'Full Versiyon'a Bak : Cd Changer yardım please....
Merhabalar biliyorum heryerde benim sorularım var belki sıkıldınız ama :) şimdi aracım Opel Corsa 1.3cdti bunun orjinal radyo kaset çalarına cd changer bağlayabilirmiyim?? Umarım bağlayabilirim çünkü external bi cd çalar tarzı bişey alıp çalınma riski taşımak istemiyorum.... Şimdiden teşekkürler...
misafir146
06-05-2005, 20:50
aynı konuyu bende açmıştım ama neyse :) bir kaç yerle görüştüm.Ya orjinal bagaj cd changerı alın diyorlar (400-500ytl)yada fm modülü ile extra bi cd changer bağlayalım diyorlar (400-500ytl) sonuçta bu işin maliyeti gerçektn büyük..
anca şansa perte çıkmış bir araçtan satın almak lazım..
aynı konuyu bende açmıştım ama neyse :) bir kaç yerle görüştüm.Ya orjinal bagaj cd changerı alın diyorlar (400-500ytl)yada fm modülü ile extra bi cd changer bağlayalım diyorlar (400-500ytl) sonuçta bu işin maliyeti gerçektn büyük..
anca şansa perte çıkmış bir araçtan satın almak lazım..
aslında satılık bölümünde uygun fiyata changer var ama o fm modülatörü nedir ne değildir nasıl takılır onsuz bağlanamazmı filan öncelikle bunları öğrenmem lazım...
EMREAKTEPE
07-05-2005, 00:26
şimdi Arkaadaslar Teyp Hangi Marka Ise Cd Changer O Marka Olmak Zorunda Böle Bir Kosuul Var Fakat Cd Cahnger Baska Bir Marka Alacaksan örneğin X Bir Marka Ozaman O X Markanin Fm Modülatörünü De Alip Takabilirsin Arabanin Orj Teyp Ine Radyo Frekansindan Cd Changeri Görüyo örneğin Jvc 12 Li Mp3 Changer Fm Modülatörü Dahil 350 $ Ok ??
misafir146
07-05-2005, 00:35
şimdi Arkaadaslar Teyp Hangi Marka Ise Cd Changer O Marka Olmak Zorunda Böle Bir Kosuul Var Fakat Cd Cahnger Baska Bir Marka Alacaksan örneğin X Bir Marka Ozaman O X Markanin Fm Modülatörünü De Alip Takabilirsin Arabanin Orj Teyp Ine Radyo Frekansindan Cd Changeri Görüyo örneğin Jvc 12 Li Mp3 Changer Fm Modülatörü Dahil 350 $ Ok ??yinede oldukça pahalı..daha uygun bir cihaz + fm mod. yokmu
Hilmi A.
07-05-2005, 10:28
Corsa lar için orjinal mp3 lü teyp 1.100 milyoncd li isterseniz 850 milyon orjinal servislerde
changer larda 450 milyon
bunlar pesin fiyatlari
gecen bizde sorduk çok pahali geldi en güseli blaupunk tun ucuz mp3 l tyeplerinden almak hem de corsalara yakissio
Corsa lar için orjinal mp3 lü teyp 1.100 milyoncd li isterseniz 850 milyon orjinal servislerde
changer larda 450 milyon
bunlar pesin fiyatlari
gecen bizde sorduk çok pahali geldi en güseli blaupunk tun ucuz mp3 l tyeplerinden almak hem de corsalara yakissio
ya aslında olabilir bu blaupunk ın modeli resmi varmı??? ve fiyat nasıl?
eberke86
01-03-2006, 02:15
beyler aytaçın sorusunun cewabını alabilirmiyim:)
Hilmi A.
01-03-2006, 10:47
http://e-katalog.com.ua/jpg_zoom1/41860.jpg
aytac , görkem ve eberke86 ürün budur fiyatı 200 euro + kdv dir
ya corsa çok bulunan bi araba, pert mert bişeyden, cd li radyo bulunamaz mı, mp3 te çalıyor zaten....
Hilmi A.
02-03-2006, 15:32
yok ben cok araştırdım
Yaw olmazmı çok war sırf corsa olarak aramayın benim astranın (2001 model g kasa oluyodu galba) cd changeride uyuyo corsanın teyibine.Çıkmasının temizinide 80-100milyona buluyosun biraz araştırınca.Buu arada fazla tazsiye etmiyorum iyi okumuyo cdleri onun yerine yeni astranın teyibinin çıkmasınıda alabilirsin yada çalınma olayından korkuyosan torpidoya da taktıra bilirsin.Ama bence en temiz taktır işlet kaskoyo çalınırsada sıfırlamış olursun
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.