'Full Versiyon'a Bak : tipo stop iptali
arkadaslar arbamın stoplarını iptal ettim.kapatırdıgım yerın ustune led den park lambası sınyal seklını falan vermeyı dusunuyodum ama,polis arac uzerınde degısıklık falan dıe arabayı baglar sa bıdaha bagaj kapagını sokmem gerekcek.aracab baska yvarlak stop mu taksam yoksa ledlerden mı sekıl yapsam..ledlerden yaparsam x seklınde stoplambaları yapacam.suan boyada araba.bı photo shoplu foto koyum bıtınce bole olcak
onurarslan
24-04-2005, 00:04
bence ledler den yap harikka olur
misafir118
24-04-2005, 00:06
bencede led yap,güzel bi görüntü olur
bence ledler den yap harikka olur
+1 ali
Serc@N E
24-04-2005, 00:51
tahminimce ledler çok güzel durur değişik bi işe girişmişin hadi hayırlısı bitince resimlerini koyarsan seviniriz
stop iptalini gercektede yaptınmı yoksa yukarıdaki resim gibi photoshopmu ?
Bence Led koy hem farklı bir tarz yaratmış olursun
sen beni dinle gaybi bosverrr..... al bi passat FK stop kurtul :D
bnce degısık bır stop tak cok degısık bı goruntu alırsın
stop iptalini gercektede yaptınmı yoksa yukarıdaki resim gibi photoshopmu ?suan da bole stop yerlerı kapalı ama boyasız..ledlerı taktıktan sona boyatıcam
suan da bole stop yerlerı kapalı ama boyasız..ledlerı taktıktan sona boyatıcam
anladım ozaman bencede led yaptır 3-3 altı tane corvette gibi olur manyak olur :thumbsup:
Tayfun-E30
25-04-2005, 06:09
crvetteki gibi yuvarlak koysan hoş olur.
crvetteki gibi yuvarlak koysan hoş olur.ole de gusel olurda nasıl bı stop uyar hangi arabanın var ole?bır de led lerden yaparsam goruş acısından bı sorun olurmuki??gunduz falan gozukmezse dıe dusunuyorum?
Tayfun-E30
25-04-2005, 23:22
tipo zaten köşeli yoksa tampona bile gizlersin ledler nası olacak oda çok önemli su sızdırmazlığı ve led yanabilen bi ürün bozulursa kolay deişecek bişi olmalı çok iyi bi işçilik lazım en iyisi yuvarlak yapmak otobüslerde falan var yuvarlak onları alıp kırmızıya boyayyıp takarsan güzel olur zannedersem.
onurarslan
25-04-2005, 23:41
ole de gusel olurda nasıl bı stop uyar hangi arabanın var ole?bır de led lerden yaparsam goruş acısından bı sorun olurmuki??gunduz falan gozukmezse dıe dusunuyorum?
otokar m2000 platınıum serisinin stoplarına bak derim cok guzel ledli cevresi
r34 ün stopları yakışır sanırım
~~V£cT®ä~~
26-04-2005, 00:30
bencede farklı bı aracın sefaf stobu daha guzel olur
Ekrem_06
26-04-2005, 01:17
sakın bence başka bi arabanın şefaf stopunu alıp koyma 1.güzel durmaz 2. tam oturmaz bence led yap ama zahmetli bir iş olucak baya led aralarını iyi tutmaya çalış ve bence x şeklinde diilde farklı bi şekil yap mesela üst kırmızı led parkları açınca ortada ledli bi T harfi şekil olabilir ama iyi bi işçilik istio şimdiden kolay gelsin arkadaşım ha bu arada polislerle %90
baba passat stopu koycantin :D
başka bi arabanın ledli stop grubunu kullan derim corvette fikride fena değil yani
kubilaynos
26-04-2005, 11:47
:eek: :eek: http://autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0001577-000000011664.jpg:eek: :eek: budur:thumbsup: başka türlü güzel duracağını zannetmem:cool2:
misafir395
26-04-2005, 12:46
kesinlikle led koymalısın.harika duracapına eminim.....
:eek: :eek: http://autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0001577-000000011664.jpg:eek: :eek: budur:thumbsup: başka türlü güzel duracağını zannetmem:cool2:bu stoplar hangi arabanın??alt lı ust lu olsa daha ii olcakmış yaw.guzel olmuş saol
gökan_huju
27-04-2005, 21:59
ayrıcalıklı olur senın tıpo
Selçuk Keleş
29-04-2005, 13:18
http://album.geceucusu.com/auto/lighting/astrastop.jpg
Astra
Selçuk Keleş
29-04-2005, 13:19
ya da bu modullerden kendi stopunu kendin yarat
http://album.geceucusu.com/auto/lighting/ledmodules.jpg
ya da bu modullerden kendi stopunu kendin yarat
http://album.geceucusu.com/auto/lighting/ledmodules.jpgya bunlar cok guselmışte nerden bulurumm??
Fatih&Barış Bros.
29-04-2005, 19:00
bence skyline tipi stop yap derim
büyüklü küçüklü
Selçuk Keleş
30-04-2005, 14:18
hella satan yerlerden araman lazım. bulmak zor olabilir, bazı otobüs markaları bunlardan getirtip kendilerine stop yapıyorlar.
nerden bulurum bılgısı olan varmı arklar??
kanka ben bi sorusturim benden haber bekle..
OSMAN AKTEPE
02-05-2005, 00:41
bencede led yap farklı bir tipo olurrr:cool2:
Selçuk Keleş
02-05-2005, 15:15
Emin Otomotiv - (212.5115249)
Turan Ticaret - (212.5862515)
Yıldız Oto - (212.2859404)
otokar m2000 platınıum serisinin stoplarına bak derim cok guzel ledli cevresibu stoplardan nerde bulurum.dıger yuvarlak stoplar buyuk geldı..ve led stop yapmaktanda vazgectım ledler heergun patlıomuş yapan arklara sordum..en ii si fabrıkasyon ledlı stop bulmam lazım.onuda bulamadım. otokar m2000 nerde bulurumarmı?
onurarslan
03-05-2005, 19:15
valla m2000 parcacılarına falan bak derim bu benim dedigim m2000 nin sport ve ozel seri platınıum modellerinde var ama dedigim gibi yedek parca servislerinde mevcuttur sanırım sen bir arastır ben bi aksarayda sorarım mutlaka vardır
misafir118
03-05-2005, 19:15
http://www.gti.fi/images/artikkelit/12012005093501.jpg
led yapsan güzel dururdu ama vazgeçmişsin..
m2000 stoplarınıda servislerinde bulabilirsin
http://www.gti.fi/images/artikkelit/12012005093501.jpg
led yapsan güzel dururdu ama vazgeçmişsin..
m2000 stoplarınıda servislerinde bulabilirsinya bulamadım için vazgectım.m2000 stopları ledlı zaten..ben kendım yaptırmaktan vazgectım ledleri..ayrıca bu cok gusel stoplar cok guselmış.neyin stopları bunlar??
trberden
03-05-2005, 22:34
ledler daha güzzel duruyor
sercan_vti
04-05-2005, 16:57
ferrari f40 ın farlarını biliyormusunuz? bilmiyorsan bir bak istersen onun stoplarına benzer bi stop bulursan onlardan koy
istersen audi a3 stop far tak farkını gör veya led:thumbsup:
değişiklik yapınca fotoğraflarını koyarsan sevinirim :thumbsup:
değişiklik yapınca fotoğraflarını koyarsan sevinirim :thumbsup:tabiki koyarım..suan led li bi stop arıorum bulunca hemen koyavagım
EFE ANDAY
05-05-2005, 17:57
kardessss naptın sen iyice costun bakıyorum. bitirince fena olucak galiba hadi hayırlısı ama bencede led koy gaybi cok saglam duruyo...
olm gaybi az kaldı lan gelınce yaparız bısıler ayrıca arkadaslar ledler haman patlıyo yanı bagaj kapısını acıp hızlı kapanınca bıle patlıya bılıyomus ama benım aklımda baska fıkırler stopları bagaja degılde tampona gızlemek gıbı gelınce yaparı zbu arada ş:005
ledli yap güzel olur ama o photo shop uyguladıgın yani plakanın orjinal yerini boş bırakma çok sırıtıyor.
ledli yap güzel olur ama o photo shop uyguladıgın yani plakanın orjinal yerini boş bırakma çok sırıtıyor.orasi photshop degıl zaten kapalı..
UMUR-ART95
15-05-2005, 19:57
Supra farı getirt 145 dolara satılıyo amerikada sen 200-250 dolara TÜRKİYE ye getirte bilirsin
www.suprastore.com (http://www.suprastore.com/) sitesinde bulabilrsin
ledlerden süper olur.... X fikride bencede çok iyi.. X yap..
ledleri koyarken sekil yaparsan daha dikkat cekici olur ayrica arkada herhangi bir aydinlatma grubu olursa polis birsey demezarabanıın ustunde yapılan teknık degışıklık nedenıyle gene de baglıcaklar gıbı gelıo banada.yaptık artık nese..
otokar magrus m2000 stoplarından nerde bulurum??ondan takmaya karaverdım ama bulamıyorum..nerde bulurum bılgısı olan varmı arkadaslar??
onurarslan
16-05-2005, 21:27
otokar magrus m2000 stoplarından nerde bulurum??ondan takmaya karaverdım ama bulamıyorum..nerde bulurum bılgısı olan varmı arkadaslar??
abi m2000 platinium daha gussel degilmi etrafı ledli bu hafta icinde istanbul aksarayda yedek parcacılar var sordurum
abi m2000 platinium daha gussel degilmi etrafı ledli bu hafta icinde istanbul aksarayda yedek parcacılar var sordurumya benım istedgm de yanı anlatmaya calıştıgm o stoplar.bıde fıatı ne onlarınn onu da ogrenırsen cok sevınırım!!
onurarslan
16-05-2005, 23:19
ok fiyatları falan ozelden yollarım
+1 platinium stopları yap. Kütahya'yı bilmemde İstanbul'da kolay bulunur.
bu arada güzel ve marjinal bir araba cıkacak herhalde eline sağlık
+1 platinium stopları yap. Kütahya'yı bilmemde İstanbul'da kolay bulunur.
bu arada güzel ve marjinal bir araba cıkacak herhalde eline sağlıkya kütahyayı bırak bursa da eskısehirde bıle yok yaaaw.ne stopmuşş??
misafir1642
17-05-2005, 21:48
bence sadece plakalık iptal olarak kalsın madem işlem yapacan iyide para harcayacaksın rnge rower jeep stobu al tak olsun bitsin
kardes gaybı le onuda denedık dusunsuk ledler patlıyo ondan dolayı vazcaydık
arkdaslar bunlar son durum ama daha stoplar takılmadı.onlar da yarın veya daha sonra gelecek.suan bole takılıyoruzz.
misafir118
24-05-2005, 00:21
stopsuz baya güzel olmuş
omersenol
24-05-2005, 00:28
Gaybi sonunda kafayı kırdın yani.
Enteresan olmuş. Tahminim yanında olunca daha da güzel duruyordur. :)
dedin dedin sonunda yaptın vallahi. stoplarda da şekil bozup cins bişey olmazsa çok marjinal bişey olacak.. eline sağlık.
menecer & RIZA
26-05-2005, 21:30
plakalık kısmı boş kalan araclar bana gore cok cıns oluyor .3-4 sıra sagdan sola komple led doseyebılıyorsan yaklasık 10cm genıslıgınde duz bır bant olusturursun.yada en basıtınden 4x10 ytl karsılıgında cam ıcıne takılan 3. stopların iç mekanızmasını kullan .dısı guzel olanlarda fena durmaz dusunsene ıkı kat cubuk seklınde ama sınyal ve gerı lambasını nasıl yaparsın bılemıyorum
led leri dene değişiklik olsun arabanın arkası çok şekilli olur
arkadaslar ledler patlıyo cok denedık olmuyo ama yapıcagımız sey cok elıt olacak stopları tampona takıyoruz bugun onla ugrastık yarın fotoları yakında koyarız
en son fotoları ekledım Garage Turk ten bakabılırsınızzz
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.