'Full Versiyon'a Bak : A3 MTM LE SoruN
SElamm Arkadaşlarrr hondaNınn SAtıLmasındann Sonraa 1 aydır A3 MTM AldıMm ama BildiĞinz Gibi 19inçlİk janlarla Elazığda SoruNN Oluyoo vee oldudaa ön 2 lastiK yarılInca Arabaaya lastiK alana kadarr DÜkkandaa yatırıyoruM 6 7 gündürr Aküü boşalmasIN Diyee bazen ÇAlıştırıyoruM ama 2 gündür Çok PİS Kokuu vee Siyah HAfif KöpürmÜş gibii Bii Sıvıı Boşalıyoo EgzozdanN Arkadaşlarr bu nedirr BiLenn varmII yağLıı DeğİlL tuhaff biŞeyy tedirgin OLduMM
araba 2.0tdı 155 hp Olanlardann Sizceee buUU OLayy NormalMii Dizel arabalardaaa. YOksaaa TersLikMİ War ?:1nee:
emree abi
halamda 307 var 1.6 dizel
şehir dışına çıktı araba garjda 4-5 gundur çalıştırmıodum
bugun çalıştırdım
siyah bi sıvı attı baya
dizellerde normal heralde ;)
Harun Emre
14-11-2005, 18:53
valla bana hıc olmadı boyle sey kı bıde ben calıstrınca fılan bakarım duman vs atıyomu dıye alalala merak ettım sımdı
alii WAllaa biLmiyoMMM bugünn bi dahaa çalıştırdıMMM yinee aynısııı Pİs koku kapkara dumann vee Siyah sıVııı
haruNN abiii wallaa acabaa dizellerrr yatıNcaaa bi kaçgün sORunMuu OLuyooo ?
HALİL TERZİOĞLU
14-11-2005, 19:00
araç yattı için motor un egzost manifoldu katalitik konvertörü ve egzost susturucularında nem oluşur(özellikle soğuk illerde ve kışın) bu nemi atana kadar motor ısınsa dahi dewam eder ,kokuda klasik varsa katalitik yoksa egr kokusu yani endişe edilecek bi durum yokk:thumbsup: SElamm Arkadaşlarrr hondaNınn SAtıLmasındann Sonraa 1 aydır A3 MTM AldıMm ama BildiĞinz Gibi 19inçlİk janlarla Elazığda SoruNN Oluyoo vee oldudaa ön 2 lastiK yarılInca Arabaaya lastiK alana kadarr DÜkkandaa yatırıyoruM 6 7 gündürr Aküü boşalmasIN Diyee bazen ÇAlıştırıyoruM ama 2 gündür Çok PİS Kokuu vee Siyah HAfif KöpürmÜş gibii Bii Sıvıı Boşalıyoo EgzozdanN Arkadaşlarr bu nedirr BiLenn varmII yağLıı DeğİlL tuhaff biŞeyy tedirgin OLduMM
araba 2.0tdı 155 hp Olanlardann Sizceee buUU OLayy NormalMii Dizel arabalardaaa. YOksaaa TersLikMİ War ?:1nee:
araç yattı için motor un egzost manifoldu katalitik konvertörü ve egzost susturucularında nem oluşur(özellikle soğuk illerde ve kışın) bu nemi atana kadar motor ısınsa dahi dewam eder ,kokuda klasik varsa katalitik yoksa egr kokusu yani endişe edilecek bi durum yokk:thumbsup:
halİLL abii wallaaa Çokk saĞOlll rahatladıMM ilKk Defaa dizell arabamIz Olduu dedik odaaa gümemiİ gidiyoo :)
bidee arkadaşLArr jantlarII 17 yee düşürmeyii düŞünüyoruMMm sizceee yapayıMMıı FiKirlerinizii paylaŞırsaNIz sevinirim vee sOnn alarakkk 225 35 19 lastiKLEree kaç bar havaa vuruluyoo benimm lastiĞin tekinin yarıLmasII yanLış havadann dolayıı lastiKci yanağıı İncee görünce 20 basmıŞ jantta kesti yardıMlarıNızII bekLiyoRUmm bidee bii resim koyayIM :thumbsup:
Bİdee sizCee arkdaşLArr bunaa NEee yapabiLirr fiKirr verirMisiniz
?
http://img289.imageshack.us/img289/6283/grnt0029oc.jpg
http://img289.imageshack.us/img289/6642/grnt0070kr.jpg
TorqueTuning
15-11-2005, 13:37
19 inch jantı bizim yollarımızda kullanmak/kullanabilmek gerçekten de büyük sorun. Bu güzelim jantları çıkartıp yerine elbette 225/45/17 jant lastik kombinasyonu yapabilirsin. Bu ebatla daha az sorun yaşayacağın kesin. Yeni araban çok hoş, güle güle ve sorunsuzca kullanmanı dilerim...
HALİL TERZİOĞLU
15-11-2005, 13:47
17 ye düşürmene bişi diemem elazığda kullanıosun galiba aracını yolları nasıl hiç bilmiyorum gitmedim çünkü eer yollar cok kötü ise yapcak bisey yok 17 düşürcen ama arabanın özelliği biter çünkü bu halde perfect olmuş ,o ebatta lastie ne havaa basılır inan bilmiyorum,işten anlıyan birine sormak lasım bide işin sadece maddi yönünü düşünüosan goodyear ve kumhoda suan kampanya war lastii ne şart la olursa olsun yarıldıında weya balon yaptıında ücretsiz değiştiriyorlar:thumbsup: halİLL abii wallaaa Çokk saĞOlll rahatladıMM ilKk Defaa dizell arabamIz Olduu dedik odaaa gümemiİ gidiyoo :)
bidee arkadaşLArr jantlarII 17 yee düşürmeyii düŞünüyoruMMm sizceee yapayıMMıı FiKirlerinizii paylaŞırsaNIz sevinirim vee sOnn alarakkk 225 35 19 lastiKLEree kaç bar havaa vuruluyoo benimm lastiĞin tekinin yarıLmasII yanLış havadann dolayıı lastiKci yanağıı İncee görünce 20 basmıŞ jantta kesti yardıMlarıNızII bekLiyoRUmm bidee bii resim koyayIM :thumbsup:
Bİdee sizCee arkdaşLArr bunaa NEee yapabiLirr fiKirr verirMisiniz
?
http://img289.imageshack.us/img289/6283/grnt0029oc.jpg
http://img289.imageshack.us/img289/6642/grnt0070kr.jpg
yaa Şimdiii benndkilerrr dunlop lastiklerrr markaa fark ediyomuu yoksaa her lastiKK İçinmii kampanya öyleysee jantlarıı değİşmemmhemenn lastiklerii alırım yaaa bideee HALİL TERZİOĞLU msn e eklermisinn beniii emreyilmaz55@hotmail.com
ben bisiklete onlere 27 arakalara 29 basıorum :)
yine de kaldırımdan inerken yumuşak olduğunu hissediosun;)
Sizce Arkadaşlarr Arabayaa başkaaa NE gibii İşLEmLErrr yaPılabiLİr ?
TorqueTuning
17-11-2005, 16:19
Coil over yükseklik ayarlı süspansiyon sistemi + Chip tuning(yapıyorum)+Xenon (eğer yoksa)+Turbo basınç göstergesi...
Mustafa.A
22-11-2005, 02:35
walla bi arabaya bakınca saniyede 35 mod fikiri geçiririm normalde ama inan aklıma hiç bişe gelmedi...Çünkü düşünüyorum da bööle bile mod lu duruyo baba alet...+10 bu arada;)
TeşekkÜrler Mustafa.A ama bendee bulamadıMm başka ne yapılır diye :D cam filmini sevmiyom diye yaptırmak istemiyom gerçi sevmiyom değiL gecelerii görmüyoM hiç bi yeri :D
chip, body, xenon bloww off 20" krom jantlar :D
ali 19 larla zOr geziyom 20 ile ne yapacamm yaa cidden buna blow off olurmu ? BilgiLerinizi Beklerim
TorqueTuning
23-11-2005, 11:52
Özel TDI blow off kitleri ile olur... Normal blow offlar olmaz.
yanak inceldikçe lastiğe basmanız gereken hava basıncıda artmalıdır yoksa başınıza gelen gibi lastiğiniz yarılır. 32 uygundur...
benimde A3 üm var sportback yeni aldım,yeni lastikde aldım,nokian tavsiye ederim,eyer parasında degilsen ve güzel bişey olmasını istiyor ve sıkıntı cekmiyeyim diyorsan,dunlop ve michelin de cok ii,daha önce kullanmıstım skoda oktavia 18t vardı,jantlar da seninki gibi idi,sıkıntım olmadı,ama istanbul da tabi gerci istanbulun yollarıda cok süper degil,ama sizin oranın hic bilemicem,ama soguk hava sartları icin nokian diyorlar,bende denemekdeyim A3 de su an,ve cok memnunum,yol tutusu süper banamısın demiyor tık yokkk..
bence arabana daha ne yapılabilir bilmiyorum ama bu araba zaten modifiyeli gibi ve cillop gibi,dısdan bence bişey degistirme,heybeti yeter,motoru du anladıgım kadarı ile güclü,ama yeterli degilse motor modifikasiyonu olabilir ABT diicem ama burda gerek kalmamıs,zaten var...(sanırım)....
camlarını koyulatma konusu,fil olabilri,yani ceyrek arkalara,önler kalsın mesela,ama zaten camlar da renkli ona da gerek kalmamıs gibi,tabi bu zevk meselesi...
araban böyle güzel,en güzel yapabilecegin sey bir nazar boncugu:D
masallah:))
EnGeL TeşekKür ederiM Tavsiyelerin iÇin SaĞol
19' jantlarla nasil dolasiyorsun yahu bende de 2006 sportback var 16' jant var o halde sagi solu surtuyorum..
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.