalık bir yıkılsa :hahaha:
aslında lacetti nin karda yanladığım videoları vardı galiba bir onlara da bakıyım,güzelse koyarım..
tamam arkadaşlar kalkış,deneme video falan hepsini halledicem ama malum yağmur yağdı ne yazık ki buluşma olmadı bu hafta, yakında inşallah :thumbsup:
:p bu arada güzel sözleriniz için teşekkür ederim :p

Dr. Izzet
11-06-2006, 21:30
hımm önemli bir görev üstlendim demek artık :) ayy durun gizliden nos falan mı taksam Lacetti ye şöyle ortalık bir yıkılsa :hahaha:
aslında lacetti nin karda yanladığım videoları vardı galiba bir onlara da bakıyım,güzelse koyarım..
tamam arkadaşlar kalkış,deneme video falan hepsini halledicem ama malum yağmur yağdı ne yazık ki buluşma olmadı bu hafta, yakında inşallah :thumbsup:
:p bu arada güzel sözleriniz için teşekkür ederim :p

Bugün gözler seni aradı Övgü...Takımın en büyük beraberliği idi...ve Lacettimiz yoktu :-)

Neyse bir sonraki buluşmaya kısmet...:-)

Zafer P
11-06-2006, 21:33
Müstakbel Liderimize yürekten katılıyorum.....

Jr Cüneyt
11-06-2006, 22:45
bak merak ettim şimdi!! :kararsiz:

umarım problem yoktur..

ÖVGÜ & GRU
12-06-2006, 01:25
ahaha bugünkü buluşma mı.. nerde istanbuldamıydı buluşma?

Tamer P.
12-06-2006, 02:02
yaaaa :) Maalesef İstanbulda idi ama bende katılamadım :) Çünkü extram vardı :) Ama olsun daha sonraki buluşmalara inşallah !!!

Jr Cüneyt
12-06-2006, 13:13
ahaha bugünkü buluşma mı.. nerde istanbuldamıydı buluşma?

haydee!! :wacko:
övgü feneri nerde söndürdün c.tesi akşamı söle bakalım :)

ÖVGÜ & GRU
13-06-2006, 02:19
haydee!! :wacko:
övgü feneri nerde söndürdün c.tesi akşamı söle bakalım :)

:hahaha: yaa kendimi çok kötü hissettim şimdi ya haberim yoktu ya da çok utanarak söyleyim unuttum herhalde.. ama zaten 450 km uzaktaymışım buluşmadan, ankarada buluşma olsun söz gelirim :thumbsup:

Jr Cüneyt
13-06-2006, 09:55
günaydın herkesee...

tmm, Övgü ile biras uğraşıcaz anlaşılan :)

yeni üyemizsin diye şimdi üstüne gelmiyelim fazla :D
bi dahaki sefere bakalım..

Dr. Izzet
13-06-2006, 11:10
Arkadaşlarrr...Övgüye bu kadar yüklenmeyelim, İstanbuldaki arkadaşlarımızın bile bir "BAHANE" si vardı....Ama istanbula gelince takıma haber verecekmiş "SÖZ"...

Zafer P
13-06-2006, 11:30
hep destek tam destek....

ÖVGÜ & GRU
14-06-2006, 01:52
aa arkadaşlar evet üstüme gelmeyin. hem GRU var hem Lacetti. ikisiyle de ilgilenmek gerekiyo .. ayrıca yok mu ankara da buluşma ? sizi davet edelim başkente nasıl olur :)
ihihihi topu size attım hemen :)

Dr. Izzet
14-06-2006, 09:50
Övgü ben 15 te bir en az başkentteyim.Ama önce, orada chevrolet takımına üye kazandırılması çalışmalarına destek verebilirsen buradakileri toplayıp gelmek kolay olacak...Aynı şey Cüneyt kardeşim içinde geçerli...
Hehehe...

Jr Cüneyt
14-06-2006, 10:16
İzzet Abi, bi başlıyalım şu üye kazandırma olayına, hayırlısıyla size Akdeniz sahillerinde güzel bi tatil bile ayarlıyabiliriz :) yeterki birlik olsun..

Övgü, vallahi helal olsun :D çabuk sıyrıldın..

Dr. Izzet
14-06-2006, 10:19
Bizde bu inanç olduktan sonra tatil değil, Tatil Köyü bile işletiriz...

:sinir: ...Chevrolet City Holiday Villages...:sinir:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jr Cüneyt
14-06-2006, 10:39
kulağa hoş geliyor abi :)

girişte 2 tane Chevrolet Aslanı, uzunn yeşillik bir patika veeee

boy boy, bol hacimli Chevy Villages.... :D

Dr. Izzet
14-06-2006, 10:44
Bardaki loca koltuklarıda kanatlı chevy arka koltukları olur...ehehehe

m€®t1907
25-06-2006, 15:31
6 aydır şirketin lacetti sini kullanıyorum 2005 model 1.6 abi 14 motorlu arabalardan daha da hantal vede çok yakıyo yoltutuş diye bişey yok kendi arabamla rover 216 si ile viraj lara girmeye kalktım bikaç kez azkalsın ...... dum kimseye tavsiye etmem alacak kişilervara gidip bi rente car dan yada kullanan arkadaşından bikaç günlüğüne alsın ve kararını öyle versin

Dr. Izzet
25-06-2006, 16:14
6 aydır şirketin lacetti sini kullanıyorum 2005 model 1.6 abi 14 motorlu arabalardan daha da hantal vede çok yakıyo yoltutuş diye bişey yok kendi arabamla rover 216 si ile viraj lara girmeye kalktım bikaç kez azkalsın ...... dum kimseye tavsiye etmem alacak kişilervara gidip bi rente car dan yada kullanan arkadaşından bikaç günlüğüne alsın ve kararını öyle versin

Arkadaşlar,
Burası Lacetti hakkında olumlu ve olumsuz yanların paylaşılabileceği bir bölüm...
Araç karşılaştırmaları yapmak için uygun vede doğru bir yer değil...
Her otomobilin güçlü ve zayıf yönleri olabilir...Bunları paylaşmak ve eksiklikleri nasıl giderebileceğimiz önerilerinde bulunmak daha doğru olur sanırım...:opa:

Herkese katkıları için teşekkür ederim...

Ender_A
26-06-2006, 01:39
5 sene önce rover alıcaktım ilk arabam rover olucaktı ama parça problemi yaşadığından dolayı piyasası düşmüş ve kimse aynı mazda gibi almaktan çekiniyodu... Ben 6 milyara 200 is almak için şehremini karakolunun yanındaki rover e gittiğimde adamlar kepenk kapatmıştı ve gidip 6.300 e tipo almıştım...
Ama herzaman hayalimde bi Rover Turbo almak vardı... Ama mazdayla tanıştıktan sonra ondan da vazgeçtim... İyi formlar..

AHMET H.D.
27-06-2006, 22:22
YA BENDE SEViYORUM . . . :wink2: :wink2: :thumbsup: :thumbsup:

kaant
28-06-2006, 00:05
ben kullanıyorum vede çok seviyorum çok yakıyo bu bi gerçek modifiye olayı ise kısmet olursa başlıyacam yawaş yawaş

Dr. Izzet
30-06-2006, 14:59
Geniş, ferah iç mekan ve enerjik karakteri ile...Chevrolet Lacetti

http://img281.imageshack.us/img281/6231/thimage1068pt.jpg

Lacetti, ünlü İtalyan tasarımcısı Giorgetto Giugiaro tarafından yaratılan şık ve zarif, sportif tasarımı, uygun fiyatları ve dört-silindirli, güçlü motorları ile, tasarıma büyük değer veren sürücüler için özellikle cazip bir otomobil.

Lacetti ülkemizde Notchback, Hatchback ve Stationwagon şeklinde 3 farklı gövde tipi ile satılmaktadır. Lacetti ailesi 95 beygir gücünde 1.4 ve 109 beygir gücünde 1.6 motor tiplerine sahip olup, 1.6 motor seçeneğinde otomatik vites opsiyonu da bulunmaktadır.

Genç ve dinamik dış görünüşü, enerjik karakteri ve modern tasarımı ile Lacetti optimum rahatlık için tasarlandı. Sıradanlığın dışına taşan bu otomobil İtalyan tasarımı ile ileri teknolojinin birleşimini sunarken paranızın karşılığını sonuna kadar almanın keyfini yaşatıyor. Trabzon Otomotiv fuarında Lacettin modelimizin tüm gövde tiplerini sergiliyor olacağız.

misafir710
04-07-2006, 23:11
vallha kim nederse desin ben acayip seviyoruuuuummmmmm

ÖVGÜ & GRU
09-08-2006, 04:21
arkadaşlar biraz geç oldu ama sonunda Lacettimin bi videosu.. :p

link burda, kopyalayıp yapıştırırsanız ok..
http://www.youtube.com/watch?v=yorGBUfX3o4

Dr. Izzet
10-08-2006, 01:13
Bunu sana söylemek ne kadar doğru bilmiyorum onca pist geçmişinden sonra ama yine de caddede azmamak lazım:opa:
Bu aralar ACT nin başında bir nazar var patlayan patlayana...
Allah korusun yawww...
Ama yinede sonunda video nu görmek te güzel olmadı değil hani :thumbsup:

Kemal_vh
14-08-2006, 00:06
Merhaba , Ben de bir lacetti cdx var ve de hoşuma gidiyor.Takıma üye olmak güzel bi durum .Yakında resimleri göstermek istiyorum az bi işim kaldı araba ile yorumlarınızı duymak isterim .Herkeze iyi geceler

Kemal_vh
14-08-2006, 21:13
Şimdilik bu durumda , 4 eylülde yay takılıcak üzerinde 18' titanyum alaşımlı hafif jant , sebring son susturucu , K&N hava filitresi ayrıca motor modifikasyonu devam ediyor.1 ay içinde tamamlanıcak sanırım .Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum .

Kemal_vh
14-08-2006, 21:19
resmi aktaramıyoum ancak profile koyabildim

Ender_A
15-08-2006, 10:34
Sebring Buluşmalarda senide aramızda görmek isteriz... Modifikasyon ile ilgili seçtiğin parçalar gerçekten güzel sebring ile aracın baya bi ses getiricek ama Chevylerde küçük motorda 1.2 1.4 gibi olsa hava filitresinin sesi çok güzel çıkıyo ben 1.6 nın sesini çok merak ediyorum... modifikasyondan sonra arabanı daha çok seviceksin kesin ama araban ötsün diye her fırsatta gaza basıcaksın buda bu devirde keseye zarar umarım gaza basma hevesin erken geçer :) sonra gezmek için cebinde benzin paran kalır... ;)

Ender_A
15-08-2006, 10:41
resmi aktaramıyoum ancak profile koyabildim

Aşşağıdaki konularıda incelerseniz yardımcı olucaktır...

http://www.autoclubturkey.com/forum/...ght=resim+ekle (http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=36216&highlight=resim+ekle)

http://www.autoclubturkey.com/forum/...ght=resim+ekle (http://www.autoclubturkey.com/forum/...ght=resim+ekle)

İyi formlar...

kaant
15-08-2006, 15:04
Merhaba , Ben de bir lacetti cdx var ve de hoşuma gidiyor.Takıma üye olmak güzel bi durum .Yakında resimleri göstermek istiyorum az bi işim kaldı araba ile yorumlarınızı duymak isterim .Herkeze iyi geceler

merakla bekliyorus :thumbsup:

Kemal_vh
15-08-2006, 20:52
oh be nihayet becerdim galiba .:)

http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0074723-000000059389.jpg

Kemal_vh
15-08-2006, 21:11
Teşekürler bu arada adım kemal , nick imin değiştirlmesi için istek yaptım.Bundan sonra Kemal_vh olucak değiştirilirse .

ahmet-drs
07-09-2006, 04:46
Fabrika modifiye etmis bunları zaten :D euehue..gumus olanın jantları CMS dıılmı :)

kaant
07-09-2006, 04:57
saol tarkan ellerine sağlık bende cms ye benzettim :)

EmrE-JJ
07-09-2006, 05:13
kırmızı şık olmuş ;)

EmrE-JJ
07-09-2006, 05:18
bunun hikayesi ne tarkantan? nereye gidiyo bu böyle ;)

EmrE-JJ
07-09-2006, 05:28
evt, römorka bindirip indirmek için olabilir,
çamurluklar sonradan kabartılmış demi, beyaz jantlarla falan güzel duruyo

Dr. Izzet
07-09-2006, 05:49
Paylaşım için teşekkürler Tarkan...

sezerx
09-01-2007, 13:41
arkadaşlar lacetti iyi bir araba,gençler için hb modeli daha uygun hem daha sportif görünümlü, bence tek olumsuz yanı kötü yolda aracın içine fazlasıyla ses gelmesi.

imparator33
11-02-2007, 19:58
selam chevroletçiler araba güzel 1 yıldır kullanıyorum hiç bir problem yok

kaant
16-02-2007, 20:00
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş :):)

özkan1913
05-08-2007, 15:49
kore malı diye tutturdular. kia kore malı değil mi, hyundai kore malı değil mi? hangisinin arkasında GM güvencesi var? yıllarca doğan ve şahinlerle kandırıldık. bence süper bir araç 2005 lacettim var süper.

Tamer P.
09-08-2007, 13:51
Özkan o zaman seni de aramıza bekliyoruz :)

ozturkil
09-10-2007, 11:13
selam bende CHEVROLET LACETTİ kullanıcısıyum forumda lacettiyi kötüleyenler aşırı oduğunu okudum.kimileri çok yakar diyor.Bikere bir güç elde etmek istiyorsan o çekişi hissetmek istiyorsan başka bi güç harcamalısın.hangi araç 130-140 kmtreyi geçtiğinde az yakıyo bide bunu yazsınlar bizde görelim şu çok ekonomik ama acağip hızlı diğer markaları.Direksion tutabiliyorum diye bu forumda CHEVROLET gibi araçları kötümsemeyin daha bi çoğu CHEVROLETE binmemiştir bile.Beğenilen bir araç olmasaydı şuan bu forumda olmazdı.Halk içinde gözde olan sürekli eleştirilir.Saygılar

mdgsc
09-12-2007, 01:33
Arkadaşlar ben Murat İstanbul'dan , yeni üye oldum. Dün bir lacetti aldım,iyikide almışım , aracı bilmiyipde hakkında atıp tutan arkadaşları kınıyorum. Bu arada aklıma gelmişken Chevroletler çarpınca dagılıo fılan yazıolar bu olayada sinir oluorum. Günümüzde bütün arabalar kaza anında rayator blogundan ve arka tampon tarafından dagılsın dıye yapılıo . dagılsın ve darbeyı absorbe edebilsin die. Simdi kaza yapmıs araba gorunce dagılmıs aaa ne dandik arabaymıs gıbı bı muhabbet oluo bunu yapanların tekrar dusunmelerını rıca edıorum. Saygılar

uygar75
31-03-2008, 21:50
heyt be ölmüş bizim chevrole ekibi.....daha birlik bile olamıyok...:Pep050: arkadaşlar alın alın alın fıstık gibi araba...bin ve bas gaza...ne arıyon klima abs otomatik cam....tip dersen tipsizde degil..parça dersen izmirde kocaman satış noktası.....her opel servisinde bakım....ben bayıldım...:a52gf: :a52gf: :a52gf: :a52gf: :a52gf: :a52gf: :a52gf: :a52gf:

alimert
02-05-2008, 18:52
şimdi buraya giren hala varmı bilmiyorum fakat okuduğum ve ilgimi çeken aracın niye ABD de satılmadığı ve çürük olduğu gibi olumsuz yazılar gördüm genelde (tüm formlarda).
ilk şu söğleyim bu yazıları yazanların geneli bu araç hakkında tam bir bilgiside yok araştırmasıda.
aracın ABD de satışını araştıryosanız eğer veya bağzı birkaç ülkede SUZUKI RENO veya SUZUKI FRONZA olarak araştırısanız ABD satışını görüceksiniz.
genel bi diğer olumsuz yazıda araçın güzenlik sorunu ile ilgili ... araçda kullanıyorum herhangi bi olumsuzluk veya güvenlik sorunu yok hatta ncap çarpışma ile ilgili de nicin araçın testinin yapılmadığı ile ilgili yazılar var onada cevap acaba aracın avrupa ülkelrindeki satışını kıstlamak olabilirmi sonuçda avrupa ya bağlı bir çarpışma kurumu.......ncap...
neyse izlemeyenlere iki tane video linki atıyorum alta oraya bı bakıp milyarlık mercedesin ve kötülediğiniz chevroletin test sonrası halien bi bakın derim.. saygılarımla
http://www.youtube.com/watch?v=Wt0Gh0Bn8C8 suziki forenza = chevrolet lacetti
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2N0gce0-k&feature=related mercedes e class

ermir
14-05-2008, 02:18
bir lacetti hb dahaaa

lacetticiler her türlü aksesuar konusunda ben ve .......... yardımınıza hazır

mustafa-u
17-05-2008, 14:13
lütfen yapabileceğiniz yardımları paylaşabileceğiniz bilgileri forum ortamı içerisinde reklam yapmadan chevrolet takımı üyesi olmayan diğer üyerimizinde yararlanabileceği şekildeyaparsanız daha iyi olacağı kanaatindeyiz...

unal565
20-10-2008, 21:04
arakadaslar bnde 2009 model chevrolet lacettı wtcc var aracatn su an memnunum ama performansı bıraz dusuk geldı bana eskı arabam 96 model astraydı..lacettılerın performansı hakkındakı goruslerınızı beklıyorumm