'Full Versiyon'a Bak : Racing type koltuklar.
Boomerang
31-05-2005, 20:18
Merhabalar.
Arkadaslar aracima racing tipi koltuk almak istiyorum ama acaba deri mi yoksa kumas mi alsam karar veremedim.
Satilan deriler gercek deri olmadigi icin yakin zamanda catlama dokulme vss gibi sorunlar yaratir diye dusunuyorum.
Diger kumas olanlar ise ham cok daha ucuz hemde yikanilabilme ozelligine sahip.
ben kumas dusunuyorum.
Belki icinizde sahte deri gibi olan koltuklardan satin almis ve kullanan vardir diye dusundum nasil ?
Ayrica ekstra emniyet kemeri alsak onlari baglamak cok sorun olur mu ??
selamlar.
kişiden kişiye göre degişir tabii bu iş için ayırdıgın parada önemli ama hiç biri kaliteli bir deri koltuk kadar spor ve güzel durdugunu sanmıyorum.en azından satılanlar kaliteli olmasada kaliteli bir deri kaplata bilirsin.
leather is the best
Benim arabamda standart kumaş ve nubuk karışımı spor koltok var çok tatlı duruyor sanırım aynı şekilde recora nın koltuğu var tavsiye ederim.
Boomerang
01-06-2005, 18:11
Aslinda sunu dusundum
mesela koltuk tek renk siyah olacak ise deri yada kumas pek farketmez.
ayric abenim yasadigim yerde 9 ay sert kis sartlarini dusunursek deri oldukca soguk bir materyal :D ayrica yazinda yakiyor cunki gercek deri olmayacak ve saglikli nefes alip vermicek vss vss ama 2 renk olursa siyah kirmizi fena olmaz sanirim.
oyoyo bu is bile zor geliyor yaa para alti ustu aralarinda 80 dolar fark var.
TheLegendaryPilot
04-06-2005, 02:10
merhabalar,
bende arabama racing tipi koltuk almak istiyorum,deri olacak ancak nereden nasıl alınır birisi yardımcı olabilirmi?sağolun :)
Aftermarket satılan koltukların deri modellerini beğenmiyorum...
Evet deri çok şık duruyor ama işçiliği ve derinin cinsi çok önemli...
Nedense orjinal deri koltuklar kadar şık değil...
Alcantra dediğimiz halk arasında nubuk diye geçen deri sportif. Kışın soğuk problemi de yaşatmaz. Bakımı biraz daha zor. Emici olduğu için sıvıdan uzak tutmak gerekir. Temizlemesi daha zordur. Renk seçimi önem taşıyor...
Çok kaliteli kumaş koltuklar var. Yani kumaş da deri gibi cins cins ve kalitede farklılık gösteriyor. Sanırım ABD'de yaşıyorsun.
Ben Bride marka koltuklardan alırdım. Ve kırmızı kumaş olanları tercih ederdim. Benim arabam siyah renk olduğu için hayalimdeki renk. Brdie Türkiye'de yok. En azından ben hiç görmedim. Ama ABD'de çok popüler...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.