'Full Versiyon'a Bak : Yohohama c.drive ac01 .. yardım !!!
Arkadaslar lastık alma vaktım geldı artık ... yokohama c.drive dıye yenı bır lastık cıkartmıs ,, ve cok tavsıye edıyorlar .. fakat cevremde kullanıpta goruslerıne guvenebılecegım bır kımse yok .. yenı bır lastık oldugundan da tirerack de de testlerını bulamadım ...
bana bu c.drive ın + ve - leri lazım ... kullanan yada bılen arkadaslardan yardımlarını beklıyorum ...
sımdıden tesekkurler ...
bır bılen dahı yokmu ????
pes walla
Fatih&Barış Bros.
27-05-2005, 20:36
ben varım.Gerçekten çok güzel bi lastik.Bi müşterimiz aldı.O kadar da pipirikli bi insan ki sorma.Focusu var.4 tane taktık.3 defa eskişehir-antalya yaptı geldi.Çok sessiiz olduğunu ve direksiyon hakimiyetinin çok güzel olduğunu söyledi.Antalyada ıslak zeminde deneme yapamamış.Ama en kısa zamanda yapacağını söyledi.Lastikleri biz tavsiye ettiydik.Tşk ederek gitti.Şahsen bende bu kadar iyi bir lastik beklemiyordum.Islak zemin testide yazana göre çok iyi.Çift desenli bi lastik biliyorsundur.Hem ıslak hem kuru.Fiyatıda diğer çift desenli lastiklere nazaran biraz daha uygun sanırım.Bi eksisi yumuşak olması ama Tavsiye ederim.pişman olmazsın...
tesekkur ederım ılgın ıcın
benım kararsız kaldıgım nokta deneme sansımın ve ceveremde kulanana ın olmaması ... ya toyo proxses yada c.drive alıcam .. toyo yu sagır sultan bılıoyor ama dıgerı hakkında kulaktan dolma fıkırler ...
toyo ıle kıyaslıyorum acıkcası..
bana daha fazla bılgı lazım arkadaslar ...
up...
toyo mu yokohama mı gercekten cok kararsız kalıyorum ....
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.