PDA

'Full Versiyon'a Bak : saxo 1 ıle saxo 2 arasındakı fark

Tufan_vts
30-04-2005, 11:50
saxo 1 ıle saxo 2 arasındakı fark nedir dıye bş soru sorsam cunku ben benım canavarı on tarafı değiştirmek ıstıyorum...bilen varmı arkadaşlar neler değişiyo??*:sinir:

Ahmet
30-04-2005, 12:10
boşver saxo 2 yi bi dünya para, çakalım angelı gitsin :)

http://www.pix8.net/pro/pic/559516VRA/392375.jpg

gökan_huju
30-04-2005, 14:42
angelı kaç almıştın baba

gokhan_vts
30-04-2005, 15:42
uf be abi snin angel acaip duruyo walla araba onden passat'a benzemiş :)

Demir T
01-05-2005, 01:49
Tufan_vts epey masraflı olacak..Eğer gerçekten niyetli isen eli yüzü düzgün çıkma parçalar ile bu işi daha uygun bir rakama yaparsın diye düşünüyorum....
kaput,farlar,panjur,Ön podya,Kaput ızgarası,Kaput mandalı.... Aklıma gelenler bunlar...
Şahsi fikrim bence değiştirme...

Tufan_vts
01-05-2005, 03:04
hocam bılgılendırdıgın ıcın çok teşekkur ederım fakat on podya nedır?on panelmı demek ıstedın??bu arada ben sıfır alıcam parçaları çıkma olarak pek elıyuzu duzgun parça bulamıyorum...ya saxo 2 ne bılım çok hoşuma gıdıyo guzel olucak gıbı duruyo sımdıden

worstq2
01-05-2005, 03:35
Ahmet bu resimde ön tampon düşük gibi.Hatta gibi değil basbaya düşük.

Demir T
01-05-2005, 03:43
Ön podya ;Panjurun bağlandığı yer.(Radyatörün önündeki kısım).Far yerleri değiliklik arz ediyor....Vts 1'lerde düz...VTS 2'lerde yuvarlaktır (köşe kısımları)...
O halde şimdiden sana kolay gelsin...

Ahmet
01-05-2005, 04:07
podya başka bişey arkadaşım, anlatmaya çalıştığın yer ön panel oda değişirse farlarda cuk oturuyor, ayrıca sadece far yerleri değil farklı olan kaput kilidi ön tarafın şekli tamamen farklı. Ama ön panel değiştiğinde olay çözülüyor o kadarda dertli bi iş değil ama şahsi fikrim biraz doğan görünümlü şahin olmuyormu, darbesiz bi arabaya yapmak ne kadar mantıklı

Velter
01-05-2005, 04:15
aslinda kaskodan yaptirilabilir

Tufan_vts
01-05-2005, 13:54
ahmet abı bu arada bahadırla konuştum(sarı 106 yuklu) bahadır da kabul ettı senınle kalkmayı.bahadır ın nickname ı "redline"eyer meydan okursan kabul edıcek:)başka bişey ıstersen haber ver:)) bu arada podya veya on panel değişiyo komple fıyatıda 100 mılyon gıbı komık bı para ...yanı pek dert olmıcak benım ıcın

ViTeSse
01-05-2005, 16:26
tufan zevk senin zevkin tabi de, arabayı satarken çok zorlanırsın, direk pertten çıkmış muamelesi görür,
saxo2 yapılan arabalar genelde büyük bi kazadan sonra toplanan arabalar

Tufan_vts
01-05-2005, 18:28
orası oyle kardeşim ama zaten bışey farketmıyo sımdıde satılmıyo boyle:)) eyer gerçekten durust oldugun zaman ben ınanıyorum herşekılde satarsın arabayı.çunku arabanın kazasız oldugunu anlayabıleceği bi çok yer ve işaret var arabanın uzerınde ıyı bı usta bence çok rahat anlayabılır...ayrıca arabanın yapımının her anında resımlede belgelıyeceğim...ya nedır bu CITROEN SEVGISI ANLAMADIM GITTTI:)

redvtr
01-05-2005, 18:32
en fazla inanmayan yetkili servise götürmek ister oradada sonuç ortaya çıkar diye umuyorum :) zaten servis bu kazalı derse de ne kadar iyi bir servis olduğu ortaya çıkar :D

Tufan_vts
01-05-2005, 18:36
Aman Abi Bana Servis Demeyin Cinlerim Tepeme Toplaniyor Valla.bugune Kadar 4 Tane Araba Değiştirdim Belki çok Değil Ama Hayatimda Baylas Kadar Kotu Bi Yer Gormedim .yani şaka Gibiydi Valla ...arkadaşlar Sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Gitmeyin Benden Size Tavsiye.benim Kaputun Uzerine Yazi Yazmişlardi Adamlar Boyadi Guneşte Yazdiklari Yazi Belli Oluyodu.sona Goturdum Adam Ne Dedi Tahmin Edin???senin Kaputa G.s. Yazmişlar F.b. Yazssalardi Belli Olmazdi Dedi .tabi Dusunun Sona Neler Oldu :)))

redvtr
01-05-2005, 18:38
o da güzel adamlar yine de iyi tarafından bakmışlar hadiseye :D muahahuahhahahauhuahuahuh

Ahmet
02-05-2005, 01:25
Ahmet bu resimde ön tampon düşük gibi.Hatta gibi değil basbaya düşük.

ön tampon emaneten duruyo ya güzel bişey yapıtıracam yada sıfır orjinalini alıcam bakalım

worstq2
02-05-2005, 02:18
heeeee okiiiii istersen bende dehşetengiz resimler var tufan iyi bilir

Tufan_vts
02-05-2005, 03:00
evet ya kutalmış kardeşimde delı fotolar var valla ınsan aşık oluyo:)
:worshippy

sportinger
02-05-2005, 15:06
Aman Abi Bana Servis Demeyin Cinlerim Tepeme Toplaniyor Valla.bugune Kadar 4 Tane Araba Değiştirdim Belki çok Değil Ama Hayatimda Baylas Kadar Kotu Bi Yer Gormedim .yani şaka Gibiydi Valla ...arkadaşlar Sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Gitmeyin Benden Size Tavsiye.benim Kaputun Uzerine Yazi Yazmişlardi Adamlar Boyadi Guneşte Yazdiklari Yazi Belli Oluyodu.sona Goturdum Adam Ne Dedi Tahmin Edin???senin Kaputa G.s. Yazmişlar F.b. Yazssalardi Belli Olmazdi Dedi .tabi Dusunun Sona Neler Oldu :)))

Muhahhahah hiç gülecem yoktu ya adamlar aklınca dalga falanmı geçiyo acaba:hahaha: , benim keceleri degiştiren ustada aynı hataya düşmüştü:1nee: değiştirdikten sonra tekrar yağ gelince üşendiğinden olsa gerk iki damla yadan bişe olmaz demişti...