'Full Versiyon'a Bak : sp 742 ayhan
EMRAH_AET 94
11-11-2005, 12:56
arkadaşlar ayhan abiden haberi olan varmı saglık durumu nasılmış bilgisi olan varsa bizlerle paylasırsa sevınırım
Ayhan abinin sağlık durumu gayet iyi.
yaklaşık 2 hafta önce oğluyla görüştüm, nasipse e30 m3 alacaz diyordu.bayada bi yüklüyceklermiş galiba
yaklaşık 2 hafta önce oğluyla görüştüm, nasipse e30 m3 alacaz diyordu.bayada bi yüklüyceklermiş galiba
BU TAMAMEN OĞLUNUN TASARRUFU AYHAN IN ŞU AN ARABA DÜŞÜNECEK NE SAĞLIK NEDE RUH HALİ MÜSAİT..
doğrudur abi.valla Ayhan abiyi görmedim dediğim gibi oğlu Efe nin söyledikleri aynen bu.
wind combo
12-11-2005, 02:14
e30 aşkı mezarda biter.yanlış anlaşılma olmasın..... hastanedeki abimize allahtan şifalar dilerim
sahiden ya ayhan abi nasıL oLdu kazadan sonra çok kişi soğudu e30'dan bende zannetmiyorum en azından uzun bir süre..
efsaneCI444
12-11-2005, 13:09
Arkadaslar insanoğlunun başına gelmeyince anlayamaz... Benimde iki sene önce başımdan geçti... Belki görmüsünüzdür 06 SH 555 325 i varda Lacivert O arabadan ben nasıl çıktım inanamıyorum hala... :kararsiz: O yüzden dikkatlı olmakta fayda var Ayhan Abi'ye gelince Allah ona şifalar versin Onemli olan sağlına bir sey olmasın arabalar fasa fiso. Can tatlıdır arkadaşlar.. Bunu yaşayan anlar... :1nee: :1nee: :1nee: [B] Oyüzden dikkat edelim lütfen...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.