PDA

'Full Versiyon'a Bak : Dizel'e BLOW OFF????

B@H@Dı®
30-05-2005, 04:43
arkadaslar su sıteye bı bakarmısınız?
gercı almanca ama ben bırıne cevırttım ıste guzel ses verıyo fln yazmıslar adamlarla maıllestım bı tane vıdeo ıstedm yok dedı ses aynı bunun gbı cıkıyo dedı bılmemne dedı ama bana hıııccc ınandırıcı gelmedı..

Sonucta bu blow off olayı turbonun aldıgı havayı boşaltması dıılmı? ben mı yanlıs bılıyorum? eger dogru bılıyosam benm HDI turbosu ne kadar hava alıcakta ne kadar hava bosaltıcak bıde bu sesı cıkartıcak:kararsiz: :kararsiz:

Byle ses cıkıcagına ınansam anında sipariş verırım walla:D

http://www.boost4you.de/blow_off_diesel.htm

Gambino
30-05-2005, 12:25
ne kadar hava cekcek die bakma olaya, senin araban nerden baksan 0.7 0.8 bar basiyordur, bu da ses icin yeterlidir.

fakat blow off u diger arabalr taktigin gibi takamassin dizellere, cunku dizellerde vakum olayi yoktur.
ama yinede farkli bbi sistem ila takilir.

Eftal-A
30-05-2005, 22:22
Bende düsünmüstüm blow off u ama fazla ses cikmaz demisterdi. Cuuf Cuuuf diye degilde bizdende cif ciif die ses çikarmis :p

Bide Turbonun kaç bar bastigini nerden bulabiliriz ben çok arastirdim ama bulamadim. Bence de 0.7 - 0.8 bar gibi bisey basiodur.

B@H@Dı®
31-05-2005, 00:44
ya eger bu sıtedekı gbı ses verıyosa dusunmeden alırım adamla maıllestım ınanılmaz garantı verıyo ama bı tane dızel vıdeo su yolla dedım elımde yok dedı ordan kıllandım:kararsiz:

Gambino
31-05-2005, 00:52
bu bahsettigin sitedeki adam kac para istiyor bu alete?

basincini ogrenmke istiyorsan bi tane basinc saati takarsin ordan gorebilirsin?

cuf cuf cif cif olayina gelince inanma ole seylere sanayi efsaneleri

SelçuK
31-05-2005, 00:57
Walla bahadır.Mp3 deki ses bana hiç benzinli araba gibi gelmedi.

Gambino
31-05-2005, 01:03
dizellere blow off takilir, subaru lara takilanlardan da.

Gambino
31-05-2005, 01:12
takilir maliyeti dedigin gibi asiri bi maliyeti olmaz.
eger illa yuzde 100 takilmaz diyosan, bi tane dizel arac gonder bana bak nasil takarim.

B@H@Dı®
31-05-2005, 01:15
bişey sorucam bu 180$ lık olanın sesını dınleyen varmı gercek hayatta?
hakkaten guzel ses verıyomu?

bıde bunu satan yerı bılen varmı?

Gambino
31-05-2005, 01:16
editledigin kisim icin, zaten dizellerde vakum yoktur,
bu yuzden eger konunun basini okursanm farkli bir sistem ile blow off calistirilir demistim,

dizellere isteidig blow off takilir, maliyetide 400 dolar asla olmaz.

B@H@Dı®
31-05-2005, 01:16
bu sunamı turbo dedııgn sıtede hoparlor satıyo gbı? o ne yaw?

Gambino
31-05-2005, 01:19
tamam ama subarudan söktügünü buna takamassın. bunlarınki ayrı
subarudan soktugune aynen ona takabilirsin

B@H@Dı®
31-05-2005, 01:21
tamam ama subarudan söktügünü buna takamassın. bunlarınki ayrı

Tamam dizel araba benden Blow off sızden:thumbsup:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Gambino
31-05-2005, 01:28
olur tabi canim nie olmasin,
sen o sitelerde gezmeye devam et, ben daha once yaptigim isi bilirim, neyin nasil olacaginida biliirm.

getirin bana aracinizi bak nasil takiliyormusss gosteririm

NOT: kamyondada olur, getir takarim

Gambino
31-05-2005, 01:32
sercy sitelere fazla guvenme, modifiye bolumdeki Modifiyenin Esaslari altdain actigin konuyuda okudum, copy paste yapmana ragmen, yine de yalnis bilgiler yer aliyor, ama tabi sen bilirsin sen sitelerden takilmaya devam et, su andada arastiriyorsudur blow off olayini :)

Gambino
31-05-2005, 01:43
ben zamanında araştırdım arkadaşım ve yazdım araştıdıklarımı, ve bunu bu sefer yurt içi de degil yurt dışı olarak seni bilgilendirdim istersen 5oo site daha yazarım problem degil ama 26 haziran piknige gelsende bi blow off taksan diesellere merak ettim görmek isterim dünyada kimse yapamıyor sen nası yapıyosun hayretler içinde kaldım, Yıldız Teknik Uni. Makine Mühendisligi Bölümüne Ders Verirsin Falan belki ilerde?

komik olmaya calisma.
500 siteye bakmaya ihtiyacim yok, sen nasil sitelere bakiyorsun bilmiyorum, ama bow sesi cikaran hoparloro falan baktigina gore , yabanci sitelerde bulamaman dogal.

madem okadar emisin, sana bow takili dizel arac getirirsem , naparsin ?

sen gel ankaraya , bak ben sana daha neler gosterecem, agzin acik kalakcak.

Gambino
31-05-2005, 01:48
arkadaşım sana bi ton gavur sitesi verdik ing yokmu? oku incele videolarda var izle takılmıyo melet gel deniyelim arkadaşın subarusundan gözünün önünde sökücem ve gelip tak bakalım ses veriyomu?

diesellerin blow offları farklı sen hiç caddelerde sokaklarda diesel bloww offlu bi araç gördünmü? cok nadir neden 4oo $ gibi bi maliyeti oldugu için verdigim linkleri tekrar bi oku gözden geçir

canim cigerim, sen nie bukadar yabanci sitelere sabitlenmis durumdasin,
senin gibi sitelerde her okuguaun inananlar, burda dizellere takimlaz dedigi icin kimse takmiyordur.
sana bisey daha soliim, fiyati 400 dolar diyosun yabanci sitelerde, ordaki 400 dolarlar burda da 400 dolar olmasi sart degil.

Suleyman5902
31-05-2005, 01:59
20$'a cufff lata bilirsiniz arkadaşlar.... ancak her araç değil bazı arçlara uyan kitler var ebayda eğer tubo sound diye aratırsanız çıkacaktır, bide kargo var tabi...

Benim arabama uygununu bulsam bir dakka düşünmez alırdım, ama malesef her model için yok....

B@H@Dı®
31-05-2005, 21:35
ya arkadaslar sonuc olarak benm 1400cc 70hp lık arabamda cıddı bı blow off sesı alabılırmıyım? yanı azcık bısy cıkıcaksa hıc gerek yok ama bu hoparlorlu olanlardan bahsetmıyorum duzgun bısy hakkaten oluyosa alıcam walla.
Aranızda kapısıyosunuz ama ben cok fazla anlamadım benm sorunun cevabı olumlu muuu?? olumsuz mu??
Bı zahmet cevap verırsenız sevınırım.
Bırde eger oluyosa bana bunun yaklasık malıyetını (blow off+montaj) verebılırsenız cok sevınırım

Eftal-A
01-06-2005, 01:03
Aynen bende bisey anlayamadim. Oluomu olmuomu? bende de 1.4 70hp lik war. Bende bahad0R0N SORDUGU SORULARI MERAK EDiOM ?

Turgay_c3
01-06-2005, 01:51
yani bendede 1.4 70 hp lik arac var ciddi bi ses veriosa bende yapıcam

onur TT
01-06-2005, 02:05
turbodizele BOV takılabiliyor, ankarada gördüm...

Gambino
01-06-2005, 10:24
nie halen oluyormu olmuyor die suroyorsunuz, yaziklarim okunmuyormu,
takiliyor yazdim ya kac defa.
burasi ankara yabanci bi web site si diil, yabanci web de yazilan herseye inanmayin, veya herkesin anlattigi herseye inanmayin , biraz arastirmaci olun, arastirmadaki kastim da gidip netten 3-5 siteye bakmak degil.

herneyse , maliyet isine gelince. tam 100% emin degilim ama, blow off valve haric, 150 civarinda tutar, bu 10-20 asagi olur yada yukari, tahmini bi rakam soledim.

B@H@Dı®
02-06-2005, 02:45
ya pekı bunu yapan bırının bı vıdeo su varmı bırının elınde? ben şüpheliym cnku bıraz
bırde bunların blow off ları ne kdrkı bılen varmı? ben bı tunıng shop a sordum ismini vermıyım onlar senın araba çuflamaz anca ıslık sesı gbı bısy cıkar dedı herkes baska bısy dıyo bı tane gorsem veya vıdeo ızlesem tamam dıycem bende

Velter
02-06-2005, 04:14
arkadaslar ebayde inceledim biraz o ses cikaran aletler cuff lamio
sadece turbo nun o tısss sesini cikariolar.
uyduruk bişi yani..

Gambino
02-06-2005, 20:35
video yok, video cekip de nete koymaya vaktim yok.
ben sadece sana yardimci olmak icin bilgi vermistim, ticari bi amacim da yok.
Sen suphelenmeye devam, et benden bu kadar bu konuda,kolay gelsin.

misafir146
02-06-2005, 20:37
video yok, video cekip de nete koymaya vaktim yok.
ben sadece sana yardimci olmak icin bilgi vermistim, ticari bi amacim da yok.
Sen suphelenmeye devam, et benden bu kadar bu konuda,kolay gelsin.takliyor ;)

B@H@Dı®
03-06-2005, 00:47
Ben ticari amacın var gbi bi imada bulunmadım arkadasım!!

Ben sadece tabir-i caiz ise "eşşeğimi sağlam kazıga baglamayı severım". Gözümle gormedıgım seye ınanmam. Oyuzden video ıstedm!!!

Bi yapan gormedım bugune kadar o yuzden merakım var ve cevremdekı herkes farklı bısy soluyo dıye en ıyı sonucu vıdeodan alırz dedım!!!

misafir146
03-06-2005, 00:49

Ben sadece tabir-i caiz ise "eşşeğimi sağlam kazıga baglamayı severım". Gözümle gormedıgım seye ınanmam. Oyuzden video ıstedm!!!

Bi yapan gormedım bugune kadar o yuzden merakım var ve cevremdekı herkes farklı bısy soluyo dıye en ıyı sonucu vıdeodan alırz dedım!!!ankarada turbo konusunda araştırma ve yaratıcılık olayı biraz daha fazla..dizellere blow off takılıyor arkadaşlar ama önce bir ön hazırlık gerekiyor

Gambino
03-06-2005, 02:54
sercy sen arastirma ya devam,
bahsettigin200 dolarlik aletlerden hic biri takmadan takarim,
olay sandigin gibi degil, biraz ogrenmeye calis, internetten okuduklarinla olmaz bu is.

sana 200 dolarlik deigl, 25 dolarlik blow off takarim istersem.

Gambino
03-06-2005, 02:59

Bi yapan gormedım bugune kadar o yuzden merakım var ve cevremdekı herkes farklı bısy soluyo dıye en ıyı sonucu vıdeodan alırz dedım!!!

bak canim arkadasim, guzel kardesim, ben video falan koymam, neden koymuyorsu diceksin, benim buraya video koymam burdakilerin bana inanmasi, ve benim kendimi kanitlama ihtiyacim varmis gibi olur, KI inandirmaya calisir gibi bi durumum yok, kendimi kanitlamaya hic ihtiyacim yok onu yeterince yapmism, bilen bilir. yani yalnis anlama arkadsim ama istersen inan ister inan, dedigim gibi bi menfaatim yok ve de inan video cek, hazirla, sonra buraya koy, okdar vaktim de yok.

normalde bu konuyu da bu kadar uzatmam, takilir derim gecerim, ama sercy arkadasimiz bir cok kisiye yalnis bilgiler yansitiyor, sonra zaten efsaneler bu sekilde olusuyor. sadece burdaki arkdaslar yalnis bilgilendirilmesin die bu kadar uzattim, ve de herseyi nette bulup ve netten bulunan herseyin doru olmadigini anlatmaya calisiyorum.

simdi sercy diyorki, 200 dolara alet takiyorsun, simdi onun buldugun site, deseki , 200 dolarlik alet olmadan taklir die, ozaman bu 200 dolarlik aleti kime satcak?!? ama bu sekilde satiyor.

B@H@Dı®
03-06-2005, 21:09
tamam ıster ınanın ıster ınanmayın dıyosunda sonucta ben byle bısy varsa yaptırmak ıstedıgımı belırtıyorum. Oldugunada senın sozunle ınanmamı mı beklıyosun sonucta yanlıs anlama senı tanımıyorum etmıyorum bende sana bısy desem sende aynı sekılde gormeden ınanmazsın. Bu hep boyledır bıde ben bıraz fazla araştırırım yanı bısyden %100 emın olmadan yapmam. Yoksa kımse senın kendını ıspatlamanı beklemez en olmadı madem bu kdr bunu dert edıyosun oyle bhı vıdeo elıne gecerse bana msn den atarsn veya maıl atarsn yeter benm ıcın

Gambino
04-06-2005, 03:11
ole video yok, yani cekmedik. sana kolay gelsin.

B@H@Dı®
04-06-2005, 22:14
ii eywallh

EmiRh@N
16-09-2006, 10:22
http://video.google.com/videoplay?docid=1868742531786469733&q=tdi+blow+off dostum googleda bulduğu tdi videosu o kadar tartışmışsınızki dayanamadım buyur izle nasıl ses çıkıyo gör bence orjinal sesi daha güzel