'Full Versiyon'a Bak : hangı araca hangı fıltre
Kaan Kalkavan
05-05-2005, 14:29
herkese selam.ben bır flash tutkunu aynı zamanda sahıbıyım.fakat fıltre uygulaması konusunda cok buyuk zorluk cekıyorum yed 1.6 2.0 arası hacımlı motorlar ıcın kullanılan fıltreyı tavsıye ettıler ama ıyı bır sonuc alamadım.sımdı ıse j&r 1.4 hacımlı fıltre kullanmamı soyluyorlar sızce ıyı sonuc werır mı?
YEDTUNİNG
03-05-2007, 15:25
herkese selam.ben bır flash tutkunu aynı zamanda sahıbıyım.fakat fıltre uygulaması konusunda cok buyuk zorluk cekıyorum yed 1.6 2.0 arası hacımlı motorlar ıcın kullanılan fıltreyı tavsıye ettıler ama ıyı bır sonuc alamadım.sımdı ıse j&r 1.4 hacımlı fıltre kullanmamı soyluyorlar sızce ıyı sonuc werır mı?
merhaba yed ekıpman emrah bızım fılreden bekledıgın sonuc neydı ve ne oldu senın arabanda fılre ses yapmaz eger bunu beklıyosan baska fılre almana gerek yok ama baska bır sonuc beklıyosan yanı performans gıbı bence en ıyısı senın elınde ıstersen aksaraydakı yerımıze gel yardımcı olalım sorunu beraber cozelım
salih1907
03-05-2007, 19:51
yed in hangi filitresini aldın açıkmı kutu içi olan mı bide sen filitreden ne gibi beklentlerin var onu da yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırız.eğer açık hava filitresi istiyosan benim tercihim piper cros venom kit ler var üniversal hem per formans hem ses açısından çok iyi bi ürün:) ama önemli olan senin bi filitreden beklentin nedir? bide ne kadara kadar ala bilirsin?
YED Tuning
14-05-2007, 02:45
Flash ı bolt on la dene istersen biraz işçilikli bir uygulamadır
çayımızı içmeye gelirsen sana YED ve KN olarak bolt on alternatifler sunabiliriz green ve pipercross alternatifleri de var istersen ayrıca kep denilen bi adaptör yaparak enjeksiyon seti de takabiliriz istersen önce ne istediğine karar ver çözüm basit bolt on takarsan kışın sabahları sıkıntı çekme ihtimalin var bunu da gözönüne al .
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.