'Full Versiyon'a Bak : E30 Da M3 Motoru
ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIR GÜNLER HAYIRLI SÜRÜŞLER MERHABALAR .PT 323 PLAKALI ARACIMIZA M3 MOTORU KOYDUK MÜKEMMEL BİR ŞEY HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM O İVMELENMESİNİ BİR DUYSANIZ HASTA OLURSUNUZ EMİNİM HELE TROTIRLARDAN ÇIKAN SES ADAMI ÖLDÜRÜYOR:thumbsup: :thumbsup:
ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIR GÜNLER HAYIRLI SÜRÜŞLER MERHABALAR .PT 323 PLAKALI ARACIMIZA M3 MOTORU KOYDUK MÜKEMMEL BİR ŞEY HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM O İVMELENMESİNİ BİR DUYSANIZ HASTA OLURSUNUZ EMİNİM HELE TROTIRLARDAN ÇIKAN SES ADAMI ÖLDÜRÜYOR:thumbsup: :thumbsup:ismail yaptın yine yapacağını heralde e30 u türkiyede senin kadar güçlendiren biri daha çıkamayacak helal olsun valla ne diyelim
ÇIKAR KARDEŞİM ÇIKAR DELİMİ YOK ŞÖYLE BAKIYORUMDA HER TARAF DELİ DOLU [AKILLI DELİLER]:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
efsaneCI444
14-11-2005, 13:52
Tebrikler....... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
MustafaMustu
14-11-2005, 15:27
hocam hayırlı olsun kazasız belasız valla bende turbo uygulamak istiyorumbayada araştırdık kısmet bakalım
hayırlı olsun İsmail. galiba Türkiyede ilki başardın. başka örneğine rastlayan var mı ?
aman dikkatli gidin. rahmetli de hızlı giderdi :(
misafir1512
14-11-2005, 17:33
ÇIKAR KARDEŞİM ÇIKAR DELİMİ YOK ŞÖYLE BAKIYORUMDA HER TARAF DELİ DOLU [AKILLI DELİLER]:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Haklısın İsmail abi
misafir1512
14-11-2005, 17:42
İsmail abi unutmadan söyliyeyim..bi kaç video eklermisin e30 da m3 motoru görsün gözümüz :thumbsup: :applaus: :wink2:
off manyak olmuştur ya şunun bana motor sesini cd'ye kaydedip yollayın bee gece gündüz dinlerim..
hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
cabrioman
14-11-2005, 18:03
tebrik ederim, kaç model motor koydunuz?? aktarma vs sorun çıktı mı?? diff ne kullandınız??
e30_kOlick
14-11-2005, 18:23
hayırlı olsun abi inşallah kazasız belası binersin
MERT DA 3.25
14-11-2005, 19:31
YAV ARKADAŞLAR DOĞRUYU KONUŞMAK GEREKİRSE BU İSMAİL ÇATLAK BİRAZ.SEN GİT E30 A M3 MOTORU KOY MANYAK BİŞEY OLDU ARABA HELE Bİ ÇALIŞMASI VARKİ AKILLARA ZARAR.TEBRİK EDERİM İSMAİL KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH:thumbsup:
atahan 325
14-11-2005, 19:34
abı bu motor ne e36 tımı e46 tımı yanı ne bu motor anlamadım acıkcası
efsaneCI444
14-11-2005, 20:08
Ya sorması ayıp sana kaça mal oldu bu işlem :kararsiz: Sakıncası yoksa söyleyebilirmisin???
Allah bol kazanç versin hepinizede,bizde efsaneleri ceylanları görmeye devam edelim
misafir57
14-11-2005, 20:47
helal olsun tebrik ediyorum. 36 nın mı 30 un mu motoru. kaç hp olanı. bilgilendirirsen ve motorun resimlerini eklersen seviniriz. şu japonları harca çenelerini kapat senden başka bişey istemiyorum
İsmail helalin var japoncular bizi bekliyo GM600'ü geçemediler PT'yi görünce suratlarındaki ifadeyi görmek isterim :hahaha: :hahaha:
Allah kaza bela vermesin :thumbsup:
su329-anıl
15-11-2005, 00:13
arkadaşlar ismail'in koyduğu motor 286hp lik e36 m3 motoru:applaus: diyebileceğim tek şey bu zevk ve adrenalin anlatılmaz YAŞANIR:worshippy :worshippy :worshippy
YİĞEN NE YAPTIN SEN:opa: BİLSEYDİM YARIŞTIRMAZDIM:hahaha: :hahaha:
simdi siz japon gecmek icin ///M3 motorumu koydunuz?
su329-anıl
15-11-2005, 00:32
simdi siz japon gecmek icin ///M3 motorumu koydunuz?
ortalığı karıştırmakmı istiyorsun:sinir: yoksa ciddi ciddi böyle saçma bir sorumu soruyorsun:flop: m3 motoru türkiyede yapılmamış birşeydi bizde onu yaptık.seninde bileceğin gibi modifiyede sınır yok,onun içinde bu olay kesinlikle bmw-japon düellosuna çekilmeye çalışılmasın.modifiye önce zevk,sonra adrenalin için yapılır:opa: japon için yapılmış olsa,diğer markalarla denenmiyecekmi yani.senden ricam lütfen konunun yönünü değiştirme.:applaus: teşekkür ederimm:cool2:
ortalığı karıştırmakmı istiyorsun:sinir: yoksa ciddi ciddi böyle saçma bir sorumu soruyorsun:flop: m3 motoru türkiyede yapılmamış birşeydi bizde onu yaptık.seninde bileceğin gibi modifiyede sınır yok,onun içinde bu olay kesinlikle bmw-japon düellosuna çekilmeye çalışılmasın.modifiye önce zevk,sonra adrenalin için yapılır:opa: japon için yapılmış olsa,diğer markalarla denenmiyecekmi yani.senden ricam lütfen konunun yönünü değiştirme.:applaus: teşekkür ederimm:cool2:
konunun gidisatini benim mesajim belirlemiyor zaten benden once biri yazmis...:cool2:
not: S50'nin yeri atmosferiklerde ayridir :thumbsup:
İsmail helalin var japoncular bizi bekliyo GM600'ü geçemediler PT'yi görünce suratlarındaki ifadeyi görmek isterim :hahaha: :hahaha:
Allah kaza bela vermesin :thumbsup:
,,,
japonlar bmw geçmişmii hiç? bizi geçen olmadı daha görmedık cadde de öle japon la fln 325 le de geçıoduık onların amacı amerıkanlarla yürümek kımsede olmayan bı makıne yapmak helal olsun ismaıl abi bzm japonlar la sorunumuz yok bzm klasman değiller ztnn
abı bu motor ne e36 tımı e46 tımı yanı ne bu motor anlamadım acıkcasımotor e36 286 hp m3 motoru görmeye değer bişi oldu
HIH SEN NE YAPTIN YAW:hahaha: İSMAİL ABEY AKILLI DELİLERİN BAŞINDA SENİ GÖRMEK GÜZEL BİRŞEY HAYIRLI OLSUN
arabanın şimdi rütüşleri yapılıyor hafta sonuna hazırlanır dayanamadım bir daha denedim 1 2 3 sanki 3saniye sürüyor ondan sonra 4 tekerleklerin yerden kesildigini hissediyorum km saati devir saati gibi çalışıyor devir saatini görmekse nerdeyse imkansız birde o sesi yokmu yırtıyor ortalıgı allah kazasız kullanmak nasib eylesin.:wink2: :wink2:
kerem molaoğlu
17-11-2005, 17:33
Ismail Abi Gölbaşinda Bakacaz Artik.
pazar günü hipodrumda buluşalım:cool2:
SAAT KAÇTA ORADA OLACAZ HAZIRLIKLI GELELİM 5-10 TANE VİDEO FALAN GETİRELİM :opa: E30 ARENASI OLACAK GALİBA :) ORDAYIZ :thumbsup:
tebrık ederım. basarılar.
ismail abi motor çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin:thumbsup: hipodromda kazımadık yer bırakmadın asfaltta:thumbsup: :thumbsup: buda motorun resmi:worshippy :worshippy
Göktürk-M
20-11-2005, 20:34
antalyadaki draglarda cok üzüldüm walla.ama yeni mototuyla pt ye bol sanslar hayırlı olsun abi.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :applaus: :applaus: :applaus: :worshippy :worshippy :worshippy
Burak Mehmet
21-11-2005, 16:18
dayıı sen nabanya kendindemiisinn bozukmuu senin piskolojinn inatmısın dünyaya????seniii çok taktirr ediiorummm......:applaus:
Burak Mehmet
21-11-2005, 16:19
ha bu arada allah kaza bela wermesinn....maşallah
murat723
21-11-2005, 16:23
bende hipodromda gördüm valla süper olmuş hele sesi akıllara zarar.maşallah allah kaza bela vermesin.
İsmail abi faaliyetlerinin devamını bekliyoruz. Allah kaza bela vermesin.
ismail abı motoru takakarken arabaya tohan abıyle bırlıktey gordum allah emeklerını zayiii etmesın
06BB072 325i
23-11-2005, 17:02
helal olsun allah kaza bela vermesin
misafir1046
23-11-2005, 17:04
hayırlı olsun teyzeoglu arkadaşlar ben bindim gezdim yok böyle bi adrenal bi makinadan böyle bi ses çıkmaz ya olay bu m3........
misafir1046
23-11-2005, 17:08
dayı şimdiki tek rakibin TÜRK HAVA YOLLARI GALİBA :worshippy :applaus:
ABİ HAYIRLI OLSUN.SEN ZATEN HEP ILKLERE İMZA ATIYORSUN.MESELA ENKADA HATIRLARSANIZ KALKIŞTA 100MT ARKADAN BAŞLAMA,DAHA SONRA SUBARUYA 2 BOY FARK ATTIN.HELAL OLSUN İSMAİL ABİ.ARTIK PT AIR PLANE DERİZ.ENKA AIRPORT GİBİ.NİCE GÜZEL DRİFTLERE ABİ.ENKADA YAKINDAN GÖRMEK LAZIM.ÇOK MERAK ETTİM PT yi.
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.