PDA

'Full Versiyon'a Bak : j&r fıltre satan yer?

Kaan Kalkavan
15-05-2005, 12:47
j&r fıltre ıcın cok tavsıyeler aldım ancak kadıköy de falan bulamadım.nerede buulabılecegım konusunda bılıgısı olan warsa tavsıyenızı beklıyorum

€MR€
16-05-2005, 01:25
ben J&R kullanıyorum. anadolu yakasındaysan yardımcı olabilirim.:thumbsup:

Kaan Kalkavan
16-05-2005, 09:00
ya saolasın walla.baya kıısye sordum bır surusu bılmıyor bıle.memnıun musun ya.bende tavsıye uzerıne alacam da bulamıyorum zaten.bu emıs sesını guzel ıletıoyr falan dıolar sence?

€MR€
16-05-2005, 17:47
valla ben memnunum. periyodik olarak temizliğini de yaparsan gayet memnun kalırsın. ben de büyük boyundan var. sesini dinlemek istersen yada almaya karar verirsen ara beni görüşelim. ben göztepedeyim. satan yer de göztepede. yardımcı olurum.:thumbsup:

cep: 0532 6983309 - emre...

Kaan Kalkavan
16-05-2005, 18:57
ok o zaman kardesım bır ara ayarlayalım yaa sende ne araba war kı ya bır de ne kadarlık bır fıltredır kı bana ufak boyu lazım cunku

Kaan Kalkavan
16-05-2005, 18:58
ya super o zaman.bende acıbadem deyım zaten ya.sen ne arabada kullanıyorsun kı ya.ya bır de ne kadarlık bır fıltrekı bu ya bana ufak boyu lazım zaten

Kaan Kalkavan
16-05-2005, 19:41
ya oyle ewet ses ıcın cok ıyı falan denıyor.ayrıca bızım buralarda bır tane gets war ıste onda war jr fıltre sesı cıdden manyak yanı 1.3 araba sonucta

Kaan Kalkavan
16-05-2005, 20:34
abı delı olacam ya bende de flash war.arabada 1.8 motor war ama neye yarar karburatorlu dıye yaptıgı ses boş ya

E.K.İ.N.
17-05-2005, 00:16
dostum bu kadar dert etme kendine ses konusunu...arabadan arabaya değişir bu arada EMRE abi de brava var bence güzel ses veriyo...

Kaan Kalkavan
17-05-2005, 00:25
ya haklısın da ınat halıne geldı ne yaparım dıye anlatabılıor muyum:D yoksa zaten arabam yatan bır araba genelde ama ıste ne yaparsın guzel ses yakalayabılmek ıstıyoruz ne yapak:P

€MR€
17-05-2005, 19:19
ben de brava diil de Bravo var. (len Ekin arabayı kaç kere gördün hem de fiat kullanıyosun ama hala yanlış biliyosun) :) :)
ama sana şu kadar sööliyim; sakın o 1.3 getzin sesini alabileceğini hayal etme mümkün diil çünkü. benim araç 1.6, seninki 1.7, bu motorlarda fazla ses alamazsın.:1nee:
fikir vermesi açısından: benim filtreyi,arkadaşın 1.2 palio GO'ya taktık, sesi duysan delirirsin. ama aynı filtre benim arabada o kadar bağırmıyo.ayrıca arkadaşım palio'da JSV nin filtresini kullanıyo, aynı güzel sesi alıyo.JSV yi benim arabaya taktık ses yine J&R la aynı.
sonuç olarak bence J&R güzel ses veriyo falan diye aldanma, sonuçta açık filtrelerin hepsi aynı sesi veriyo. malzemesi değişirse (sünger-kağıt falan) ses değişir. yoksa arabana k&n,J&R, JSV,king dragon ne takarsan tak ses aynı olur. yanlış bilmiyosam Raid marka takarsan ses farklı olabilir.malzeme farklı çünkü.

ama illede J&R alıcam diyosan dediğim gibi beni ara yardımcı olurum.:thumbsup:
bu arada ben geçen sene 75 milyona almıştım haberin olsun.:)

(ozan)
20-05-2005, 02:25
j%r maslak powershopta bulabilirsin.