'Full Versiyon'a Bak : Kodlu çalıştırma ve beyin (saxo VTS)
İyi günler ....Merak ettiğim bir konu var...Triğer kayış seti değişiminde beyinin durduğu nokta muhafazayı çıkartırken sıkıntı yaşatıyor...Beyinin bağlantı fişlerini çıkarsak kodlu çalıştırmada her hangi bir sorun yaşarmıyız...Şifre sıfırlanması veya yeniden tekrar girilmesi vs....
Her hangi bir şekilde Code Protection unitesi ile bağlantısı var mı?
sportinger
02-05-2005, 14:34
den tirgeri yeni degiştirdim. herhangi bi sorun olmaz dediler fakat ben yenede balantıları cıkarmadan vidaları söküp yantarafa aldım balantı cıkmadıgı için bir sorun yaşamadım...
beyinin fişini sökebilirsin hiç bir sorun olmaz,ben çok söküp taktım, ama önce akünün kablolarını sökmeni tavsiye ederim.
Tufan_vts
02-05-2005, 19:53
bende aynı sekılde çıkardım beyını hiç bişey olmaz ama vıtesse arkadaşımzın dediği gibi once akunun fıslerını çıkartman gerekıyo ...bıde kodlu sıstem cıtroenlerde bıraz goruntu galıba .çunku ben altından fısını çıkardım artık şifresizde çalışıyo:)demek hırsızda aynı şeyı yapabılır:P
abi arabaçalışırken soketi çalıştırırsan kod iptal oluyor bunu öğrendim.aküyü çıkartıp farları açarsanda bütün elektrik gidiyor böylece beyni çıkartabilirsin
Tufan_vts
03-05-2005, 00:43
şifreyı gırdıkten sonra çıkartırsan ıptal oluyo pekı sona takmak ıstedın dıyelım yıne eskı kodunumu gırıyosun?
işte orda bi servise dokunmak lazım club citroen var hurdacıların orada tavsiye ederim
Fikir düşünceleriniz ve bilgileriniz için tşk....
Tufan_vts
05-05-2005, 13:26
ne demek herzaman:P
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.