'Full Versiyon'a Bak : :: Act Citroen Team Başkanlik Seçimi ::
ACT Citroen Marka Takımı Başkanlık seçimine Tufan_vts nickli üyemiz Tufan Turanlı tek başına adaylığını koymuştur.
Tek aday olduğundan dolayı bu seçim sürecinin demokratik şartlar altında ilerleyebilmesi için; 5 gün süre ile Tufan Turanlı ' nın adaylığına itiraz edilmemesi durumunda kendisi ACT Citroen Team Başkanı olacaktır.
gökan_huju
29-05-2005, 17:31
ben kısmenın itiraz edecegını sanmıyorum ve tufan abımızı kutluyoruzzzz
Tufancım kutluyorum seni.Bu görevide iyi yapacağına inanıyorum
kutluyorum kardeşim
bugöreve yakışan tek kişi sensin hakkıylada yerine getireceğine inanıyorum
şimdiden hayırlı olsun Tufancım....
ismail_w
29-05-2005, 21:40
hayırlı olsun görevinde başarılar
Tufan_vts
30-05-2005, 00:12
herkese çok ama çok teşekkur ederım cıtroen team ı turkıyenın en buyuk marka takımlarından bırı yapıcaz:)hep beraber
Tufan arkadaşım hayırlısı olur inşallah....Umarım istediğin ve arzuladığın gibi olur..
Zor,zahmetli, bir görev seni bekliyor...Altından kalkacağını düşünüyorum...Elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışacağız..(Çoğul konuştum benim gibi düşünen arkadaşlar vardır )....Sağlıcaklakal...
Tufan kardes hayırlı ugurlu olsun ve kolay gelsın tabııkı. Turan abınınde dedıgı gbı ıhtıyacın oldugunda tabııkı yanındayız:)
Turgay_c3
30-05-2005, 04:09
tufan abi hayırlı olsun abi :)
Hayrili olsun tufan. Gorev seni cagiriyor :)
eee sözlerini unutma tufan. :) Hayırlı Olsun
herkese çok ama çok teşekkur ederım cıtroen team ı turkıyenın en buyuk marka takımlarından bırı yapıcaz:)hep beraberkardeşim elimden gelecek bir yarım varsa kesinlikle arayacağın yeri biliyorsun değilmi:kararsiz:
Tufan_vts
30-05-2005, 17:36
kardeşlerim hepinizin iyi dilekleri ve guzel dusuncelerı için çok teşekkür ederim...burda eylenmek için değil citroen team ı en buyuklerden bırı yapmak ıcın burdayız...sozlerıde unutmadım...kahve sozumuz hala geçerli:)
Göstermiş olduğunuz dayanışmaya ve sağduyunuza teşekkür ederiz.
Tufan , ACT Citroen Team Lideri seçilmiştir.
Kendisini kutlar , Citroen Team için hayırlı olmasını dileriz.
tebrik eder başarılar dilerim
Tufan_vts
02-06-2005, 21:28
teşekkur ederım murat abı :)
Tufan_vts
02-06-2005, 21:29
arkadaşlar hepınızın verdıgı destekten dolayı çok teşekkur ederım:)
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.