'Full Versiyon'a Bak : tesisatlı e30 cular dikkat
ankarada ki tesisatlı e30 lara bu ara hırsızlar dadandı büyük bi ihtimalle hafta sonu buluşmalarımızda araçlarımız keşfediliyor benim bildiğim benim cengaverle birlikte 2 makina soyuldu biz yandık siz yanmayın
EMRAH_AET 94
13-05-2005, 23:57
:thumbsup: evet 1 ay olmadı bızım pıoneer 9700 teyıp gitti :thumbsup:
geçmiş olsun arkadaşlar aman dikkat!!
ŞaFaK-E30
14-05-2005, 02:21
Geçmiş olsun...
cok geçmiş olsun kardeşler
piyano__I
14-05-2005, 19:00
allahın cezaları kabus gibiler bide antalyaya gelinde görün kaynıyo burası arabayı bırak milletin yatak odasına uyurken giriyolar
gecmis olsun kardes.... cok uzuldum bu hafta enka bulusması eksıktı zaten o yuzdenmı acaba????
misafir952
16-05-2005, 18:19
GEÇMİS oLSUn ABiii............
gecmis olsun valla bende pazartesi gunu duydum bide sanirim gardiyan abi kazaa yapmis onada cok gecmis olsun ....
herkese ilgisi için teşekkürler allah sizlere göstermesin burdan ayhan abiye ben de geçmiş olsun diyorum
su329-anıl
19-05-2005, 21:33
şerrefffsizler.........
EMRAH_AET 94
20-05-2005, 10:09
şerrefffsizler.........
:thumbsup: evet :thumbsup:
misafir1046
27-05-2005, 15:55
gm 600 tanımadınmı bende lgz nin onur :)))))))) hani belki yın 15 de çıkacak olan onur
misafir1046
27-05-2005, 15:58
başkan bu hırsızları napmak lazım acaba (?)
başkan pazara görüşürüz
gm 600 tanımadınmı bende lgz nin onur :)))))))) hani belki yın 15 de çıkacak olan onur
arac n renk kardeş mor olanmı?
murat723
14-11-2005, 14:51
geçmişolsun .haber için teşekkürler.
jackal_z1972
14-11-2005, 15:18
bmwler çok göze batıyor nazar değiyor valla bir caddeden geçerken millet ne geliyor die bakıyor eeeee bu arabaların gözde olması birde takipe alınması kaçınılmaz.bmw sahibiysen dostunda çok olur çekemeyeninde :(
çok geçmiş olsun serkan abi yapanları bir görim şunların üstüne doğru yanlıcam walla:hahaha:
efsaneCI444
14-11-2005, 18:18
Hayırdır Abi??? Yeni mi oldu... Valla çok üzüldüm dikkat etmek lazım.... :1nee: :1nee: :1nee: Neyse geçmiş olsun Abi Ayhan Abi'ye bende burda birdaha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda düzelir inşallah...
geçmiş olsun..adamlar bu işte sınır tanımıyor.bir elektronikçi olarak düşünmekteyim nasıl bir teknik kullansamda bunları etkisiz hale getirsem diye.bulursam kayda değer iyi bişey ilk e30 lara yapcam...kıyak geçecez:)
misafir57
14-11-2005, 21:11
bende 5 yıl önce pioneer 9200 kaptırmıştım acısını bilirim. çok geçmiş olsun. önüne nasıl geçilir ne yapmak gerekeir valla bende bilmiyorum. sanırım tek çare kapalı parkta bırakmak
adamlar uzman olmuşlar marka-model tanımıyorlar...
abimin arabaya 15 gün önce kenwood taktım araba önceden orjinal teybiyleydi(2004 cıvıc)dıştan hiçbirşey yok beyaz standart bir honda...
teyp full mask...nerden gördün nasıl dikkatini çekti dün gece uçurmuşlar...
yakalayıp kafalarını ezmekten başka çare yok.polisin söylediği yetkimiz yok eskisi gibi...
bende 5 yıl önce pioneer 9200 kaptırmıştım acısını bilirim. çok geçmiş olsun. önüne nasıl geçilir ne yapmak gerekeir valla bende bilmiyorum. sanırım tek çare kapalı parkta bırakmak
abi halledecez dedim:)takma kafana
adamlar uzman olmuşlar marka-model tanımıyorlar...
abimin arabaya 15 gün önce kenwood taktım araba önceden orjinal teybiyleydi(2004 cıvıc)dıştan hiçbirşey yok beyaz standart bir honda...
teyp full mask...nerden gördün nasıl dikkatini çekti dün gece uçurmuşlar...
yakalayıp kafalarını ezmekten başka çare yok.polisin söylediği yetkimiz yok eskisi gibi...
abi ne işte olursa olsun,suçluyu önce zopalıycan afedersin,,sonra götürecen polise.valla polis bize kendisi dedi böle yapın die:)
benım daha 1 ay once aldılar tum tesısatı. teyp-anfi-sub-mid-2xkolon komple aldılar.
arka camı cıkarıp yapmıslar mdfyı parcalamıslar derı koltuga camurlu ayakabılarla cıgnemıslerr. ne yapalım saglık olsun Allah beterınden sakınsın.
sızlerede gecmıs olsun
Emir-Almas
15-11-2005, 01:27
Selamlar
Size ilginc bi olay
2 ev var karşılıklı dalga gecerler gibi 2 tarafi bayiltip eşlerini degiştiriolar yani a kişinin karisini b kişinin karisinin yeri ile degiştirior sonra b kişinin karisini a kişinin karısının yerine koyuor evi soyuolar dusunsenize aman allah korusun neler olabilir
Saygilar
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.