'Full Versiyon'a Bak : C4 e neler olabilir?
Evet arkadaşlar c4 üme değişiklikler yapmak istiyorum ama henüz kafamda birşey belirmedi motorda çok bişey yapmayı düşünmüyorum ama dış görünüşe yönelik neler yapılabilir mesela aklımda fiber tarzı tampon altlığı veya ince sade bir body olabilir diye düşünüyorum fakat abartılı body kit ler rahatsız ediyor. Yay olarak ta şimdilik 3.5 cm düşünüyorum eibach ap veya diger markalardan bildiğiniz önereceğiniz varsa katkı olur. stop olarakta fk citroen için üretiyormu bilmiyorum fikileriniz için tşk :cool2:
misafir118
10-06-2005, 16:49
önce güzel bi jant al bence,daha sonra yay en sonda arbanın alçaklığına göre tampon altına ek yaptırırsın.
sop ta yakın bi zamanda çıkar herhalde
Yaa jant konusunda bir türlü karar veremiyorum zaten çünkü her türlü kaldırcak bir tarz değil bazı arkadaşlar dokunma falan dedi ama standartta değişiklik yaptıktan sonra olmaz benim göz zevkime göre tabi
misafir118
10-06-2005, 16:56
eğer ki tammpona ek falan yaptırcaksan jant ta değiştir tam olsun
dans ettmeği öretebilirsin şöle halay falan :)
dans ettmeği öretebilirsin şöle halay falan :)
Ee sahibi dansçı araba zaten doğuştan yetenekli :)
jant ebadını bilmiyorum ama birazdaha buyutup 5 kol (ince) takarsan cok guzel durur bence
Ee sahibi dansçı araba zaten doğuştan yetenekli :)valla ne diyim tam bir bütün olmuşsunuz :thumbsup:
Fatih&Barış Bros.
10-06-2005, 17:58
http://www.ahc.cz/virtual/1104616051.jpg
böyle birşey yapsan :D
böyle birşey yapsan :D
Harikasın print edicem duvarıma asıcam çok fazla abartmadan örnek alabilirim. Aslında belki abartabilirim :D renkleride tutuyor ama jant konusunda iyi bir fikrim oldu spoiler falan çok hoş
oktay_CTV34
10-06-2005, 18:22
yapılacak çok şey var ama tabiki C 4 PARÇALARI VARMI...
ama ilk olarak jantlardan başlayabilirsin sonra tamponlar filan derken zaten gerisi gelir..
Haklısın ilk olarak yaylardan ve janttan başlıcam zaten sonra böyle böyle derken baya bir şekil alıyor parça konusuna gelince çok detaylı bir araştırmaya giremedim henüz
capkin_astra
10-06-2005, 18:37
bence hiç uğrasma bu arabaya değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
bence hiç uğrasma bu arabaya değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Çok biliyorsun sen :sinir: :sinir: kızıma laf söyleyeni affetmem :wub:
capkin_astra
10-06-2005, 18:44
Kızın Güzel Kızına Lafım Yokta Uğraşmaa Kıza Makyaj yapmakla Falan Onu Sölemek İstedim:)
Kızın Güzel Kızına Lafım Yokta Uğraşmaa Kıza Makyaj yapmakla Falan Onu Sölemek İstedim:)
Niye uğraşmasın anlat bize...
Tabi teknik olarak...
capkin_astra
10-06-2005, 18:53
teknik olarak bir kere bir bayana modifiyeli araba yakısmaz o nedenle baskada bir nedeni yokkk...
İlginç bir görüş...
Neyse bu arabaya yapılabileceklerin en güzel göstergesi aslında tanıtımı yapılan C4 WRC'dir...
http://www.rsportscars.com/foto/2004paris/citrennc4wrc_02.jpg
http://www.rsportscars.com/foto/2004paris/citrennc4wrc_04.jpg
Barkın öncelikle resimler için teşekkürler baya birşey oluştu kafamda
Bayanlara modifiye yakışmaz diye bir görüşüde kabul etmiyorum
teknik olarak bir kere bir bayana modifiyeli araba yakısmaz o nedenle baskada bir nedeni yokkk...ciddimisin :kararsiz:
capkin_astra
10-06-2005, 19:01
Falla Ciddiyim Abicim Modifiyeli Araba yakıstıramıyorum ben bayanlara bu benim görüşüm katılmayan olabilir onada saygıı duyarımmm
teknik olarak bir kere bir bayana modifiyeli araba yakısmaz o nedenle baskada bir nedeni yokkk...
bnm kız arkta war baya yakışıo :D
C4 gerçekten çok güzel bir araç..sanırım C4 ün 1.8 spor olanı var galiba 180 hp:kararsiz:
bnm kız arkta war baya yakışıo :D
Kimin kankasısın aslansın be :p
C4 gerçekten çok güzel bir araç..sanırım C4 ün 1.8 spor olanı var galiba 180 hp:kararsiz:
2.0i 180 hp doğru
aracın 1,6 galiba...ilk olarak 5 kollu (ama çok ince değil) 17 jant...ona göre yay+amortisör....en son body....ayrıca arka cam üstü çok güzel bi spoyler gördüm geçen...bende düşünüyorum valla vts.....güzel iki resmim var ama çok büyük diyo..koyamadım...
Kaygusuz Cihan
11-06-2005, 12:02
Bir bayan icin once camlara film sart ...
Bir bayan icin once camlara film sart ...
Bak o hiç aklımda yoktu :kararsiz:
Aracın rengi guzel bence Zibart film cam yaptırın ben kullanıyorum cok memnunum
Şu dış görünüş bitsin içinede el atıcam zaten orada da bir iki hoş detay yapılabilir
Cihan GÖNÜL
11-06-2005, 17:26
Bence Öncelikle Jant ve İnceyanak (40) Sport lastikle başlamalısın
Daha sonra Yay Amortisör (Eğer kızını yere sağlam basmasını istiyorsan yay-amortisör ü bir likte uygula)
sonra hafiften kaput uzat ve logo iptali
Ve cam filmini unutma en açık ton bence en iyisi
eskiden olsa belki tamam :wink2:
ama şimdi o kadar bayan şöför varki yolda gördügüm 10 arabanın 4 ü bayan kullanıyor
güzelleştirmek işi de bayanlardan sorulur bence:cool2:
vee ben arabama bişey yapacagım zaman bayanların fikrini alıyorum
bi de bu işi biz erkeklerin yapma nedenlerinden biri onlara begendirmek için degil mi hani dikkat çekici olsun istiyoruz yaa:bloos001:
bayanlarda artık modifiyeli arabalara biniyor yarışların nerdeyse hepsine katılıyor(off road klübünde bile kayıtlı bildigim 6 plot var)motorsiklet kullanan lar bile o kadar çogaldi kii :)
kısacası devir degişti:thumbsup:
bir arabayı kim kullanırsa kullansın Sade ve şık olmalıdırrr Kız erkek fark etmez body kittir bu modifiye değildir şunuda bi öğrenin Modifiye yaptım diye gezinmeyin etrafta 2 tampon altı takıp Neysem ince kollu jant 17 olsun mümkünse güzel bi yay okadar gereksiz işlerle uğraşmayın
kosei'nin bu janti baya bi yakisimis bence...
http://img297.echo.cx/img297/8978/c420evo20coupe916lk.jpg
koseinin hangi modeli onlar
Öncelikle ben modifiye ismini kullanmadım bile sadece neler yapabilirim diye fikir sordum başlıktaki diğer konularda insanların sorduğu gibi gereksiz bir iş olarakta görmüyorum arabamı seviyorum Bu tamamen zevk işi bgn anadollarla bile oynayan arkadaşlarımız var neyin gerekli olduğu göreceli bir kavramdır .34EEF39 arkadaşım koyduğun resimdeki araç gerçekten çok hoş teşekkür ediyorum önerin için
[QUOTE=Özgün]bir arabayı kim kullanırsa kullansın Sade ve şık olmalıdırrr Kız erkek fark etmez body kittir bu modifiye değildir şunuda bi öğrenin Modifiye yaptım diye gezinmeyin etrafta 2 tampon altı takıp Neysem ince kollu jant 17 olsun mümkünse güzel bi yay okadar gereksiz işlerle uğraşmayın[/QUOTE
gereksiz is demek yanlıs olur bence ezgiye kalmis ne yapılabilecegi o sadece fıkır sormus zevk isi kolay gelsn ezgicm:thumbsup: yakısacanı dusunuosan hersey gusel bence :thumbsup:
Selamlar
Ezgi c4 cidden cok guzel bi araba :) hatta kafama takılan arabalardan biri
Vtr modeli 36 milyar olup vts modeli 46 milyar hizlanma oranlarida oldukca iyi bu araclarin hiz amacin yoksa komple body kit yaptirmayi düşün derim ses sistemlerinden hoşlanıyormusun bilinmez ancak :) bu aracın bagaj i tam ses sitemlik özellikle vtr ve vts modelleri vtr da tek eksik xenon far eksikligi vts te ise bu standart xenon farda ekliyebilirsin jant düşünebilirsin oldukca cok secenek var kosei oz momo aez vs vs gibi jant marklari var eger düşünürsen sana kolay gelsin 10 15 yer gez ve beyen :) bayanlar her ne seçerlerse daha orjinal ve şık oluyor benden bu kadar
Saygilar
Evet Arabamdan oldukça memnunum performans istesem daha farklı seçenekler kullanırdım. Benim istediğim biraz farklı bir görünüşe sahip olması arabamla ilgilenmek istiyorum :) Ses sistemi zaten 1 hafta içinde yapıcağım birşey :)
misafir957
12-06-2005, 22:42
ezgicim o araca ilk yay taktır çünkü body kit düşünürsen ona göre yaptırırsın. jant dersen ya o.z veya kosei nin çok kollu jantlarını tercih ederim çünkü çok kollu jant araca daha yırtıcı ve sportif bir cazibe veriyor:) sonra siyah film neon özellikler pembe (bayanlar için...:thumbsup: ) renk sonra çift çıkışlı egzoz olabilir kat iptali felan açık filtre... bunlar sanırım aracına dahada güzellik verecek (gerçi araban baya güzel ama:p )sanıyorum
Kafamdan geçmeyen birçok şey geldi aklıma saolun gerçekten.
gökan_huju
12-06-2005, 23:11
ezgı arkdaşım bencede ılk bı yay olabılır daha sonra jant olabılır set yapıcakmışsın zaten ozman bı fıltre veya neon olabılır neonda mor tercıhımdır fılm yapabılırsın seffaf stopları varmı bılmıom ama bulursan taktır sana ıyı modlar
ahmet-drs
12-06-2005, 23:12
guzel bi jant taktır.bence Tora'nın jantları cok hos olur.ondan sonra yay.en son olarakda kaliteli bi cam filmiyle harika bi araba olur.bide arabanın uzerindeki siyah cıtaları fln arabanın rengine boyatıp,far kasıda yaptırablirsin... simdiden kolay gelsin:)
sana sadece sunu dıyebılırım senı alkıslıyorum senı kınıyorum :sinir: :sinirli: tebrıkler yanı suraya bak ya gercekten cok sınırlendım ya:sinir: gecın artık sunları ya alah askına
sana sadece sunu dıyebılırım senı alkıslıyorum senı kınıyorum :sinir: :sinirli: tebrıkler yanı suraya bak ya gercekten cok sınırlendım ya:sinir: gecın artık sunları ya alah askına
:eek: :eek: sinirlenme pelincim bu tarz olaylar hep olucaktır.
haklısın canım :( ne yapalım
Cihan GÖNÜL
13-06-2005, 01:09
Yok bayanlar sinir yapmayın Relax Relax
Sizbizim Meleklerimizsiniz. Biz ACT olarak sizi hep destekliyoruz.
Gerginlik falan yok son derece rahatım ben hepinize tekrardan çok çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için orjinallikten çıkmadan şık bişeyler yapmayı planlıyorum. Her aklıma geleni yapıp tabi ki komik bir görüntü oluşturmıcam :D Az asi bir kız olucak
citroen teame gir orada bulacaksın emin ol
MuratYurtluk
13-06-2005, 12:53
Bence artık neon ışıkların devri kapandı arkadaşlar etrafta ne kadar şahin doğan (sakın kimse yanlış anlamasın artık bu arabaların bıle hepsınde var ozelliği kalmadı. fiat'cıları kızdırmak ıstemem :) ) gorduysem hepsınde var neon ışık taktırma bence hele mor, turanj,eflatun falan sakın ha yazık edersın
:)
Yok yok neon yok kafamda :)
Demek istedigim jant modeli boole bişeydii
bende olsa önce; coilover, 17krom jant, xenon, komple düz boru supersprint egzos, film cam, ön amblem iptali, arkalarda iptal olsun=))
yani demek istediğim kaliteli, sade, bakıldığı zaman şok etkisi yaratacak bi görünüş olması... valla gülle güle kullan...
bu body kitten esinlenebilkirsin :) bence cok hos :thumbsup:
Eser tam anlamıyla istediğim araba anlattığına yakın teşekkür ederim.
ve son olarak biraz C4 :thumbsup:
Kolay gelsin şimdiden :)
Kadir_tdci
13-06-2005, 15:34
muzık sıstemını yaptırıcaksan benım bıldıgım murat abi (ritim elektronik) bu iste 10 numaradır, motor modifiyesine garanti bitmeden girmeni tavsiye etmem cunku garantiyi bozuyor, gorunum guzellessın dersen krom egzoz ucları var onları takabılırsın ve bastıgında ses almak ıcınde acık tıp hava filtresi kullanılabılır, ayrıca jant + lastik degıstırırkende fabrikanın tavsiyeleri dısına cıkarsan sanzıman dahıl yuruyen aksamın garantı dısı kalıcak, aracının kılavuzunda kullanılabılecek lastık ve jant ebatlarının oldugunu tahmın edıyorum, body kit e gelınce ondada finspeed ve karlıkcı halil de baya bı cesıt var, karlıkcı halıl ın elınde epey katalog var ıstedıgını secıp sıparısını verıyosun, benım gorusum aracına dtm spoiler yada wrc tarzı abartı body kitlerden zıyade daha sade bırseyler yaptırman yonunde, lastıgı mumkun oldugunca 50 yanagın altına dusurme yolların durumu malum ben 175-65-r14 lastıgı cukurun bırınde yarma basarısı gosterdım :)
ayrıca gene yolların bozuklugundan dolayı 35mm lik yayları orijinal amortisorlerinle kullanmanı tavsıye ederım zaten arabaya yapacagın bodykit normal halınden bıraz daha asagıda kalacak, onun ustune bıde 50 mmlik yayları takarsan hız tumseklerınden bıle gecerken zorlanırsın
Murat abinin telefonunu özelden atabilirmisin. Yanımda bulunsun @lper resimler çok hoş arabamı daha çok seviyorum böyle güzel güzel resimlerini görünce.
Zaten motor olayına pek girmicem hatta hiç girmicem o işe girersem farklı araba almam lazım :)
Zyklon B
13-06-2005, 21:24
c4 e hiçbişey olmaaa kendisi yeter
c4 e hiçbişey olmaaa kendisi yeter
:) haklısın ama böyle daha cici olucak şu kısa yolculuğum bitsin güzel fikirler oluştu kafamda
misafir146
14-06-2005, 01:19
başlığa göre cevap veriorumm
hiç bişey olmaz :D (eşsiz yorumum :p ezgi ablacm sana özel ;) )
başlığa göre cevap veriorumm
hiç bişey olmaz :D (eşsiz yorumum :p ezgi ablacm sana özel ;) )
Hiii çok kötüsün sen geçen gün öyle demiyordun ama:motz:
Teşekkürler eşsiz yorumun için ;)
leventse
14-06-2005, 12:54
3.5cm yaylarla beraber kosei 18" jant'la çok sade bir araban olur düşüncesindeyim..
misafir146
15-06-2005, 03:32
Hiii çok kötüsün sen geçen gün öyle demiyordun ama:motz:
Teşekkürler eşsiz yorumun için ;)lafımı oluır her zmn ;)
Selamlar
Ha bu arada araca flame kit taktirt modifiye amacli degil bu dedim guvenlik biraz seni rahatsiz eden suruculeride uyarabilirsin ne gibi mesela bazi tipler vardir bayan sofor gordukleri zaman kendini bi şey zannederler : ) onun ıcın arkana yakınlastıgı zaman bas dugmeye bakalım yaklaşabiliormu :hahaha: biraz piskopatca oldu ama neyse güvenlikten soz etmişken 3m filmleri var camların kırılmasını zorlastırıor malum camı kırıp canta alan kapkacılar cogaldi
Arabaya ne yapsan gider ezgi hayirli olsun tekrar aracin
Saygilar
Selamlar
Ha bu arada araca flame kit taktirt modifiye amacli degil bu dedim guvenlik biraz seni rahatsiz eden suruculeride uyarabilirsin ne gibi mesela bazi tipler vardir bayan sofor gordukleri zaman kendini bi şey zannederler : ) onun ıcın arkana yakınlastıgı zaman bas dugmeye bakalım yaklaşabiliormu :hahaha: biraz piskopatca oldu ama neyse güvenlikten soz etmişken 3m filmleri var camların kırılmasını zorlastırıor malum camı kırıp canta alan kapkacılar cogaldi
Arabaya ne yapsan gider ezgi hayirli olsun tekrar aracin
Saygilar
Ankarada kapkaç çok nadir olduğu için o da cam kırma boyutunda değil o yönden biraz şanslıyım :cool2: Beni sıkıştıran zarar görür :D ama tabi güvenlik yönü önemli olayın saolasın
kit olayına hiç girme daha c4 kitlerinde secenek yok dorudüzgün.kendi zevkine göre yaptırabilirsin belki ama önce yaydan başlayalım..
3.5cm yay+film+yed açık hava filtresi+hks susturucu+arka-ön logo iptali+17" oxigin 5 kollu jantla başla..
az kollular herzaman 1" büyük gösterir aklında olsun..
[img src=http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.tunertreff.de/news/netbuilder.pic/na2005-02-17-0810.jpg&imgrefurl=http://www.tunertreff.de/news/archiv/na2005-02-17-0810.html&h=336&w=350&sz=27&tbnid=0_NCrH0uYv8J:&tbnh=111&tbnw=116&hl=tr&start=6&prev=/images%3Fq%3Doxigin%2B17%2522%26hl%3Dtr%26lr%3D]
sonra etek kaput uzatma(yakışcagını düsünüyorum)arka tampon şeklinde sürdürebilirsin kit secenleri artınca ki artcagını sanmıorm..
açık olmak gerekirse ben c4e giden paraya acırım..jant yay film yeter de artar
c4 e giden paraya acırmısın :D ama c4 almayı düşünüyorsun yaaa bak geçmişten bulup çıkartırım acımam :cool2:
Sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D
TayfunAktas
03-09-2005, 14:59
ezgi ablcım bu arabaya bişi yaptırmana gerek yok cam filmi az kat, ses tesisatı, bide kaliteli güzel bi susturucu senden hawalısı yok...arabanın gücüne zaten laf sölenmezzz.:applaus: bi bayanada sade we zarif bişiler gider ama dimii.:thumbsup:
merhaba ben emo ben de kızıma neler yapabılırım dıe dusunurken ona hakkettıgını vermelıyım dedım 17 könig jant ile basladım contınental 235 -45-17 lastıkle saglamlastı sport yay ve nıkelaj kaplı hava fıltresı tarafından yaklasık 8-9 hp yukseldı ee tabı sıra geldı ön arka tampona yakında onlar da olucak begenemıorum o yuzden ... siz siz olun sakın c4 e yay ve genıs taban lastık atmadan makasa gırmeyın ay önce bı kardesımızı kaybettık ve arac yan degıl duz takla atıor samsundan sevgılerle
Sefa_vts
13-09-2007, 13:23
konuyu hortlatmışsın emo kardeş.. arkadaş mini alalı 1 sene oluyor..
hava filtresiyle 8-9 hp....235/45/17 jant (yani lastik çapını küçülttün ve sürtünmeyi max yaptın)....bravo güzel olmuş :)
ahmet-c2
14-09-2007, 10:06
merhaba ben emo ben de kızıma neler yapabılırım dıe dusunurken ona hakkettıgını vermelıyım dedım 17 könig jant ile basladım contınental 235 -45-17 lastıkle saglamlastı sport yay ve nıkelaj kaplı hava fıltresı tarafından yaklasık 8-9 hp yukseldı ee tabı sıra geldı ön arka tampona yakında onlar da olucak begenemıorum o yuzden ... siz siz olun sakın c4 e yay ve genıs taban lastık atmadan makasa gırmeyın ay önce bı kardesımızı kaybettık ve arac yan degıl duz takla atıor samsundan sevgılerle
Sen piyangodan falan mı çıktın ?
Burak Mehmet
14-09-2007, 13:12
onu bunu bilmemde bende kaliperleri sarıya boyadım arabanın gidişi acaip değişti dynoya çıkmadamda +7 beygir hissediyorum
mehmet benimde kaliperler sarı..bende diyodum bu hızlanmanın sebebi ne böyle :)
Burak Mehmet
14-09-2007, 13:20
mehmet benimde kaliperler sarı..bende diyodum bu hızlanmanın sebebi ne böyle :)
ya bundan dolayı işte ;)
:hahaha: yıkattık geçen gün kutayınkiisni 3 hp felan aldık süngerle yıkatırsan 4 hp oluyormuş.
boya koruma yaptırmayın ozman..yerinde tutamassınız :D
sonax boya korumada +5 hp veriyormuş ama tork düşüyormuş..en iyi meguiars diyolar...+7 hp ve +20nm ... :hahaha:
hakbayir
14-09-2007, 17:41
gülmeyin. sizin de çocuğunuz böyle olur sonra. şş...:opa:
***Caglar***
15-09-2007, 08:19
bırak ya:D:D
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.