'Full Versiyon'a Bak : saxomda sorun!!!!!!
geçen ışıkta normal bir şekilde kalktım sonra 1'den 2'e atınca araba direk boşa attı. 2'e atamaz oldum kaç gündür. 1'den 3'e sürekli atıyorum. ve diğer 3-4-5 vitesler normal çalışıyor. cırtlamzsız. sizce sorun nedir..
gökan_huju
25-04-2005, 21:29
valla vıtes kutusunda problem olasa gerek hemen bence goster
gokhan_vts
25-04-2005, 21:31
dislide problem buyuk ihtimal gecmis olsun kardes
gökan_huju
25-04-2005, 21:35
bencede baks axolar arızaya gelmez sonra başka arıza cıkar hemen yap derim
gokhan_vts
25-04-2005, 21:42
bu arada ozan drag 2.si bulent abiyle bi gorusmem lazım bu filtre kiti muhabbetine. benim kit yeterli havayı alamıyo o nasıl bi uygulama yapmıs sorup ogrenmem lazım bide onun chipin yazılım kodu ne kesici kac rpm falan iste ..
dişlilerde problem var. Eğer bir dönem Alfa Romeo'mda yaşadığımla aynı problemse bir süre sonra ikinci vitesine takoz koyulmuş gibi geçmemeye başlayacak. ve bu durum böyle kullanmaya devam ettiğiniz sürece teker teker diğer vites dişlilerini de etkilemeye başlayacak. kısaca can sıkıcı ve masraflı bir işle karşı karşıyasınız...
bu arada ozan drag 2.si bulent abiyle bi gorusmem lazım bu filtre kiti muhabbetine. benim kit yeterli havayı alamıyo o nasıl bi uygulama yapmıs sorup ogrenmem lazım bide onun chipin yazılım kodu ne kesici kac rpm falan iste ..
bülent abinin filtre aşağı sallandırma. normal soba borusuyla. chip olayını bilmiyorum. ama onun 2. olması arabadan çok kendi gaz tepkisine beğlı.
dişlilerde problem var. Eğer bir dönem Alfa Romeo'mda yaşadığımla aynı problemse bir süre sonra ikinci vitesine takoz koyulmuş gibi geçmemeye başlayacak. ve bu durum böyle kullanmaya devam ettiğiniz sürece teker teker diğer vites dişlilerini de etkilemeye başlayacak. kısaca can sıkıcı ve masraflı bir işle karşı karşıyasınız...
sinan abi senkromenç diyor kimle konuşmuşsam.
ok. tamam işte senkromeç dişlisi... bir an önce yaptırmazsan bela büyüyecek o zaman...
kullanma bu şekilde.
kullanmıyorum arabayı ztn.
saxo nun en problemli yeri şanzumanı maalesef profesörü olduk (şöyle söyleyim 2.yedek şanzumanım var evde)ve seninde dişli gitmiş çok zorlamadıysan senkromençle kurtarırsın 20-30 arası bişe ama dişli gerekirse maalesef kötü :( 1-3/2-4 beraber değişir yani 2-4 ve karşılıkları takımı ankarada 268 ytl gibi bişey + işçilik minimum 100 ytl:( felaket tellalı gibiyim ama durum bu, bence hiç kullanmadan açtır dişliyi yemediysen senkromençle kurtarırsın inşallah, geçmiş olsun
evet saxoların genelinde var galba şanzuman sorunu...benim vts dede geri geri giderken kendiliinden vites atıyordu gösterdiimde senkromeç demişlerdi zaten sattım 1 hafta sonra...
benim arabada geri geri giderken vites atıyordu.senkromenç diyordlar.bugün açılıyor şanzuman anlayacağız.
gokhan_vts
27-04-2005, 21:44
bende de aynı sorun var geri gelirken ama geri dislisini fazla kullanmadıgım icin yaptırmayı düsünmüyorum :)
gökan_huju
27-04-2005, 21:50
işallah buyuk sorun cıkmaz kardeş
Sefa_vts
28-04-2005, 18:25
geçmiş olsun ozan
Tufan_vts
28-04-2005, 22:06
Geçmiş Olsun Ozan Kardeşim
Tufan_vts
29-04-2005, 11:13
ozan ne oldu senın vıtes ısı halledebıldınmı???bı yaptırda sunu kalkalım bı ara çok merak edyıroum kısa şanzıman nasıl .!beyenırsem bende taktıracam ayna mahrutı!
senkromeçi sadece ikinci vitesinki değişecek diye düşünme seri kullandığın için ötekilerde zarar görmüştür.... Geçen yaz çıkma şanzumanı 700 ytl ye almıştım....
gokhan_vts
29-04-2005, 21:02
senkromeçi sadece ikinci vitesinki değişecek diye düşünme seri kullandığın için ötekilerde zarar görmüştür.... Geçen yaz çıkma şanzumanı 700 ytl ye almıştım....
yavas abi adama inme indirecen :)
Sefa_vts
30-04-2005, 11:09
dedi bile :D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.