'Full Versiyon'a Bak : Servis ile ilgili sorum var
Mydonose
05-05-2005, 22:40
arkadaşlar biliyosunuz ben yeni c3 aldım daha 1000km de.
biraz önce bi topicte yetkili servislerle ilgili zaten bildiğim şeyleri okudum.
Citroende yetkili servis pahalıımı. ankaradayım ve arabam otosaydan alınma. Arabayı teslim alırken arabayı bana veren yetkili kadın, arabanın farının ampulünü değiştirsen farkederiz garantin silinir.
şimdi sorularım şunlar:
1)Otosay Citroen Servisi pahalımıdır?
2)Eğer otosayı önermiyorsanız ankarada nereye bakım yaptırabilirim?
3)Bu garantinin gitmesi geri dönüşü olmayan hatamıdır? Yani araba garantisi olsa ne farkeder ne farketmez. Sizce riske atmaya değermi?
teşekkürler
o kadına al bu anahtarı sok cebine almıyorum deseydin bi ampule 20 lira verip soyulacak mısın
Tufan_vts
06-05-2005, 03:00
evet kesınlıkle katılıyorum abısana ...benım bıldıgım değişiklik veya modıfıye yaptıgın parça garantıden çıkar....şimdi sen egzoz taktırdın arabanın dıreksıyonunda problem çıktı...ne alaka yanı bırbırıyle???
arkadaslar ne yirmi milyonu yaw? Ben daha 3 gün once sisfarım yandı ampulünü degistsrdim. Kendi servisinde citroenin. 6 milyon tuttu.
walla ankaradakı servıslerı bılmıyorum tabıı ama mesela yay takarsan veya jant fln degıstırırsen yürü aksam garantı dısı kalıyo
elektrık sıstemıne gırersen dısarda sıs farı takma veya ıste anfı baglama gbı ıslemler o zaman elektrık aksam garantı dısı
egzoz degıstırırsen hava fıltresı takarsan v.s. motor garantı dışı kalıyo.
eger aracın dızelse parcaları hakkaten pahalı oluyo onun dısında bı ampul degıstırsen bısy olmaz tabııkı o kadın bıraz abartmış:D
gokhan_vts
06-05-2005, 19:58
mydonose kardesim arabanı garantiden cıkarma olayı tamamen yetkili servisin insiyatifine kalmıs bi olaydır. sanada dedigi gibi isterse bi ampulu ozel bi serviste degistigin takdirde dahi arabanın butun aksamını garantiden cıkarmak ellerinde. bence garanti istiyosan riske girme garanti gittimi gider .. :)
Murat KOLÇAK
08-05-2005, 02:33
=)) Hiç bişey olmaz. Ayrıca servislerede gitmee hiçbir şeyden anlamıyorlar. istanbulda gitmediğim servis kalmadı nerdeyse hepsi birbirinden garip.
bu otosay gerçekten çok gıcık, banada böyle konuştular saçma sapan bende arabamı ordan aldım arkadaşım bendede c2 var. garanti konusunda öle konuşuyorlar sürekli, bir arkadaş yazmış hangi parçayı değiştirirsen o aksam garantiden çıkıo aslında doğrusu böyle ama otosay gıcıklık yapabiliyor benden sana tavsiye ordaki ustalarla falan biraz iyi geçin :) o zaman pek bişey olmaz heralde benimde 1000 km sonra ilk servisim var bakalımm nolacak :)
ha bide benim arabada bi şanzuman problemi vardı vurma yapıyordu bazen 2. vitesten 1 e alırken ankarada kaç defa götürdüm bulamadılar, istanbul' da ki servisin adını tam hatırlayamadım ama maslak ta olan servise götütür götürmez adam bana son sürümünü yüklediler mi diye sordu ? yok tabi sürüm mürüm bilmiyo bizim ankara daki cahil servisimiz.. direk orda yüklediler ve şanzumanda problem kalmadı.. bu konuda biraz şanssızız.. :(
gökşenler, istanbuldaki servisin adı hatırladım şimdi :P
Mydonose
12-05-2005, 21:47
peki "boşver garanti çok önemli değil" diyebiliyomusunuz?
yarın 1500km bakımına götürücem. neyseki bu ücretsiz:)
aahhmmeett06
17-05-2005, 00:17
kardeşim kim işine nasıl gelirse öyle konuşuyo serviste.ben kışın servise çok gittim ve her gittiğimde çok iyilerdi.yaz geldiği için havaya giriyo olabilirler.senin dediğin hanım efendide yeni geldi daha.çok havalı bende bikere denk geldim ama azının payını verdim.hiç çekinme ne sıkıntın olursa söyle ve yaptır.garanti kapsamındaki aracını yapmaya mecburdur servis.bi sıkıntın olursada beni ara elimden geleni yaparım0532 708 64 34 not:garanti çok önemli dikkatli ol
UMUT-FX1
23-05-2005, 12:12
Citroende yetkili servis pahalıımı. ankaradayım ve arabam otosaydan alınma. Arabayı teslim alırken arabayı bana veren yetkili kadın, arabanın farının ampulünü değiştirsen farkederiz garantin silinir.
KINIYORUM... !:sinirli:
Nerde müşteri memnuniyeti:flop: , böylemi söylenir ?? valla bende arkadasın dediği gibi ordan almazdım o aracı kardeş..:sinir:
Turgay_c3
25-05-2005, 11:55
hakikaten o kadına söylenecek söz yok benim servisim le ilgili hiç problemim yok ben hava filtresini değiştiricem şimdi spor acık kit mit nedir onun gibi bişi takıcaz servisle konustum adam dediki bakımlarda hava filtresini değişmemiş gibi gösteririz deiler sen kafanı yorma böle şeylere dediler yay takıcam getir ben takayım dedi adam farlarımı zaten değiştirdim stoplarımıda adamlar hiç öle bişi sölemedi o kadına söle fazla sacmalamasın
o kasara sole bılmeden yorum yapmasın.Cocukmu kandırıyo bunlar ya.Tuketıcı kanununu ve TC Sanayı Ve Ticaret Bakanlığının 4 tekerlı araclarla ılgılı yazılarını okusun.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.