'Full Versiyon'a Bak : Oneri (yonetimin dikkatine)
gokhan_vts
27-04-2005, 18:59
tufan arkadasımla aramızdaki rekabeti dostca 8 mayıs gunu piste tasımak icin kendisine meydan okuyorum! Eger tufanda kabul ederse kazananın ACT Citroen Team baskanı olmasını oneriyorum.
Çook güzel fikir bencede:thumbsup:
Hem eğleniriz hemde başkanımızı seçmiş oluruz:)
gökan_huju
27-04-2005, 20:07
olabılır aslınd abaşka aday cıkmazsa tek ıkınızmı rekabet edıyonuz
gokhan_vts
27-04-2005, 20:23
bilmem :)
Bencede Çok mantıklı bi fikir.İyi olan kazansın mantıgı.Çok beğendm.
gökan_huju
27-04-2005, 21:09
hayırlısı olsun bakalım kazanan kebapcıya goturcek cıtroencılerı
hayırlısı olsun bakalım kazanan kebapcıya goturcek cıtroencılerı
ooo bir anda Citreonci olasım geldi :) :)
Size şimdiden afiyet olsun :)
gokhan_vts
27-04-2005, 21:15
vışşş walla mıı :)
gökan_huju
27-04-2005, 21:20
oyle ya boşunamı ıkı aday cıktı herkes olurdu yoksa heheheeheheh oylama bellı etcek
gökan_huju
27-04-2005, 21:24
gokhan kardeş msnı ayzsana
gokhan_vts
27-04-2005, 21:24
aboo !! ben ogrenciyim yaw bi siir yazsam yada bi sarkı solesem olmaz mı ;)
gokhan_vts
27-04-2005, 21:25
hadi onu gectik kebabı nasıl yollayacaz sana :)
gökan_huju
27-04-2005, 21:33
valal gelen kadar okbeplar buz gıbı olur benımyerıme orda sokak cocuklarından bırıne yedırırsen cokbuyuk olçude sevınecem ve bu başkanlık sana cok haıyrlı olcak ehheheheheheheh
gökan_huju
27-04-2005, 21:34
bend heryere gıdınce ogrencıyım dıyom ındrım beklıyom ama kazıgı atıyolar
gokhan_vts
27-04-2005, 21:35
ben genede sarkı soleme taraftarıyım sesimde guzel belki kesvedilirim :)
gökan_huju
27-04-2005, 21:37
yok aman duymadım ama kalsın sen msnı yazsana hehehehe
gokhan_vts
27-04-2005, 21:40
ben arkadasın evdeyim sen yazda kayıt edeyim
Tufan_vts
28-04-2005, 01:45
oncelıkle kusura bakma ama hayatımda bu kadar saçma bı fıkır hıç duymamıştım..o zaman aramızda arabası en çok modıfıyelı olanı seçelım o başkan olsun ??? act cıtroen takımı lıderı olmanın senınle benım aramda olan rekabetle hıç ılgısı yok ayrıca burası bır modıfıye veya yarış sıtesı değil otomobıl severlerın bırbırlerını tanıdıgı fıkır alışverısınde bulunuldugu guzel ve yararlı bır sıte.onun ıcın act citroen takım lıderını buluşma tarıhınde cıtroencıler seçicek!!!senle benım aramda olan rekabete gelınce 8 mayıs gunu tıme trıal lar ıcın arabam ve ben hazır olucaz...gel bırazda zamana karşı yarışalım:hahaha:
Bence çok yerinde ve ilgi çekecek bi teklifti :(
bence hem gökhanın hemde tufanın fikride süper drag veya time trial ortak karar verilsin ama drag daha keyifli geçer gibi iyi olan başkanlığı kapsın, time trial biraz daha plotajla ilgili o yüzden tt olabilir
gokhan_vts
28-04-2005, 15:08
arabamı time traile hazırlamadım rotlardan aksına kadar sorun var sorun olmasa bırak senle yarısmayı ismimi simdiye kdr coktan yazdırmıstım. laf kalabalıgı yapmana gerek yok burası dostluk arkadaslık falan... sen arkadaslıgını da gordum gittigin yerde arkamdan konus :)
gökan_huju
28-04-2005, 17:19
alo aman birbirmiz krmayalım
Sefa_vts
28-04-2005, 18:17
eğer iki aday varsa ve siz böyle konuşmaya devam ederseniz başkan yada yardımcı kesinlikle anlaşamaz... yanlış mı düşünüorm bilemem ama sanırım bu ikiniz arasındaki rekabetten çok citröen team daki 20 küsür insanıda ilgilendirio ;)
gokhan_vts
28-04-2005, 18:46
slazy haklısın kardesim bunu sizlere yansıtmamızı bende yanlıs buluyorum ama benim onerime gelen tepkiye bende tepkisiz kaldım bundan sonra boyle tartısmalara girmeyecegimin garantisini simdiden verebilirim.
Granade[ALP]
28-04-2005, 21:01
bence birinizin başkan birinizin başkan yardımcı olmanız pek sağlıklı olmıycak sanırım
ayrıca citroen temsilcisinin kimin arabası iyiyse o şekilde seçilmesi çok mantıksız geldi??? bi firmaya kendinizimi yoksa arabanızımı tanıtıcaksınız? :D:D:D bu konuda tufana katılıyorum...
bence daha değişik karşılaşmalar bulunun ve citroen üyelerinin dikkatini bu şekilde seçin böylesine güzel bi forumda böyle atışmalar hoş değil arkadaşlar ..
p.s. : kebap yemek için citroen üyesimi olmak lazımmı hehe :P
iyi olan kazanır umarım..
Tufan_vts
28-04-2005, 21:54
sen arkadaşlık ve dostluktan anlamadıgın ıcın sana laf kalabalıgı olarak gelmesı çok normal!!! arkandan konuşma meselesıne gelınce cevap bıle vermıyorum sana!!!neyse araban hazır olunca gelırsın!
gökan_huju
28-04-2005, 21:54
zaten ole olcak aday fazla yok zaten kebaba gelınce o zaten işin gırgırı onemlı olan başkanlık e alp kardeş kebapta osla ıyı olur
Sefa_vts
28-04-2005, 22:03
tufan bence sakin olun ne biliyim sonuçta içinizden biri başkan olmasa bile aynı buluşmada yer alıcaz sonra birbirinizin suratına nasıl bakıcaksınız merak ediyorum.. bence böyle ben seni ezdim de yada yedim seni 3 boy attım da geçtim tarzında bi başkan değil de hak ettiği gibi yada buluşmada o 2-3 saat içinde etkilediği kadarıyla seçilse insanın kafasında soru işareti kalmaz..ben böyle düşünüorm umarım yanlış anlaşılmam :)
kebab iyi fikir de doyana kadar olucak dimi öyle ise ben bizim okuldan bi 15-20 kişiyi citröen team üyesi yapıyım :D
Tufan_vts
28-04-2005, 22:10
Ya Abi Gormedinmi Ilk O Başlatti Ben Guzel Guzel Yorum Yapiyodum Headers Hakkinda Geldi Damarima Basti Direk !!!yoksa Ben Boyle Bir Muhabbete Girmek En Nefret Ettigim Seydir...ayni Sekilde Ozanla Kalktik Cuma Gunu Arabalari Denemek Icin çocugun Vitesi Geçmiyo Dogal Olarak Geride Kaldi Ne Ben Dedim Geçtim Diye Nede O Bişey Soyledi Birine Gelip...
gökan_huju
28-04-2005, 22:27
baba yapmayın bole aynı takımda olcaksınız ona gore
arkadaşlar birbirinizi kırmayın lütfen
Mydonose
29-04-2005, 01:01
hayatımda duyduğum en aptalca fikir.
o zaman ben başbakanlığa aday oluyorum, erdoğanla bilek güreşi yapim?
ilk sayfayı okuduğumda şaka sandım ama sonradan yuhladım resmen
Tufan_vts
29-04-2005, 01:22
bende senın le aynı fıkırlerı ve duyguları paylaşıyorum mydonose kardeşim :hahaha:
gokhan_vts
29-04-2005, 01:37
herkezden ozur diliyorum bu mevzuları tufanla yuzyuze konusmamın daha mantıklı olacagını dusundum ve bundan sonrada ole olacak sonucta birbirmizi reel alemde de tanıyan insanlarız herkezin gorusune saygıo duyuyorum.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.