'Full Versiyon'a Bak : Audi 1.8 T
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım, şu an kullanmakta olduğum yeni astra hb aracım var, güzel araba ama bg sorunum var. Bu yüzden zaten alacağım ikinci aracımı audi a3 1.8 T olarak belirledim. Bu araç elime geçtiği an body kit, motor ve müzik sist. konularında modifiye yiyecek.Yaz sonu 2000-2001 model almayı düşündüğüm a3 ün turbolu versiyonunu kullananınız var mı acaba? İzlenimlerini almak isterim. Bir de acaba çevrenizde böyle bir araç satmak isteyen var mı? Teşekkürler cevaplar için şimdiden...:)
Murathan GÜLAL, 34 y.
ACT'ye hoşgeldin forumda aktif kalman dileklerimle
teşekkürler, hoşbulduk, öyle olacağını umuyorum...:)
Haydi Audi team nerdesiniz ya, ne ses var ne seda? :confused:
Fatih&Barış Bros.
08-05-2005, 14:56
hoşgeldin.Gelir gelmez patlamışsın konuyu.Tebrik ederim.Güzel bir konu ama A3 kullanmadığım için yardım edemeyeceğim....
Bende A4 1.8T war ve bu motorlar çok güzel motorlarlardır. Motor modifiyesinde zorda kalmicağına emin ol. Bence doğru bir karar A3 1.8T
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım, şu an kullanmakta olduğum yeni astra hb aracım var, güzel araba ama bg sorunum var. Bu yüzden zaten alacağım ikinci aracımı audi a3 1.8 T olarak belirledim. Bu araç elime geçtiği an body kit, motor ve müzik sist. konularında modifiye yiyecek.Yaz sonu 2000-2001 model almayı düşündüğüm a3 ün turbolu versiyonunu kullananınız var mı acaba? İzlenimlerini almak isterim. Bir de acaba çevrenizde böyle bir araç satmak isteyen var mı? Teşekkürler cevaplar için şimdiden...:)
Murathan GÜLAL, 34 y.
bende vw 1.8t gti var motorlar aynı bildigim kadarı ile ,koltuga yapıştırıyor adamı :) sanırım bir tek farklı olan sürüş izlenimi aynı grubun arabaları oldugundan pek fark olcagını sanmam gönül rahatlıgı ile A3 alabilirsin.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.