'Full Versiyon'a Bak : Autodrom A Gelen Var Mi
Beyler ya bi iki vts vtr hdi c3 saxo c2 farketmez benle autodroma gelmek istermi arabaları test etmiş oluruz.birde 3 araba aynı anda pistte gazlayabilir mi?Evet var mı gelen?
Turgay_c3
04-06-2005, 12:47
tufan abi gelir :) arabası bitti nede olsa denesin bakalım aracını :D
valla olur ama benım araba vıraj da devrılır ondan korkuyorm ne de olsa berlıngo :)
valla ne zaman müsait olursanız.bu hafta sonu olabilir mesela.haftasonu kalabalık derseniz perşembe yaparız.12 ye kadar açık nede olsa.ama gündüz gazlamak daha akıllı işi.dizel benzinli farketmez.birazcık gazlarız.tufanda chip falan diyordu bakalım içimizden geçebilecek mi?denemeden asılmadan bilemeyiz...
Turgay_c3
05-06-2005, 16:12
:) haklısın tufan abinin arabayı bende merak ediyorum aslında bende gelirim ama gazlamam :D
Gelmeyi düşünüyorum..Tam bir netlik kazansın...
angel ben bayramoğlundayım olm gelsene.Allah cezanı verecek valla.
Tufan_vts
06-06-2005, 00:29
evet arkadaşlar ....eyer boyle bır organızasyon ıstıyosanız yonetımle konuşup daha ucuz fıyatlara ayarlıyabılırz...ama 2-3 arabayla bu olmaz hep bırlıkte karar verelım ve ıstersenız gıdelım...kutalmış kardeşim canım benım ıcınden geçme meselesıne de gelınce onemlı olan kardeşlik kazansın:)
evet arkadaşlar ....eyer boyle bır organızasyon ıstıyosanız yonetımle konuşup daha ucuz fıyatlara ayarlıyabılırz...ama 2-3 arabayla bu olmaz hep bırlıkte karar verelım ve ıstersenız gıdelım...:)
Düşüncene Katılıyorum....
Turgay_c3
06-06-2005, 01:36
kutalmış kardeş bayramoğlu neresindennn olm hemen geleyim mekan söle :)
çay bahçesinden başka yer var sanki
Turgay_c3
06-06-2005, 12:34
:D zuhahahahaah :D
bız sana rakıp olamayız be kardesım nede olsa hdı dımı
Bencede çok Ii Olur. Stres Atmiş Oluruz Ama Ben Piste çikamam Daha Arabaya Alişamadim çok Yüksek Gelio C3 Drag Olabilir :)
Turgay_c3
08-06-2005, 23:22
beni gecersiniz yarısmam pek fazla zaten tecrübede yok
Turgay_c3
08-06-2005, 23:22
ama tecrübe sahibi olabiliriz :)
olm 10 boy vereyim sana sen geç işte beraber kalkmış oluruz.şimdi arabamı deneyim birde shortshifterden sonra deneyeyim bakalım hangisi daha hızlı ne kadar fark edecek.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.