PDA

'Full Versiyon'a Bak : E36 m43 16 ile 18.5 arası fiyatlarda ,sizce ne iş?

bavyeralı
25-05-2005, 15:52
arkadaşlar e36 m43 ler, 94 -95 modeller yani ,16-19 bilemedin 20 arası sizce bu fiatlara alınan makinelere güvenilip alınırmı özellikle bu modelleri seçmemin nedeni 93 ten sonra eski zincirli eksantirikli olmaları, torklarının arttırılması yakıtlarıda azaltılmış diye biliyorum.ama bir türlü cesaret edip alamadım.daha önce bende e30 coupe vardı pierburg elektronik kabüratörlü,1796 cc olanlardan m10 motorlu.her şeyinden çok memnundum ama hiç donanımı olmadığı için sattım yani boş bir araçtı.6 yıl hiç problemsiz kullandım.hiç marşı ikilediğimi hatırlamıyorum. bu yüzden 16 -18 milyar verip klimalı bir e36 alıp bir kumarmı oynayayım.yoksa 10 civarı verip ful bir e30 mu alayım sonuçta bakım isterse az para verceğim için bana çok koymaz diye düşünüyorum.SİZ NE DERSİNİZ .:kararsiz: BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM BAŞKA ARABAYADA BİNEMİYORUM.ALLAHIM BEN NE YAPACAĞIM. ŞİMDİ BİR YERLİ TENEKE VAR .BENİ HASTA EDİYOR HER YERE YÜRÜYORUM.KAFAYI YİYECEM .ACİİİİİİL BİRİ AKIL VERSİN.

nafi
26-05-2005, 12:33
diğer konuyada yazmiştim ama, eğer aynı arabadan bahsediyorsak (3,18 is çift egzantirik) geçen gün bizim tamirhaneye geldi satılık ilani vardi özelliklerini söyleyim; klimalı,sunroof arka taraftaki kelebek camlarda açilabiliyor abs airbag, deri ve kumas karısık koltuk, orjinal boya 22000 ytl gibi fiyatttan bahsediliyordu. tabi bu fiyatlar türkiyede 2-3 bin lira daha ucuzdur....

nafi
26-05-2005, 12:37
eğer e30 mu e36 diye tercihimi sorarsan senin alacağin e36 yerine klimalı abs li sunroof lu full bir e30 alirim amaaa cabrio bir e36 yı da hiç bir şeye değişmem...:)