'Full Versiyon'a Bak : benımde saxo da problem pls help...
Tufan_vts
28-04-2005, 01:38
ya arkadaşlar benım saxo yada bı el atın valla her şeyını ogrendım arabanın ama bı bunu çozemıyoruz.arabada benzın çeyrek deponun altına ındıgı zaman devırlı kullanımlarda araba kesıklık yapıyor..bunun nedenı sızce benzın pompası olabılıyomu?ayrıca dun benzın aldım abuk sabuk bı benzıncıden motor acayıp sallamaya ve teklemeye başladı usta pıslık kaçmıştır bıraz surer kendı kendıne temızlenmesı dedı ???sızce napabılırım?:eek:
Benzin filtersine baktınızmı tıkanmışsa benzin azaldıında basınçta düştüü için benzin yetmiyo olabilir, daa kötüsü benzin pompanda arıza olabilir, Ankara'da olsaydın benzin pomplarını değişirdik benim arabayla denerdik, pompadansa anında düzelirdi. Bilmediğin yerden benzin alma acip etkileniyo saxo.
Tufan_vts
28-04-2005, 11:42
pekı bu benzın pompası çok pahalı bıseymı???ayrıca benım saxo su olan bı ark ım var bunlar tıponun benzın pompasını takmışlar arabaya ve gayet guzel olmus basınçları ve barları aynıymış acaba boyle bıseyde olabılırmı???ayrıca bu bozuk olan benzın pompası mı olabılır yoksa benzın otomatıgımı???
gokhan_vts
28-04-2005, 15:04
filtredende yapabilir en masrafsızı once bi katkı al benzin deposuna dok depo falan temizlensin bende de dedigin sorun vardı benzin katkısı sorunu cozdu oda olmazsa carbonclean tavsiye ediyorum.
gökan_huju
28-04-2005, 16:53
benzin aldgın yerdede sorun olabilir katkı al derim depoya at
benzin pompası pahalı bişey, tiponunki uyabilir evet, ama enjektör temizliğide çözüm olabilir pompa genelde üst devirlerde yetiştiremez, tıkanıklık gibi bişey olabilir bu enjektör temizliği denemek daha mantıklı, ben bu gün sordum bosch servisinde 80 milyon istediler enjektör temizliği için
gokhan_vts
29-04-2005, 01:33
ahmet abi ben ist. 40 milyona baglıyorum isi
Tufan_vts
29-04-2005, 01:51
saol ahmet abı bende senınle aynı fıkırdeyım.bu son olaydan once depoda az benzın oldugunda ve gazladıgımda kesıyodu ama sımdı her devirde bazen sallıyo motoru galıba benım enjektor temızlıgıne ıhtıyacım var tabı bı denemem lazım
olmazssa en son çare olarak pompayı değiştiricez artık
gokhan_vts
29-04-2005, 02:04
hehe onu ahmet abin deil ben dedin cnmmmm :)
Cihaza bağlatmanı tavsiye ederim,
gerçi benzin pompası arızasını göstermiyo cihaz..
benzin pompasından olma ihtimali zayıf, eğer öyleyse 2 sene önce değiştirmiştim 250 milyon liraydı, bosch marka, bosch servislerde bulabilirsin..
bence bi carbon clean'e sok...
Tufan_vts
29-04-2005, 15:37
saol kardeşim denıcem tavsıyelerını ...cumartesı gunu carbon clean a sokucam ınsallah benzın pompası değildir .bide bildiğim kadarıyla ultrasonla sıbop ayarı yapıyolarmış ..bunu ıstanbulda nerde yapıyolar bılen varmıdır?
misafir2185
29-04-2005, 16:07
:opa: mrb arkadaşım bende de 2002 xsara2 var bu tip bir sorun bende de var bir çok parça değişti fakat pek ilk günkü gibi değil sanırım beyinden kaynalanıyo olabilir çünkü benzin hava karışımı ile ilgi sorunlar bu tip olayları yaratıyo istersen birde beyinde herhangi bir sorun var mı onu araştır istersen ben de senin gibi sıkıntı çekiyorum inşallah yardımca olmuşumdur kazasız belasız sürüşler ...
tufan, dediğin olayı triger'dende yapabilir, vts'den anlamayan birine triger'i değiştirttiysen, sente ayarını yapamamış olabilirler..
trigerde sente ayarını tutturamazsalar daha ilk çalıştırmada motorda ciddi hasara yol açtığını biliyodum??
çok fazla kaçık olursa öyle, sibobları eğebilir, ama 1 diş ten falan bişey olmuyo, sadece performans kaybı ve fazla benzin,
1.6 polo nun kalkışta beni geçtiğini biliyorum...
neyse ki izmir'deki best serviste hallettirmiştim...
herhalde polo nun ağzı kulaklarına varmıştır :D 1 diş olayını bilmiyodum öğrenmiş oldum thanks...
gökan_huju
29-04-2005, 18:36
trıger saktmış duydumben cunkus ervıste deiştim bana koptugu takdırde sıfır bı motor alıcakmışın servısın lafları bunlar
dediğin kadar büyütülcek bi durum değil aslında, 1.4 tek egzantirik ve 8 valf olduğu için her usta gözü kapalı değiştirebilir. ama vts de durum biraz farklı oluyo...
Tufan_vts
29-04-2005, 21:43
arkadaşlar fıkırlerınız ıcın teşekkurler ama değiştirirken bende ordaydım sente ayarıyla pek ılgısı oldugunu sanmıyorum cunku bu olay ben benzını dıbıne kadar kullandıktan sonra ortaya çıktı.ayrıca trıger takılırken ancak bıldıgım kadarıyla sente ayarını kaçırabılırler.daha sonradan sıyırırsa sadece1 dıs atlamakla kalmaz komple sıyırır!!!tahmınım ce ya benzınden yada pıslık kaçtı en kotu ıhtımalle pompayı dusunuyorum ben
saol kardeşim denıcem tavsıyelerını ...cumartesı gunu carbon clean a sokucam ınsallah benzın pompası değildir .bide bildiğim kadarıyla ultrasonla sıbop ayarı yapıyolarmış ..bunu ıstanbulda nerde yapıyolar bılen varmıdır?
ultrasonla enjenktör temizliği dicektin herhalde tufan :cool2: çünkü bizim arabalarda sibop ayarı otomatik yağlı liftlerle kendisi yapıyor, yani ayar yok:wacko:
Tufan_vts
30-04-2005, 01:25
evet ole dıcektım pardon bazen karısıyo .24 saat ruyamda bıle araba kullandım ıcın oluyo bazen sorry:P
slm tufan dostum ne oldu sorunu cozdunmu bendede var aynıs orun carbon yaptırdım ama hala aynı..degısmedı arada bı yapıyo..sen nasıl hallettın..?
Nerdeyse 3 yıllık mevzu..Saxo VTS çoktan satıldı...106 cup var Tufanda....
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.