PDA

'Full Versiyon'a Bak : sınan abının dıkkatıne(başkanlık seçimi)

Tufan_vts
14-05-2005, 23:19
sinan abı act cıtroen team olarak toplanıp tanıştıgımıza gore artık bı başkanlık seçimi yapsakmı???:wub:

worstq2
15-05-2005, 01:32
baba başkan sen ol
yönetimin citroene olan sevgisini cumartesi günü hep beraber gördük sen ol başkan sen.çatlak ses çıkmaz merak etme.çatlak ses çıkaran önce toplantıya gelmesini bilsin

Demir T
15-05-2005, 01:35
"baba başkan sen ol
yönetimin citroene olan sevgisini cumartesi günü hep beraber gördük"
Bu sözün tamamen doğrudur Worstq2..Diğer başkan adayları kızmasın darılmasın..Büyük bir istek ve hevesle toplanmamıza yardımcı oldu..(Tufan_VTS)

SinanA
15-05-2005, 01:35
Başka aday var mı şu an?

B@H@Dı®
15-05-2005, 01:45
yrn bı secım baslıgı acılır herkes oyunu verır

2 aday vardı hala 2 aday var sanırm ama bıcok kısının oyunun kıme oldugu bellı oldu sanırım (dogal olarak)

SinanA
15-05-2005, 01:50
2 aday yok.
Gökhan_vts kullanıcı adıyla kayıtlı üyemiz, kendi isteğiyle siteden üyeliğini sildirdi...
Bu nedenle sordum 2. bir aday var mı? diye...

B@H@Dı®
15-05-2005, 11:37
hııı o zamn baska aday olmadıgına gore Tufan arkadasımızın başkanlıgı hayırlı ugurlu olsun...

Tufan_vts
15-05-2005, 12:06
sagolun arkadaşlar ....ben cıtroen takımının çok ıyı olucagına ınanıyorum:) ve bıdahakı buluşmada çok daha fazla kışı olucaz bence

B@H@Dı®
15-05-2005, 14:35
sagolun arkadaşlar ....ben cıtroen takımının çok ıyı olucagına ınanıyorum:) ve bıdahakı buluşmada çok daha fazla kışı olucaz bence

işallaahhhh:worshippy :worshippy

GvM_22
15-05-2005, 17:27
baba başkan sen ol
yönetimin citroene olan sevgisini cumartesi günü hep beraber gördük sen ol başkan sen.çatlak ses çıkmaz merak etme.çatlak ses çıkaran önce toplantıya gelmesini bilsin
toplantıya gelmeme nedenlerimi daha önce zaten yazdım, ikincisi dört kişi olmanızın nedeni illaki karşıda buluşma yapma sevdanızdan kaynaklandı avrupa yakasında buluşma yaparsınız edirneye kadar yolu var her yerde buluşuruz

worstq2
15-05-2005, 17:48
tufan abi AVCILARDAN geldi.bir dahaki sefere inşallah karşıda toplanacağız.senide aramızda göreceğiz.sadece anadolu yakasında oturan ve caddeye inmeyenlere çok kırgınım.

B@H@Dı®
16-05-2005, 00:30
ewet anadolu yakasında olması bence o kadarda problem dııldı kaldıkı soyle bı durumda var nerdeyse hergun karsıya gecen bı ınsan olarak soyluyorum mısal vermek gerekırse bızım caddeden etılere gıtmemız 1 saat se etılerden caddeye gelmek 30 dakıka cunku koprude anadoludan avrupaya gecıs her zaman yogundur ve avrupadan asyaya gecmek aksam saatlerı harıcınde tıkanmaz. Bunu göz onune alırsak bulusmayı caddede yapmak hıcte abes dııl.

Ve kaldıkı sadece bulusma anadolu yakasında dıye gelmemek ve bunu bı bahane gıbı sunmak bence olmamış...

B@H@Dı®
16-05-2005, 00:31
ewet anadolu yakasında olması bence o kadarda problem dııldı kaldıkı soyle bı durumda var nerdeyse hergun karsıya gecen bı ınsan olarak soyluyorum mısal vermek gerekırse bızım caddeden etılere gıtmemız 1 saat se etılerden caddeye gelmek 30 dakıka cunku koprude anadoludan avrupaya gecıs her zaman yogundur ve avrupadan asyaya gecmek aksam saatlerı harıcınde tıkanmaz. Bunu göz onune alırsak bulusmayı caddede yapmak hıcte abes dııl.

Ve kaldıkı sadece bulusma anadolu yakasında dıye gelmemek ve bunu bı bahane gıbı sunmak bence olmamış...

Sonucta karsıdada toplanıcaz ılerleyen gunlerde ve anadolu yakasında oturanlarda eger bır engellerı olmazsa gelırler dıye tahmın edıyorum..

worstq2
16-05-2005, 01:02
caddede polis var diyenlere.jiple gelmiştim o gün ve ne ehliyet ne ruhsat vardı...arka camlar film ve jipin façası bozuk (görenler bilir).Kimsede gel kardeşim buraya demedi.İlerleyen saatlerde otogara gidip tekrar bayramoğluna döndüm.yaklaşık 200 km sıfır trafik polisi...

Zziya
16-05-2005, 12:13
tufanı secelım oda verdıgı sozlerı yerıne getırsın okı

worstq2
17-05-2005, 01:18
Tufan başkan takla atsanaaa atsanaaaa atsanaaaa....

Tufan_vts
17-05-2005, 02:14
hocam burda nasıl atıyım ...araba bugun hemen hemen tamamlandı ....yarın komple bıtecek çok yakında resımlerı koyacam arkadaşlar....COMING SOON!

Demir T
17-05-2005, 02:17
Merakla bekliyorum....Bakalım nasıl olmuş..(Resimlerden görebildiğimiz kadarıyla şimdilik :))

Tufan_vts
17-05-2005, 02:24
Turan Abi Valla Bence çok Guzel Oldu ...bu Arada Kahveler Için Bende çok Teşekkur Ederim:) Ufak Rötüşleri Kaldi şimdilik Onlarida Tamamlayinca Guzel Olucak:)

worstq2
17-05-2005, 18:51
evet turan abi sağol kahveler için

@li
17-05-2005, 19:20
bencede tufan abi başkan olmuş iiki ben onun arabasına olan sevgisini piknikte gördüm
ve kendime ders çıkardım "sen arabana ne kadar ii bakarsan o da sana o kadar ii bakar."
bravo tufan abi...:applaus: :applaus: :applaus:

Tufan_vts
17-05-2005, 20:34
sağol alı kardeşim aynen oyle.sen ona ne kadar ıı bakarsan oda sana ıyı bakıyo.bugun cıtroen bogazıcıne goturdum arabayı komple check up a gırdı...ama hala tekleme var:( yarında carbon clean a gıdıcek umarım sorunlar ortadan kalkar...

Demir T
17-05-2005, 23:16
Sizde sağolun..(Tufan_Vts,Worstq2)