'Full Versiyon'a Bak : yardım
merhaba arkadaşlar..
bir arkadaşın c200 mercedesi var 2001 model
bu arabaya hava filtresi taktırmak istiyor..
uygun filtreyi nerden bulabiliriz..
nasıl uygulanır nereleri yapar..
bu arada kutu içi filtremi yoksa açık filtremi daha iyi olur..
araca bir zararı olurmu..
bu gibi bilgiler lazımm..
bu arada bu arabaya başka neler yapılarbilir nerelerde yapılabilir
aynı konuyu mercedes marka takımınada açtım ama yardımlarınızı bekliyorum
Sefa_vts
20-05-2005, 00:09
mercedes konusunda yani filtre takınca ne olur bişi diemicem ama filtre uygulamasını universal bi filtre ile tabi sensör meselesine bakarak yaparsınız..baş ka neler yapılır araç kompresör ise onun basıncı ile bişiler dicem tr de usta yok o yönde...zararı olabilir alet tekleme yapabilir istop edebilir fln ama bi bilgim yok yane olmayada bilir..
araba normal komp. filan değil
işte benimde merak ettiğim oo hava filtresinin borusuna takılan açık filtre işte böyle sorunlar yaratırmı gibisinde bilgi isitoym tam olarak zaten pek performans filan için değil
kutu içi filtre takın hem arabanız hemde kafanız rahat eder . Buna extra olarak chip ve son susturucu tavsiye ederim
peki bunları nerde uygulatabilriiz..
ben maslak a yakınım arkadaş safeköy de???
bende kutu içi filtre derim ama işt açık filtreninde sesi mükemmel de iştee olmasa böyle elektronik araçta sorun yaratırr diye düşünüyordum birde sizin yorumlarınız olunca
yaww başka bişi bilen yokmu
daha yorumlar yokmu be yawwsss
Özgür-EE
21-05-2005, 02:00
ya hava filtresi konusunda bosuna kafa yormayın.her arac icin tanınmıs markaların birebir bolt on CAI (Cold Air Intake ) kitleri var.Universal filtrelere nazaran problem de cıkarmaz ve o arac icin en uygun sistemdir.Sadece tabii biraz pahalı.Ama Mercedes sahibi birisi de bunu fazla onemsemez diye dusunuyorum.:cool2:
daha başka yorumlar bilgiler varsa bekliyorum
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.