'Full Versiyon'a Bak : en sonunda resimleri koyabildim
arkadaşlar en sonunda arabamın resimlerini garajıma koyabildim pek bişey yok ama bakalım beğenecekmisiniz...
http://www.autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=1785
sade ve kalıtelı olmus kazasız belasız ısallahh
Ekrem_06
18-04-2005, 15:16
kardeş güzel olmuş araban yerde yeni kasa görünümüyle daha şık olmuş
çok sağolun arkadaşlar
1-2 ay sonra çok değişik bir şekilde karşınıza çıkacak inşallah
angel eyes,xenon ve görüntüde bi kaç değişikli daha...
saxo 2 ıcınde angel varmıı??
ya bı C2 ye yapmadılar sundan
yokta biz yapıcaz ama orjinalden bir farkı olmayacak
angelli saxo 2 iyi olcak iyi...
hayırlısı olsun bı ara bızede sole nasıl yapıldıgınıda bızde yapalım veya yaptıralm:)
gökan_huju
18-04-2005, 19:05
kazasız belasız kardeş
Tufan_vts
19-04-2005, 00:29
ya hocam bısey sorucam senın araba gerçekte saxo 1 mı???eyer saxo 1 se sana ne kadara patladı arabayı saxo 2 gorunumlu yapmak?
caddede bi akşam turlarken çok temiz hatta süper bi Sax II görmüştüm.angellı....onla bi iki tur attık beraber caddede...sonra mc drive a çektik tanıştık....Angelları süper yakışmış. Hasarlı bi Bmw nin angellarını uydurduğunu söylemişti.... Yani diyeceğim Sax II de angel gördüm
saxo 2 için değişenler belli bizim kendi servisimiz var öyle yaptık ama fiyatlarını tam bilmiyorum ama 2 çamurluk,kaput,ön panel,panjur ve farlar o kadar
işte boyası falan filan 1.5-2 gibi bişeye yapılır heralde
ikiyi geçer bence....geçenlerde ön tampon ön panel ön farlar ön iç panel iki çamurluk ve de ön kaputu değiştirdim boyasıyla beraber 2.850 verdim. Bu arada benim ki Sax I
doğrudur tam fiyatları bilemediğim için bişey diyemem ama o kadar verene kadar yeni modelini alırsın
ama arabamı sevdiğim için satmaya kıyamadım yaptırdım
bide xenon koymak için yaptım şeffaf varda çok daha güzel duruyor çünkü
Sefa_vts
19-04-2005, 20:51
güzel temiz aley..sanırım isim cem di ramazan abi (tomcat) baya bahsetti senden güle güle kullan :)
oktay_CTV34
19-04-2005, 21:23
kazasız belasız güzeel araba.....
güzel temiz aley..sanırım isim cem di ramazan abi (tomcat) baya bahsetti senden güle güle kullan :)
ewet adım cem
ramazan kardeşim gibidir onlada görüşemiyoruz özledim kardeşimi :)
Sefa_vts
20-04-2005, 16:36
msn girio çoğunlukla ama nese ;) oda söledi zaten kardeş ilişkisini :)
tekrar kazasız belasız..
cem kardeşim güzel araba, kazasız belasız.. harcama paraları çuff latalım senin arabayıda :D
kanka bidahaki sefere konuşalım bu meseleyi :)
gokhan_vts
25-04-2005, 21:51
cok basarılı olmus saxo2 gorunumu benimde kafamda var ve uygulamasını gorunce pisman olmayacagımı da gormus oldum ama nası yapcam bilmiyorum egzantrikten sonra param kalmıyo :( .. kazasız belasız kardes..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.