'Full Versiyon'a Bak : BORA TDI 110Hp-- Chip Tuning YARDIM..
:confused: Arkadaşlar,
Bende BORA 1.9 TDI 110Hp 2001 model aracım var...
Chip takmak istiyorum..
:kararsiz: Avantajları ve dezavantaj ları nelerdir.
:kararsiz: İyisi ve ideal olanı hangisidir..
:kararsiz: Nerede takılır
Bursada ikamet ediyorum... ...
Şimdiden teşekkürler..
Selamlar
Bursada biraz araştirma ile cok yapan yer bulacaksindir
Valla en iyi si diye bi şey diyemiyorum senin icin dizel cunku aracin dizelle alakam yoktur pek
Dez avantaji yok avantajlari hoş hp ve tork artisi yakitta %20-%30 arasi daha tasaruf daha güçlü çekiş :) yokuşta arabanda cekiş problemi yaşamama
Saygilar
misafir395
02-05-2005, 11:54
arkadaş chips sisteminin hiç bir dezavantajını duytmadım bilmiyorum ancak senin aracında +30 H.P sağladığını çok iyi biliyorum..Ve yakıttada pek fazla değişiklik yaşanmıyor.Eyer chips sisemini kullanmayı düşündüğün an yardımcı olabilirim..ok
90 tdi net dinamometre cikisi 30 hp alan biliyorum chip tuningle...birde modullu sistemler var onlarin getirisi daha az ama fiyatlari uygun birde montaji
misafir1059
02-05-2005, 21:53
sanırım hopa güç sistemleri turbo diizellerde kullanılıyor ve ortalama her araçta 30bg civarı kazandırıyor... dezavantajını yaşayan duymadım
Benim arkadaşımın 90 bg Bora TDI otomatik var. Araç yerinden kalkmiyordu ve araca superchips in programını yükledik , kat. iptali yaptık ve son susturucu taktık. Aracın üzerine geçici olarak 225 taban lastik taktık ona rağmen bu işlemlerle araç artık patiye bile kalkıyor.
Benim ve arkadaşımın aracında chip war ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadık.
misafir395
03-05-2005, 10:19
chips sistemi tdı motorlarda daha verimli oluyor
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.