'Full Versiyon'a Bak : yardımmm C2 ön taraf için!!
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0000393-000000003412.jpg
Aracımın onundekı o ıkı farın arasında kalan logo kısmını assagıdakı C2 gbı yapmak ıstıyorum bunu sanayıdekı ustalar kalıtelı yapabılırmı? Bu bodykıtı almayı cok ısterdm ama 600 sterlın ve ulasım hariç o da benı aşıyo bıraz bunu resımdekı gbı bırebır yapabılıcek tanıdıgnız usta varmı? bıde bunun bana malıyetı nedır tahmını bı rakam bılen varsa sevınırım
http://www.stxstyling.co.uk/StxStyling/Cars/Citroen/001448.jpg
panjur cıkıyo sanırım yanı elle bırzcık yokladm sankı tırnakları varmıs gbı ama orda plastık ızgaralar var onların kesılmesı lazım onun yerıne bıraz arka tarafa ızgara yapılıcak o resımdekı gbı
Amaa bunun gbı ıstemıorm
http://images8.fotki.com/v160/free/e0701/4/410602/1447393/AndrewHollandC2VTR1-vi.jpg
C2 o ufak resımdekı lacıvert benm araba
gökan_huju
18-04-2005, 19:18
olabılır oaray bı ızgara yapabılırsın ama resımdekı gıbı olursa super olur neonlarıda taktınmı super olur sanırm
ıste bana o resımdekını yapıcak usta lazım
bu ıslemler yaklasık ne kdr tutuyo bılen varmı?
eger cok pahalıysa bu ara gıtmıym sanayıye snra ıcımde kalır uyuyamam :)
gökan_huju
18-04-2005, 20:01
heheh sorayım bı ben izmirdende bılgıın olsunbakalım uzulme şimdi olmz sonra olur baba
walla cok makbule gecer kıme sorsam fazla bısey tutmaz dıyo ya tamamda ne kdr gbı dıorm fazla bısy tutmaz dıyo alla allaaa:)
Tufan_vts
19-04-2005, 00:33
abı ben sana hemen soylıyım nasıl yapıldıgını.citroenlerın panjuru ya vıdalı yada tırnalkı oluyor.mesela benımkı vıdalıydı.once onları çıkarıyosun sonada kadıkoye mert otoya gıdıp suat abıden folıa tech ın on ızgara telını alıyosun.sanayı telı alma çunlu ya paslanıyo yada kararıyo zamanla.sonada onu uygun bı kaportacı,boyacı veya fıbercıde oraya sılıkonla yapıştırıyosun....ıslem bu kadar
Sefa_vts
19-04-2005, 20:56
ya tampon konusunda paşa tuning yada fiberci sebo bakıp yapıo yada sanayideki temelli servis..onlara foto götür özellikle temelliservise yaparlar
gökan_huju
19-04-2005, 21:04
kardeş paşa tuningin adresı varmı lınk
Sefa_vts
20-04-2005, 16:50
www.pasatuning.com işte ;) eee bahadır ne oldu yaptırcan mı??
abı yaptırıcam ama smdı bende o logonun oldugu yer yanı govde rengınde boyalı olan yer tırnaklı sanırım onu arkası boşmukii? oyle hemen cıkınca arkaya etl takılabılıyomu baska bı ıslem gerekmıyo mu?? bıde o govde rengı olan yerın altında 2 tane plastık ızgara var onlar sanırm kesılıcek yanı bu ıslemı yaptırınca boyaya gerek kalıcak sanırım. pekıı fıbercıye gerek varmı? ben cuma bı gıdıyım sanayıye bu arada o soyledıgınız dukkanlar hangı sanayıde? maslak mı? bostancı mı?
Sefa_vts
20-04-2005, 20:36
temelli maslak paşa tuning bayrampaşa bizim burası
gökan_huju
20-04-2005, 21:03
ankarada bıyervar oto sport o yapıyor mavı bı c2ye yapmışlar tunıng dergılerınde var
bayrampaşa bana uzak kalıyo ama maslak sanayıye cuma gunu bı bakarm su ornek fotografı bı bastırıyım bı fotografcıda baksınlar. Herkese tesekkur
al eline bi taşlama makinesi kes panjuru ver teli ustuüne.al sana resimdekinin aynısı.tabi kıyabilirsen arabana
onur_vtr
21-04-2005, 02:37
ankarada bıyervar oto sport o yapıyor mavı bı c2ye yapmışlar tunıng dergılerınde var kardes hangi dergi biliyor musun? bir bakmak isterim.
selam ya bahadır yayları kaca taktırdın?
en son 40YTL ye takıyolardı aydın amortısor var bostancı sanayııde orda.
ve duzgun ıscılık zaten adamların işi bu gunde 10-15 tane sokup takıyolar sorunsuz oluyo
bu tarz bı ıslem yaptıran bı arkadas varsa bana yaklasık fıyat verebılırmı lutfen??
tampon boyanıcak tabıı bunu yapınca ama boyayı solemeyın yanı buranın yok edılıp arkasına tel cekmek ne kdra mal olur bana yaklasıkk?
yazık değilmi arabaya ya
kescekler biççekler ??
kesme biçme yok orası zaten tırnaklı sadece benmkınde o derınlık olan yer yok oraya bı fıber ek yapılıcak ama bence çok şık duruyo kesılse bıle deger ufacık arabaya essek kadar logo yapmıslar
gokhan_vts
29-04-2005, 21:21
bahadır mevzuuyu gec gordum kusura bakma bu is icin kartal sanayide OZP var dukkan sahibi murat abi benim cok yakınımdır son yaptıgım dimma tasarım on tamponu bile beraber yaptık. oraya gidersek sana yardımcı olacaktır. maliyetinde herkezden alacagın fiyattan cok daha ucuz olacagı kesin :)
bu bulusmadan snra bıgun gıderz walla super olur
Gecen maslak sanayııde sordum adam plastık tampona fıber ek olmaz çatlar dedı onun yerıne oraya ABS plastık dedıklerı bısy varmsı tamponla aynı madde yanı kısaca plastık onu ek yapşıcakmıs. Oraya ek yapma ve arkaya tel cekmeye 250YTL dedı boyayada 150YTL dedı oyle bır ıslem ıcınde 400YTL vermek acıcası cok geldı. Bostancı sanayııdekı fıbercıler yapamayz dedıler.
Bostancı da on tapon ek arka tampon ek 2 de marsbıyel olunca boya dahıl 500YTL fıyat cektıler yanı 400 verıpte sadece logo ıptalı yapıcagıma 500 verırım komple arabanın duruşu degısır dıye dusundum. once bodykıt yaparm snra o on ızgara ısıne bakarm ama dedıgn yere bı gıderz eger uygun fıyat cekerse kararımı degıstırebılırım:)
gokhan_vts
02-05-2005, 12:34
dedigim yer sana body kit konusunda da yardımcı olur ztn merak etme canın ne istersen onu yaptırırsın :)
o zaman bigun ugrıyalım sende okul veya iş varmı? uygun bı zaman kararlaştıralım
gokhan_vts
03-05-2005, 22:42
okul var abi telefonlasırız 5366808663
oke o zmn bulusmada konusurz bı tanısırz :)
gökan_huju
04-05-2005, 18:50
oto sportta gormüştum ankrad o arabanın aynısı body kıt senın ıstedıgın gıbı
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.