'Full Versiyon'a Bak : Rocfordfosgate....
CabrioleT
30-04-2005, 14:01
Rocfordfosgate'in hangi modellerini önerirsiniz oyle abartılı olmasın subwoofer olsun fiyatıda 200 250 arası bişi olsun Bide bu markayla en uyumlu çalısan amfi nedir :flop: bu işlerden pek anlamam kusuruma bakmayın :flop:
p2 alabilirsin anfi içinde yine uyum açısından rf
anfi tabiki rf olacak ama woofer konusunu bilemiyecem sen seçmelisin.
p2 12" ideal... RF4004 amfi
cok fazla bı sey ıstemıyorsan bn sana p2 15'' öneririm ama daha kuvvetlı bı sey ısterse p3
misafir113
01-05-2005, 23:29
p2 12" veya 15" anfide illa rf al demeye gerek yok marka önemliliği ilk sırada yeterli rms e sahip ise başka markalar neden olmasın?
Rf her zaman rms lerini az yazıyor.O yüzden başka bi marka 600 watt rms yazdıgına hemen inanma.Sesini dinleme imkanın varsa dinle ama rf de 4x50 mi yazıyo onu 4x90 falan say sen belkide daha fazla.
Hilmi A.
02-05-2005, 01:03
Rocfordfosgate'in hangi modellerini önerirsiniz oyle abartılı olmasın subwoofer olsun fiyatıda 200 250 arası bişi olsun Bide bu markayla en uyumlu çalısan amfi nedir :flop: bu işlerden pek anlamam kusuruma bakmayın :flop:
aracının ne oldugunu soleseydın cok daha ayrıntılı bılgı verebılırdım. cunku arac ıcı hacım onemlıdır. + ıstedıgın sıstemden beklentın nedır. kalıte or desıbel. bu ıkısı ıcın ele alırsak kı malıyet ıle aynı orantıda olucaktır. p2 12'' ya da 15'' tercih edebilirsin. (dedim gibi mailyete gore) amfi ise 4004 yeterli olucaktır. ama dedim gibi ne kadar ekmek o kadar kofte...
CabrioleT
02-05-2005, 15:22
aracının ne oldugunu soleseydın cok daha ayrıntılı bılgı verebılırdım. cunku arac ıcı hacım onemlıdır. + ıstedıgın sıstemden beklentın nedır. kalıte or desıbel. bu ıkısı ıcın ele alırsak kı malıyet ıle aynı orantıda olucaktır. p2 12'' ya da 15'' tercih edebilirsin. (dedim gibi mailyete gore) amfi ise 4004 yeterli olucaktır. ama dedim gibi ne kadar ekmek o kadar kofte...
ilgi için teşekkurler bu arada arac sedan focus :thumbsup: fazla abartı istemiyorum aslında arkadaslar genelde bol bass lı muzikler dinlediğim için beni tatmin edebilecek bişi yeterli olcaktır diye düşünüyorum..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.