'Full Versiyon'a Bak : ?Coilover çalışma prensibi?
Arkadaşlar şu coilover lar genelde çok pahalı peki bu kadar pahalılığı hak eden bişeymi merak ediyorum yani çalışma prensibi nasıldır nasıl aracı otomatik olarak yükseltip alçaltabilir istenilen seviyede? yani bu paraya değermi yaklaşık 1100 euro civarında bunun seti.. kullananlar neler düşünüyor?:kararsiz:
ben alt takımları bozuyor diye biliyorum indir kaldır 3 kerede komple değiştirmen lazım diye biliyorum
misafir1932
05-05-2005, 18:28
Gecen coilover hakkinda kotu seyler soyledim diye uyari verdiler. O yuzden konusmaya korkuyorum. Admin izin verirse, birseyler soyleyebilirim. :confused:
:) :) :) ya o kadar kötümü yani
ya aslıdan güzel bi alete benziyor yani istediğin yerde yükselteceksin istediğin yerde yerlebir yaapcaksın arabayı mükkemmel bişey aslında bu paraya değecek gibime geliyor
Genel olarakk Coilover kötüdür demek hatalı olur. Her markanın kendine özgü çözümleri var. Temel olarak Yay ve Amortisörden oluşur ve yüksekliği ve sertliği ayarlanabilir bir süspansiyon sistemidir. Şahsen Eibach'ın Coilover Kitlerini başarılı buluyorum.
yaptırmaya kalksak acaba ilerde sorunla karşılaşabilirmiyiz yada ne gibi sorun olur
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.