'Full Versiyon'a Bak : Krom kadran çercevesi?
Slm Arkadaslar
Amerikadan krom kadran çercevesi getittirdim(E46 için)Borusanla konustum kadrani söküp içini açmadiklarini belirttiler.Mars açik olmadigi zaman kadranin disari çikarilip acilabilecegini sölediler.Kadrani disari alip içini söküp çercevelerin hafif yapistirci ile yuvalarina oturtulmasi lazim.Sanayide 2 yere sordum olay biraz ince is die göze almadilar yapmayi.Bu ise kalkissak sorun çıkarmi kadrani açsak?Yapan oldumu aranizda?
ŞaFaK-E30
21-05-2005, 03:55
Sökecen kadranı...
Yatırıcan masaya sürt üstü
Arkadan vidalarını sökecen
Taaki cam çıkana kadar sökecen
Sonrada o çerçeveleri koyacan geri toplayacan...kontakla vs alakası nedir bilmiom ama kablolarını sökmeden göstergeyi orada çıkaramassın...Çıkartsanda camını çıkaramassın
Göstergeye zarar verme yakaşık 1 tekliktir o gösterge...Bostancı oto sanayide elektrikçi YAVUZ u zor....O yapar
Beraquel
21-05-2005, 04:52
Kadran çok hassastır o yüzden kimse kolay kolay göze alamaz. Bence sende çok ehil bi el bulmazsan girme işe özellikle kendin yapmaya kalkışma derim.
piyano__I
21-05-2005, 19:31
çok basitmiş
providence
21-05-2005, 21:26
Bizde getirip taktık sanayide chrom çerçeve 1. kısım bemser bmw kemal usta war maslak oto sanayide çift kurtların arkasında hemen uso egzoz un yanı rahatça taktırta bilirsin çerçevelerini
Yurt disinda millet kendi yapio da burda tabi biraz benim gözüm kesmedi.Ya krom olanları direk oturuomuş cercevelere benimkiler gümüs olandan bunlari hafif yapistirici ile yapistirmak lazim.Tam oturmuo sanirim.Sanayide bmw gençler servise sordum,eleman dedi abi hafif yapistiriciyi kaçirsak kadran mafolur ondan girmedi bu ise.Şu sitede çocuk takmis herseyi resimlemis: http://www.bmw325i.net/inst_silver_gauge_rgs.shtml
Kemal ustada E46 ya mı taktirdiniz abi?
ŞaFaK-E30
22-05-2005, 00:00
Hafif yapıştırıcı ne ?
Ya biraz yapistirici sürerek tutturuosun demek istedim abi :) Krom olanlar dedigim gibi cuk oturuomus bendekiler öle deil iste.Krom da almadim, vardi getittirdigim sitede ama çok parlıo onlar.Benimkiler orjinal gibi durcak takabilirsek :)
providence
22-05-2005, 14:02
ewt e-46 ya taktık
cabrioman
22-05-2005, 22:45
kontak açıkken fişleri çıkartırsan, SRS alarm ışığı yanık kalır ona dikkat et, onun haricinde yaylara ve de kadranların yüzeyine dikkat et yeter, kendin yapabilirsin yani...
Abi sende gece ne acelen vardı da ugrastin :)
Araba çok elektronik insan ister istemez korkuo peugeot falan olsaydı çoktan girişmiştim de BMW olunca zor baya bide garanti mevzusu falan
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.