'Full Versiyon'a Bak : 156 yakıt ??
arkadaşlar aracımın biliyorsunuz motoru yatak sarmıştı ve şu anda motor yapıldıktan sonra 2500 km yol yaptım ve şu anda kilometrede 272 lira yakıyo normalmidir az mıdır fazlamıdır bu arada aracım 2.0 t.spark 53 000 km de yorumlarınızı bekliyorum
normal yakiyor aracin. benim hesabima göre...
misafir1932
16-05-2005, 18:18
litresini kaç lira kaç guruştan alıyon yakıtın? ona göre litre hesabına vuralım bakalım fazla mı eksik mi?
vallahi genelde otoban koşullarında sıkıştırmadan normal kullandım 150 ytl ye depom doldu 95 oktan tam olarak 550 km yol yaptım bana biraz fazla gibi geldi ama bilmiyorum sıkıştırsam kaçpara yakacak acaba :)
cabrioman
17-05-2005, 13:12
depo kaç lt? bende de 156 2,0 SS var, 550 km falan şehiriçi basmazsan...haaa bi de şu depo seviyesini düzgün gösterse gösterge daha da mutlu olcam ama...
Ya Gerçekten Bende Araba Yi Ilk Aldiğimda çok Garipsedim Yani Bu Durum şahinde Bile Olmuyo Bi Bakiyorum çeyrek Depo Var Bi Bakiyorum Işik Yaniyo Sinir Bi Durum
rodaj süresi bitmek üzre yaklaşık 4500 km yaptım bakalım hayırlısı ama hala korkuyom 200 geçince motor elimde kalcak die :)
goktugAK
30-05-2005, 14:45
Sercy e katılıoyrum gercekten alfa dan zevk almak ıcın yuksek devırde kullanmak gerekıor ama gercekten cok tuzlu bır seyahat oluyor benım 98 model ve bendede war o benzın problemı yenı benzın alıorm 5 dk sonra ısık yanıyo kenara cekıp arabayı stop edip birdaha calsıtırıorm o zmn düzeliyor mesela ama ne olursa olsun Alfa romeo eşsizdir..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.