PDA

'Full Versiyon'a Bak : smart reno etc

panizzi555
20-04-2005, 01:11
sayg1lar smart1n jant bijon aralii olcusunu bilen varmi bide bu reno 12 ye uyarmi ciddi yazin lütfen simdi baslicaz gene o paraya falan,bide 3bijonu 4e cevirebilirmiyiz arkayada disk taksak ve yeni diskle degistirsek onu 4olanla yada 5

worstq2
20-04-2005, 04:12
o iş için sparconun falan özel aletleri var aliminyum lastiği bir cm dışarı çıkarıtyor 300 paund falan 4 adet.benim bi arkide var ilgilenirsen.smart konusuna gelicek olursan onu ustana sor bence sonrada smartı ara yada web sitesine bak.ben olsan 4 takardım 1 milyon tane jant seçeneğim olurdu.

DevilOnWheelz
20-04-2005, 04:31
jantin bijon 3 den 4 yapman cok tehlikeli birseydir tavsiye etmem.

Arabanin ustunde ise, bijon araliginin ebatlarini, bijon sayini degismek istiyorsan, gobeklerini degismen gerek, kac bijonlu gobek istiosan onu takman gerek, ama arabana uyacak olan degisik bir gobek warmidir yokmudur onu bilmiyorum.

Tayfun-E30
20-04-2005, 17:01
1)Smartınki olmaz kesinlikle farklılar gözle görülür bir şekilde.
2)Göbeklerini deişebilirsin başka bi renonunki uyar heralde tabi ampana veya diskleride deişecen.
3)Babam gordini motor sanzumanlı 12 ile yarışıyomuş onun momoları varmış milattan önce bu :).
4)Cmsnin 3 bijon jantı var.
5)Araya flansh yaptırabilirsin daha önce bu işi yapmış bi tornacı yapar doğru yapılırsa bir tehlikesi yoktur ama önemli olan doğru yapılması hazırıda bulunabilir belki ama araman lazım ve nispeten pahalıdır.

panizzi555
20-04-2005, 18:45
1)Smartınki olmaz kesinlikle farklılar gözle görülür bir şekilde.
2)Göbeklerini deişebilirsin başka bi renonunki uyar heralde tabi ampana veya diskleride deişecen.
3)Babam gordini motor sanzumanlı 12 ile yarışıyomuş onun momoları varmış milattan önce bu :).
4)Cmsnin 3 bijon jantı var.
5)Araya flansh yaptırabilirsin daha önce bu işi yapmış bi tornacı yapar doğru yapılırsa bir tehlikesi yoktur ama önemli olan doğru yapılması hazırıda bulunabilir belki ama araman lazım ve nispeten pahalıdır.
ustunde zaten mılle mıglıa var cms ıle aynı ama daha hafıf
gordınıdekıde 3bıjon bılıyorum momoları bıde ozda gordum sanırım jant vardı galıba flansıda takınca camurlukları aldırmak lazım 185 60 13 lımıtte cunku genede sagolun