'Full Versiyon'a Bak : Biliyorum bu kadardı fazla :)
Yeni birkaç fotoğraf çektim bunları ben bayaaa beğendim birde siz bakın bakalım olmuş mu ? :cool2: http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0002461-000000024433.jpg
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0002461-000000024431.jpg
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0002461-000000024432.jpg
Harun Emre
12-11-2005, 17:49
cektın aln cok karızmatık olmus arbansa harıka
wolkanısık_VTR
12-11-2005, 17:52
walla beyzların ıcınde cok sexsı cıkmıs kardesım :)
Onurcan Y
12-11-2005, 21:57
kardeş arabana diycek yok mükemmel de bu çektiğin alan neresi gerçekten merak ettim yaw...
bizim okulun içinde bir kağıt fabrikası Onur' cum :)
guzel olmuşş :)
imzandakide guzel ;)
Çok egzotik sahne planı uyguluyorsun....Farlarda yakıyor......
hıı süper görüntü olmuş fon süper tamamlamış resmii
misafir118
13-11-2005, 02:56
süper olmuş resimler,resimlerin çekildiği alanda ayrı güzellik katmış
aa saolun
iki dakka bakmadım foruma kaç kişi yorum yazmış :)
teşekkürler
wolkanısık_VTR
13-11-2005, 03:09
bizim okulun içinde bir kağıt fabrikası Onur' cum :)kagat deposo oldunu cozmustum:worshippy
ama aklıma sızın okul oldugu glmemıtı:hahaha: :hahaha: :hahaha:
abi bilkent ticarathane biraz
ne ararsan var :)
wolkanısık_VTR
13-11-2005, 03:17
abi bilkent ticarathane biraz
ne ararsan var :)ok anlasılıo benceeee :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
gerçekten çekimlerç ok güzel... arabaya zaten laf yok...
gökan_huju
13-11-2005, 11:00
mekan iiii gercekten hoş resimler
OSMAN AKTEPE
13-11-2005, 12:01
çedkiğin alan güsel araçı daha güsel göstermiş zaten güsel dee
herkese teşekkürler
Erkin artık sende şöle fotoraf çek ama..
uygun hava yı bekliyorum can güzel bir garaj yapacağım bende:)
ben gelip çekecem artık :)
sözü aldım ağzındannn:):):)
güzele bakmak sewapmış, güzel araç kardeş.. yaw bende alırsam hawa girişini komple kare ızgara yapıp ortaya yine logoyu koyucam.. sanırım c2yi alırsam yine rahat durmuycam, ama kesin kararlıyım.. sarıkızı satıyorum, satıyorum, satttt-amadım:hahaha:
bende vts e geçmek istiyorumda baba bi halledemedim şu işi
hayırlısı olsun kardeşim, satılır o araba hertürlü.. dizel almıycak olsam alırdım walla seninkini, ama aynı resimlerdeki gibi isterdim ben:)
:) abi satarsam direk herşeyi vts e geçirmek istiyorum, aslında kırmızı rengi gelseydi vts nin o zaman bomba olcaktı bu jantlar farlarla falan
walla güzel durudu.. o da siyah mı olucak?? hatta plakayı da aynı alıp arabayı eskiden tanıyanlarla kalkıcan, aptal olucak adamlar:)
valla olursa siyah olur abicim, ama öle kalkış falan yok bizde :)
sağdan ağır ağır :)
haklısın kardeşim, otodrom demeyi unutmuşum orda:hahaha:
Sefa_vts
13-11-2005, 19:45
low rider ;) slow rider ..
KaanBerk
13-11-2005, 23:46
kanka alet yıkılıyor, resimlerde mükemmel benimkilerden mükemmel olmasın tabi :)
bu arada herkese selamlar, bende yeni üye oldum ;)
ay layk yor fotografing skillz düd ;)
çok güzel çekmişin tebrikler.. arban da güzel.. plakana da bayıldım:D lol :D
EMR/\H-/\KK/\N
14-11-2005, 03:37
yaf adam prof. fotoğrafçı gibi,mekan falan ayarlamış :hahaha: :worshippy
dalga geçmiyorum yanlış anlama :nee006: kardeş araban çok güzel,resimlere de bayıldım. :thumbsup:
bana da bi çekim ayarlarsın dimi:kararsiz:
(özendim walla :bloos001: )
yaf adam prof. fotoğrafçı gibi,mekan falan ayarlamış :hahaha: :worshippy
dalga geçmiyorum yanlış anlama :nee006: kardeş araban çok güzel,resimlere de bayıldım. :thumbsup:
bana da bi çekim ayarlarsın dimi:kararsiz:
(özendim walla :bloos001: )
Eivallah baba ayarlarızda ben ankara' dayım orayı nası yapcaz ? :)
kardeşim araban karizma yıkılıyor e bir de fotoğraf sanatın da war daha ne istiyosun.BOMBA!
Cam gerçekten fotoların arka planları çok süper :) Bide o statta çekilmiş foto çok hoşuma gitmişti :) Bende ali sami yene gircem orda çekicem :) Sen nerde çektin onu ?
zuper logoyu iptal et önede kare app al...
herkese teşşekürler
stad fotoğrafı nı herkes soruyor ya :) orası bizim yazlıktaki futbol sahası arkadaşlar gece gizlice girmiştim :)
ön logoyu iptal etme değilde üzerinde logo olan güzel ön panjurlar var WRC de kullanınla aynı onlardan almayı düşünüyorum, kare plakaya gelincede ben sevemedim kare playaı EVO' lar haricinde :D
Can araba senin kardeşim..Canın nasıl istiyorsa öyle kullan....Bu senin zevkin beğenin.....
can aynı panjuru bende arıyorum... bulursan haber bekliyorum ...eftal biryerde görmüş galiba eftalllllllll!!!! neredeydi gidip bakacağımmm
Sefa_vts
17-11-2005, 23:36
o panjur citröen sporttada satılmakta ;)
citroen sport derken nerde yani sefa ??
servistemi ?
sefa nasıl alacağız var mı örnek ler?
Berker A
18-11-2005, 14:38
bugün showrooma gittim ve gördüm :) vts ve vtr ı . vtr ın jantlar manyak ötesi bişey çok beğendim .gösterge ve ön konsolda değişiklik yapılmış.ayrıca vites koluda(direksyondakide) değişmiş.arka lambaların ortası iyice beyazlaştırılmış.ben şahsen çok beyendim her ikisinide.
evet ya panjurrrrr?? nerde ben de istiyorum:) ya bende resim çekicem koycam ama şimdi sen öyle resimler çekiyorsunki ben kompleks yapıyorum. artık bu saatten sonra kapının önünde çekip koymak yakışmaz.baksana c2 vtr lerin bi resim standartı oldu senin yüzünden:(
estafurullah ne demek o :)
çek baba güzel bir makineyle ne fark eder :)
sallanci merak etme can bi ara istanbula gelip bizim fotoları çekecek:):)::):))::)
Gelsin yav...Hemde bu manada şahsen tanışırız..Güzel bir şekilde'de ağırlarız Can kardeşimizi...
Güzel Olmuş Fotolar Walla :)
Arkadaşlar belki bu hafta gelirim hiç belli olmaz derslerin yoğunluğuna bağlı ;)
Onurcan Y
20-11-2005, 17:00
yumurtacılar bizim araçlara göre ön panjur berde bulunur acaba tamamen panjur iptali yapıp siyah tel ızgaralı olsun istiyorum bi resimde görmüştüm hani bizim panjur kat kat ya oraları olmayacak sadece delikli tel siyah sizce nası olur logoda iptal oluyo tabi?????
onurcan ben biryerde citroen e yansanayi parça üreten firma buldum 42 milyona ön panjur var,onu alıp üzerinde istediğimiz işlemleri yapabiliriz 42 ytl bi araştırayım,haber vereceğim
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.