PDA

'Full Versiyon'a Bak : Teyp kod yardım....

Aytac-K
04-05-2005, 19:17
Merhaba arkadaşlar sonunda Paliomu sattım ve Corsa C aldım şimdi sorum şu bu teybin kod olayı malum.. Ama bende aracın kitapçığı olmadığından kod numarasını nasıl ve nerden alabilirim... Sırf bu yüzden bas ve mid olayına girişemiyorum... Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler....

Taner
04-05-2005, 19:26
gedizlere gidiyorsun teknik servise onlar teybi söküyorlar teybin kod numarasını alıyorlar almanyadan teybin kod numarasını istiyorlar sonra kod sana veriliyor sende kullanıyorsun ben bu işlem için 15ytl ödedim fakat teybimin kodu daha önce iptal edilmişmiş :D pardon sanırım şifre den bahs etmiyorsun dimi

misafir146
04-05-2005, 19:50
aracın kitapçığında teyp in ayrı bi broşürü olacak orada kod var ancak kod girme kısmını bende bilmiyorum

MuratH
04-05-2005, 21:57
servısten ısteyınce vermelerı lazım ruhsat bılgılerını soruyolar motor no falan..tabı opelde nası bılemem de genelde boyle oluyor..bıde sakın deneme yapma bı kackere kıtlenıyo dıye duydum...

Aytac-K
04-05-2005, 22:02
25 ytl çözen biri var ama ona güvenip işe başlamak istemiyorum.. Şimdi herşeyi hallederiz sonra çözemez filan o yüzden kesin olsun istiyorum.. Motor şasi numarasını soruyolardır herhalde....

Aytac-K
04-05-2005, 22:18
25 milyon sorun değil tek derdim çözemicek sonra araçta tesisat olucak ama teyp yok :) komik bi olay yani....

OKAN
04-05-2005, 22:50
arkadasim zagten orjinal teypten hiç bi verim alamazsin bence git deistir teypini, anfi cikisli falan bisey al hem icin rahat etsin hemde tessatinla güm güm dolas simdiden hayirli olsun...

Aytac-K
05-05-2005, 09:56
Aslında haklısın değiştirmek daha iyi ama teyp orjinal olunca için rahat oluyo ben Palioda önce pioneerımı sonra diğer teybimi çaldırdım o yüzden orjinal kalsın istiyorum...

misafir146
05-05-2005, 18:39
arkadasim zagten orjinal teypten hiç bi verim alamazsin bence git deistir teypini, anfi cikisli falan bisey al hem icin rahat etsin hemde tessatinla güm güm dolas simdiden hayirli olsun...corsa c nin orta göğüsüne uygun bi teyp bulursanız hbr verin :)

UMUR-ART95
05-05-2005, 18:50
corsa c nin orta göğüsüne uygun bi teyp bulursanız hbr verin :) Uygun teyp bulamazssın oraya tesisatcı tahta yapar yada
Opel Bayiisinde Plastik parçasını bulabilirsin Ama tahta da iyi ben oyle yaptım
Suadiyede olimpik Diye tesisatçı var o seni hiç uğraştırmaz ve fiyat konusunda da
Çok iyi :opa: