PDA

'Full Versiyon'a Bak : c2 vtr tiptronic olayi

onur_vtr
10-05-2005, 10:34
arkadaslar ben hala arabayi alamadim :) simdi de aklim VTRde. ancak test surusune ciktim arabayla otomatik vitesin hizi bana yavas gibi geldi. sorum VTR'si olan arkadaslara, otomatik vitesinizden (manuel modda) memnun musunuz? arabanin performansini yiyiyor mu sizce? bu versiyon filan yukluyolarmis onun bi katkisi oluyor mu?

Ozan ONURSAL
11-05-2005, 00:40
arkadaslar ben hala arabayi alamadim :) simdi de aklim VTRde. ancak test surusune ciktim arabayla otomatik vitesin hizi bana yavas gibi geldi. sorum VTR'si olan arkadaslara, otomatik vitesinizden (manuel modda) memnun musunuz? arabanin performansini yiyiyor mu sizce? bu versiyon filan yukluyolarmis onun bi katkisi oluyor mu?

arkadasim benim var VTR'ım onun şanzımanını ayrıı tutmak lazim dier triptoniclerden cünkü performansi cok yüksek... arabayı kullandikca nasıl vites degiştircegini de anliosun sadece bunun için cekiniyorsan hic düşünme al derim.. versiyon olayini bilmiorum..

onur_vtr
11-05-2005, 11:51
tabi ben 5dk filan kullandim sadece de 1den 2ye atarken sanki 1 sn civari bekliyordu. alisinca daha iyi aticagi yeri mi bulurum demek istedin?

Ozan ONURSAL
11-05-2005, 16:20
tabi ben 5dk filan kullandim sadece de 1den 2ye atarken sanki 1 sn civari bekliyordu. alisinca daha iyi aticagi yeri mi bulurum demek istedin?

hem öyle hem de manueldeyken ayagin gazda hafif bile olsa vites degisme zamanini etkilio tamamen gazi cektikten sonra vites dhaa hızlı diyebilirim..

Can
12-05-2005, 16:34
bendede vtr var istanbul da bahsedilen şanzıman güncellemesini yabtırdım ben vites araları dahada kısaldı şu an gayet güzel ama genede manuel in yerini tutmuyor .. :(

gokhan_vts
12-05-2005, 18:23
c2 sensodrive teknolojisi cok yuksek bi teknoloji olmasına karsın yapılan testlerde manuel versiona nazaran (turkiyeye gelmedi) 0-100km. hıza cıkarken 1sn. zaman kaybettirdigi goruldu. ayrıca benim bi arkadasımda c2 vtr var 1'den 2'ye geciste cok zaman kaybettigini kalan viteslerin sorunsuz oldugunu soyluyor.

Ozan ONURSAL
16-05-2005, 16:41
sen yazinca biraz daha dikkat ettim 1 den 2 ye harbi ziciomuş araba die viteslere oranla geciste 2 3 kat yawas.. simdi servise gitcek otomobilim güncellemesini yaptirim bi de ozmn yorumlarimi yazarim =)

Can
16-05-2005, 19:14
yav sadece yavaş atsa iyi
ben ilk aldığımda durduğu yerde 2 ye falan atıyordu alet, sonra şanzıman sürümü yüklendi düzeldi bu olay..

Ozan ONURSAL
18-05-2005, 01:49
yav sadece yavaş atsa iyi
ben ilk aldığımda durduğu yerde 2 ye falan atıyordu alet, sonra şanzıman sürümü yüklendi düzeldi bu olay..

yok o olay farklı... bi mod war otomatik geico.. kar modu die.. sesli uyarı yapio auto ya gecio ve 2 de kalkio dimi?? ben de gecen gece yerler ıslakken yapti anlamadim basta ne oldugunu sora el kitabını kurcaladıgımda gördüm kar modu imiş..

Can
18-05-2005, 14:00
tamam kar moduda hava 20 dereceyken yer ıslak falan da değilken ne alaka kar modu :D hehehe
ufak tefek hatalar işte ingiliz c2 forumlarında okudum onlardada aynı sorun varmış
kronik sorunlar..

onur_vtr
21-05-2005, 10:39
sensodrive 5 vites di mi?

onur_vtr
22-05-2005, 03:20
cok ilginc yaw. biçok kaynakta sensodrive 5 vites olarak geçse de bazı yerlerde de "4 vites olmasına rağmen ekonomik" gibi yorumlar yapılıyor. resmi citroen sitelerinde hiçbişi bulamadım. kullanan arkadaşlar, vtr kaç vites?

bu arada açık mavi renk vtr sahibi olan var mı herkesdeki siyah mı?

onur_vtr
22-05-2005, 04:16
tamamdır orijinal datasheeti buldum 5 vitesmiş.

onur_vtr
22-05-2005, 12:42
peki c2 vtrde ESP var mı?

Sefa_vts
23-05-2005, 05:21
esp olması lazım ya opsionel mi değil mi bilemicem ama olması lazım :(

UMUT-FX1
23-05-2005, 12:04
yauv kıl oluyorum bu türkiye distribütörlerine..
yapıyolar adamlar fıstık gibi arabaları, üstelik tam bizim genç milletimize göre,
ama bizim distribütörler tutup bi manuelini getirmiyorlar..
bknz YRV-Turbo, C2 VTR...
c2 nin 1 den 2 ye uzun sürede geçişi bence şehir içinde yakıt tasarrufu saglamak için..
çünkü zırt-pırt vites 1den2ye geçiyor diger eski otomatiklerde, uyuz oluyordum ona..
ama şimdi burda deviri tam almayı bekliyor, bence bu 1sn lik ek süre bi bakıma iyi bişey. muhtemelen, program update i yapan arkadaslarda çok azda olsa şehir içi tüketimi artacaktır..

onur_vtr
23-05-2005, 13:19
yurtdisinda esp opsiyonel. ama orda opsiyonel olan bazi seyler bizde standart o yuzden merak ettim (burda hicbisi opsiyonel degil daha dogrusu, tek model var, park sensoru ya da cd changer alamiyosun)

vtrnin manueli yok zaten, ama vts nin var. ya da gt var. bunlar getirtilebilir ama citroen distributoru baya salak bence. c2 siparisleri verildi mi bilen var mi? adamlari 40 kere aradim sizi aricaz dediler hala aramiyolar.

Ozan ONURSAL
24-05-2005, 01:25
yurtdisinda esp opsiyonel. ama orda opsiyonel olan bazi seyler bizde standart o yuzden merak ettim (burda hicbisi opsiyonel degil daha dogrusu, tek model var, park sensoru ya da cd changer alamiyosun)

vtrnin manueli yok zaten, ama vts nin var. ya da gt var. bunlar getirtilebilir ama citroen distributoru baya salak bence. c2 siparisleri verildi mi bilen var mi? adamlari 40 kere aradim sizi aricaz dediler hala aramiyolar.

haziran ortasinda gelio C2 ler.. millete 20 haziran gün veriolarmiş..