'Full Versiyon'a Bak : FLASH S 1.7 body
flash 1994 model araca dış aksam olarak ne yapabiliriz ve nerden temin edebiliriz
Kaan Kalkavan
06-05-2005, 18:34
aman abı dıs aksamıyla oynaayıp arabayı rezıl edenlerın arasına sende gırme dıkkatlı secım yap bence bır jant lastık bıraz da oturtursan yeter.sade bır tarzı olsun tavsıyem bu benım aynı aractan bende de war
bnce sadece lastik cant ve yere bass arabayı.baska bişi yapma derim.çokh şıkh olur o zmn.
fiber olayından uzak dur...
aman spoiler falan takma...
sadece jant/lastik+yay için +1
yazıları sök, stopları kırmızıya boya, kapı çıtalarını sök ve bir de sade ve düz bir marşpiyer yeter de artar bile...
Kaan Kalkavan
20-05-2005, 20:15
ya ben kendım pc de yaptıgım bır flash ın resmını yayınlayım oldukca dıkkat cekıcı olduguna ınanıyorum.boyle bırsey yapmaya karar werırsen oldukca basarılı olur bence.aynı ıslemlerı bende kendı aracıma yapacagım cunku:d
ön tamponun altına eski kasa lagunaların ön tamponlarının en altındaki karlıklardan tak...
bi de tamponlarını mutlaka boyat...
aman body kitte aşırı fiber uygulamasına gitme arabanın tipi bozulmasın...
~~V£cT®ä~~
21-05-2005, 00:16
walla ızmırde bıtane wardı bı ara sıyah flash mukkemel bı body kıtı wardı cok begenmıstım on tampon taxı fılmındekı gıbıydı yanda hava gırıslerı wardı ama kanat gıbı yanı ona harbıden yapılınca oluomuş dedıydım bence eger paran warsa ıyı bı bodykıt yaptır fıberden uzak durma neden durcaksınkı :)
walla ızmırde bıtane wardı bı ara sıyah flash mukkemel bı body kıtı wardı cok begenmıstım on tampon taxı fılmındekı gıbıydı yanda hava gırıslerı wardı ama kanat gıbı yanı ona harbıden yapılınca oluomuş dedıydım bence eger paran warsa ıyı bı bodykıt yaptır fıberden uzak durma neden durcaksınkı :)
her fiber de güzel durmuo ki
bazılarına bakıyorum çok abartı bi tampon ve yamuk yumuk duruo
ama iyi işçilik yapan yerler de yok deil tabii..
bazıları bi tampon yapıo harika duruo..
para meselesi
fransız sitelerini araştır...
reno11 turbolara bak...
yurtdışından güzel bişi bulursan burda kopyalatırmaya çalış...
sağolun arkadaşım opel astra bertone coupe karar verdi onu alacak yardımlarınız için sağolun
menecer & RIZA
26-05-2005, 22:50
yıne soyluyorum bu jantlar en begendıgım jant ama bu arabada 3 tekerlı el arabasına benzemıs
Kaan Kalkavan
26-05-2005, 23:53
:))))) haklısın tabı o da bır bakıs acısı ama sonucta bu sanal bır montaj mı denır ne denır se artık:P gercekte gordun mu pekı hıc br flashta boyle jant
menecer & RIZA
31-05-2005, 23:34
astra kanadını bıe arastırayım bakım nasıl bırseymıs
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.