'Full Versiyon'a Bak : APP plaka yasaklanmış ???
MuratYurtluk
15-11-2005, 13:14
Selam Arkadaşlar bir arkadaşımla beraber APP plaka yaptırmaya karar verdik ama birkaç muameleci ile görüştük yasaklandı artık mühür vurmuyorlar onlara dedi . APP plaka sizce yaptırmanın yolu nedir veya yapabileceğine inandığınız bir muameleci var mı ? ayrıca anadolu yakasında APP plaka bastarabileceğim bir yer biliyormusunuz yani mühürsüz gezsem cezası nolur ki ?
arkadasım bnm arkadasım bu ısı yapıyor sana yardımcı olabılırım
evet bende duydum yasaklanmış dıye zaten eskidende zor muhurlıyolardı ben muhursuz yaptırıp dolasmıstım baya bı sure ... ama şimdı sanırım komple cercevesız olarak yasakamış ama kenarı cercevelı olarak basılıyomuşş.. bılginize..
MustafaMustu
15-11-2005, 18:34
valla bende çerçevesiz app yaptırmak istiyorum mühürlü yada mühürsüz farketmez yardımcı olabilecek varsa sevinirim
herkeze yardımcı olurum arkadaslar hala basılıyor bı arkadasım yaptırıyorrrr
gökan_huju
15-11-2005, 19:03
valal evet yasak deıl aslında ama cezası var bıde polıs öle bı sokuyokı plakayı tamponu kırcak ya
Işleri Gucleri Kalmadi Milletin Plakasina Taktilar .. Hem Bole Daha Iyi App Buyuk Ve Okunakli 500 Metreden Okunuyo Plaka..:)
01 plakayada bastırabilirmyiz mühürsüz olabilir . sadece arka için istiyorum
ewet alptuğ benim içinde bir araştırma yapabilir misin 74 plaka için istiyorum,mühürlü oluyor mu? mühürsüzde olur,mühürlüleri bagaja atarım..bi araştırırsan çok sevinirim
Suleyman5902
16-11-2005, 01:07
Arkadaşlar tek mühür basılıyor, ama çift mühür basmıyorlar, Ancak orjinal plakalarınızı(çift mühürlü olanları) bagajda taşıdığınız taktirde bir sorun olucağını sanmıyorum, isterseniz hiç mühürsüz dolaşın ama orjinaller bagajda olsun ;)
bende var çift muhur ruşvetle oluyo anca yaptırana kadar canım cıktı alptug dasar sıze muhursuzz
beyler bu APP plaka yaptırmak istanbul'da kaç para bir fikir verebilir misiniz?Birde beşiktaşta basan bir yere gittim sen trafik şubesine baş vuracaksın oradan bize söyleyecekler biz de basıp onlara göndereceğiz dedi.bir de başka bir forum sitesinde 120 milyon gibi fiyatlar okudum,fiyatlar buna yakın mı ikincisi bu fiyat çift plaka için mi?
ben de bravo var önü kare arkayı APP yapmak istiyorum.bir fikir verirseniz sevinirim
saygılar...
arkadaslar sadece ıstanbul plaka yanı ( 34 ) plaka 50 mılyon tek muhurludur bı arkadasım basıyor cıft muhurlude daha fazla para ama arabanız nereye baglıysa olma şansı oluyor umut arkadasımınkınıde bn yaptırdım dıyım ve kendısıde ruşvetle 2. muhuru yaptırmıstır olmaz dıye bı sey yokturr
serkancivic
16-11-2005, 02:25
alptug akrdess sen 50 mılyonamı yaptırıosun bize bi yardımcı olda yaptıralım sunu cift muhurluleri bagajda tutukmu hiç bişi olmaz arkadaslar en kısa yol calıolar deriz kıllık deilmii :D bende yaptırmak istiorum banada olamz deidler ???
DaGHaN--D.E.K.
16-11-2005, 04:10
arkadaslar alptug arkadasın dedıgı gb olmaz dıe bısey yok ben bursalıyım bı arada 2 tane muhurlu nova vermıolardı trafık subesınde arzuhalcı tanıdıgınız olsun herturlu baıolar ben bastırdım bursada ısteyen olursa yardımcı olmaya calısırım app yada nova farketmez ve aynen arkadasların dedıı gb tek muhurlu 50 ... bıde muhursuz bastırdıınızda ve orjınaller bagajda olduunda polıslerın ınsıyatıfıne kalmıs arkadaslar ... tutup sokebılıorlarda ...
evet eskı plakaları bıraz yamultup bagaj a koyarsınız polıs durdurdumu gosterırsınız genelde ole yapıyorlar secım sızınn
gökan_huju
16-11-2005, 12:14
mühür yok applerde yanis ahtebence orjın plakayı kalınlaştırınd aha hoş olur ben yaptım güzel oldu
ya bırakın muhuru takın ole muhursuz orjınallerını bagajda gezdırın sorun olmuoo
gökan_huju
16-11-2005, 12:38
her polıs aynıd eıl kardeş arkdaşın app yi soktu tamponu hem cızdı hem catlattı nıye böle bi zarar gelsınki araca
ogunmisir
16-11-2005, 12:49
Ben FRANSIZ yaptırdım sadece arka için,nede olsa önden polis hemen sobeliyor.Bagajda orijinalleri olsa bile polisin o andaki haletiruhiyesine bağlı bir olay,geç de diyebilir,tamponuda sökebilir.:)
Bence sadece arkada olması yeterli şimdilik.İkide bir kontrollerde başın daha az ağrır.
Astra OPC
16-11-2005, 13:09
Polisle uğrasıp canınızı sıkmaya degermi??? :)
50 milyon APP ye verene kadar benzin alın 50 milyonluk daha gezersiniz :D euheue
serkancivic
16-11-2005, 14:28
tmm hersey guzel de simdi bize yrdımcı olcak bi ark yokmu yaptırabilcemız fiatı ta msolıen bi ark yokmuu butun hersei zati bizde bilioruzz yaptırabilirmiz yaptıramazmız onemlı olan ooo ??
50 milyon APP ye verene kadar benzin alın 50 milyonluk daha gezersiniz :D euheue
+++++
MuratYurtluk
16-11-2005, 15:41
bu mantıkla gidersek cam filmine ne gerek var, janta ne gerek var , xenon a ne gerek var diye uzar gider insanlar eğer altlarındaki otomobili sırf bir arac olarak görmüyorlarsa onu güzelleştirmek için imkanları el verdiği derecede birşeyler yapıyorlar.
Kısacası sen arabana benzin alırsın SADECE gidersin;Ben arabama app,cam film, jant alır ZEVKLE giderim. :thumbsup:
gökan_huju
16-11-2005, 15:49
ya tabı herkesınz evkı ayrı kardeş appler bılfıgım kadarıyla çifti 75 ytl felan heralde ama gıdıp orjını 5ytlye kalınlaştırabılırsın
ya tabı herkesınz evkı ayrı kardeş appler bılfıgım kadarıyla çifti 75 ytl felan heralde ama gıdıp orjını 5ytlye kalınlaştırabılırsın
kalınlaştırdığında ama yine de APP'nin yerini tutmuyorr..
MuratYurtluk
16-11-2005, 18:09
kesinlikle kalınlaştırmak, kestirmek vs. olmaz
alptuğ mühürsüz yaparız o şekilde basırabilirmiyiz?
alptuğ kargo durumu var mı??parayı havale etsek bankadan???
ben mühürsüz geziyorum valla şimdiye kadar sadece 2 kere polis gördü oda polisin gözü önünde arabada oturuyordum ondan oldu, hareket halinde hiç bir polisle başım derde girmedi.
çift muhurlu app yi 120 milyona
mert oto suat bey yaptırıo
eski plakanızı veriosunuz + 120 ytl veriosunuz
çift muhurlu app nızı alıosunuz :)
normal app tek muhurlu 60 ytl
çift muhurlu 120 ytl
hala daha devam ediyo panik yok :)
Erkinc3 ewet arkadasım bastırabılırız herkeze yardımcı olurum olmaz dıye bı sey yok yıne soyluyorum ve basılıyor kesmek ıle app arasında cok fark var cok uzaktan bellı olan bı sey ve cok guzel duruyor Alp bn sana para ısını hbr verırım ok
hala daha devam ediyo panik yok :)
şu cümle süper olmuş...sanki APP'ler stok fln yapılmış gibisinden....tebriks @li:D
serkancivic
17-11-2005, 00:46
çift muhurlu app yi 120 milyona
mert oto suat bey yaptırıo
eski plakanızı veriosunuz + 120 ytl veriosunuz
çift muhurlu app nızı alıosunuz :)
artık yapmıoo iştee işler zorlasmıss olmuoo dioo yoksa yaptırız yanıı ıbaska bilen duyan yapan ark yokmu be yahuu sitede :D
serkancivic
17-11-2005, 00:47
Erkinc3 ewet arkadasım bastırabılırız herkeze yardımcı olurum olmaz dıye bı sey yok yıne soyluyorum ve basılıyor kesmek ıle app arasında cok fark var cok uzaktan bellı olan bı sey ve cok guzel duruyor Alp bn sana para ısını hbr verırım ok
banda haber werirsen sewinirim bende yaptırmayı dusunuorum eger ucuk bi fiat değilse tabii özelden msj atabilirsinnn :d sğlnn
yaa bakın
deiğim gibi bi problem yok
çift muhurlu app plaka istiosanız eski plakanızla beraber
kadıkoy vişne sok mert oto suat beyin yanına gidiosunuz 120 ytl veriosunuz 2-3 gun içinde plakanız hazırlanıo
eğer sadece tek muhurlu istersenizde 60 ytl ye halledio ;)
arkadaşlar app plakalar istanbulda sadece beşiktaşta basılıyo ve komser değiştiği için yeni gelen komserim şekerim mühür vurmuyo bu 2 ay önceden başladı benim arkadaşım muameleci olduğu halde bişey yapamadık 150 ytl para verdim yine yapmadılar...mühürsüz gezen arkadaşlar beni hareket halinde iken motorlu polisler yunus mu çinekopmu bişey diyolar onlara plakalarında mühür yok dedi bende var dedim nasıl olmaz baktık mühür vururken hafif vurmuşlar belli olmuyo yani 1 durdurmaz 2 durdurmaz 3.de sobe...:D:D
Guven Bircan
17-11-2005, 16:18
Polisin zaten işi gücü tükenmiş APP plakanın çevreye bir zararı olduğuna hiç inanmıyorum ve neden yasaklandığına anlamda veremiyorum millet gider aya biz gideriz yaya misali bişey bu uğraşacak daha önemli işler bulsun bu polisler plakalarla uğraşacaklarına gitsinler meydanlardan gaspçısını hapçısını tinercisini temizlesinler.Hergün bir dünya insanın canını yakıyorlar :sinirli: :sinirli: :sinirli:
serkancivic
17-11-2005, 21:30
simdii nezmn yaptırıoruz bu app ii :D
MuratYurtluk
18-11-2005, 12:19
ben maaşı çeker çekmez yaptırıcam :)
artık yapmıoo iştee işler zorlasmıss olmuoo dioo yoksa yaptırız yanıı ıbaska bilen duyan yapan ark yokmu be yahuu sitede :D
suat abi mi dio bunu ??
serkancivic
18-11-2005, 19:44
ewt daa bi hafta once konustummmm dewamlıı alısweris yaptım yer yanii ??
serkancivic
18-11-2005, 19:44
ucuz yollu biri yapıosa ben yaptırım özelden msj atabilirsinizz ?? tabi fiatıı da :D
yaa suat abiylen msn de konuşuorum 2 gundur
inanmıosalar
getirsinler palakalarıyla beraber 120 ytl yi 2 gun sonra app lerini (çift muhurlu) alsınlar dio
valla ben suat abinin yalancısıyım
eğer tek muhurlu isterseler de 60 a yaparım dio ;)
burak arkadasımm senı bılen bılıyor zaten suana kadar yaptıgın plakalarda ortadaaa
LagunaRS
18-11-2005, 23:02
arkadaşlar rahat olun ya deli gibide yapılıo birazcık çevre olsun yeter modificator nickli arkadaşım en az 10 senelik arkadaşımdır we hiç basmadıysa 50 60 tane plaka bastı
bnmkinede saolsun hediye yaptırdı :)
tek mühürlü hiç bir sorun yaşamıorum yani bugune kadar yaşamadım parasını wer ikinci mühürünüde wurudyııım dıoda param yok tartışmanıza gerek yok bastırın parayı gelsin plakanız bu kdr basit gelmezse kolpa filan dersiniz....
APP yapıcam diye biton para veremem yok yasakmıs falan, en iyisi plakaız dolasmak:D:D:D
ShQ!Pt@r//BoRa
18-11-2005, 23:35
zaten çoğu bölge damga vurmuo tanıdık şart bagajda çıkanları taşımakta fazla garanti değil
arkadaşlar modificator nickli burak abimiz bu işi yapıo
op yapıcam dediyse yapar
hiç bi problem yaşamassınız ;)
serkancivic
20-11-2005, 02:38
ya herkez ben yapıorum dio adam gibi biri fiatı yazsında uygun gelırse yardımcı olsun yaptıralım işte yaa uzatıık konuuu polisler basılmıo dioo suat abıle konusuorum bıraktık dioo alı arkds suat abi yapıo dio.. simdi adam gibi kım yapıo bu plakayı tanıdıgı olan warsa ayzsınn fiatıdaa ...
modıfıcator le ırtıbata gec bı tek o yapıyor arkadasım
gulsoyhamid
20-11-2005, 03:15
Benim bildiğim zaten yasaktı, mühürsüz gezense çok zaten... Ama ben yaptırmadım...
şimdik son kez fiyatları soyluyorum
tek muhurlu 60
çift muhurlu 120 ytl
suat abide modificator nickli arkadaşa yaptırıo plakayı
istersen suat abide yaptır
istersen modificator nickli burak abi yapsın
tamam mı şimdik .... :)
buyur burdan ayrrıntılı bilgiyi alabilirsin eğer burak abiye yaptırmak istiosan ;)
http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=26923&page=1&pp=10
gökan_huju
20-11-2005, 12:34
Orjınal plakayı kalınlastırmak kolay cozum de.. plakayı boyat..guzelce kurut..yıkmaya gıttın mı boya cıkıyor..ozellıkle ılaclı yıkamada hele de tazıklı su varsa..boyatmak nerden baksan istanbul gibi bir yerde rahat 20ytl nı alırlar..cercevelı App bastır daha iyi olur..
App lerde muhur yok yanlıs ahte dıyorsunda benım 2 aracım var 2 sınde de muhur var..
----------------------------------------------------------------------------
bunu yapan polise karsı arkadasın ne yaptı?? hicbir polis aracındaki plakayı sokemez..sadece soyler sen sokersın..aracına zarar veremez..vermesi halinde kanuni hakkını ara....arabayı alırken parasını polis vermiyor..
sahte plakaya nasıl mühür vurdun senmi yaptın mühürü öle bişey olması imkansız valla arkdaşın arbasından cıkartır çunkü suç bu adı üstünde sahte plaka
arkadaşlar derin bi araştırma sonucu öğrendim app plaka yasaklandı ama aynı karakterde yazılabiliyo tek fark normal plaka gibi siyah köşeleri var....
çerçevesiz basılmıyo artık o karakterde....
arkadaşlar derin bi araştırma sonucu öğrendim app plaka yasaklandı ama aynı karakterde yazılabiliyo tek fark normal plaka gibi siyah köşeleri var....
siyah köşeleride tiner hallediyor, ben öyle yaptım.:D
serkancivic
20-11-2005, 22:24
ben ole yaptım ama cok kotu oluooo sorada boyadım hepten berbat oldu :D:D: parayı buldukmu yapttırızz :D
ogunmisir
20-11-2005, 22:32
Hiç birimiz o gece polise içimizden küfür etmekten başka bir şey yapamadık.Çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaştık.İzmirdeki Trafik polislerinden cacık olmaz.Hiç bir şey bilmiyorlar.2006 kasa Corvete üzerindeki 4 çıkış egzoza ceza yazan polisten ne beklenir zaten.
Kaldı ki o gece gelen Baş amirdi.Bu plaka ne dedi elini tampona götürdü ve plakayı kopartıp ayaklarının altında ezdi tampon çizildi.Biz sinirden napıcağımızı şaşırdık.1ay sonrada Aynı plakayla Sahte diye 45 milyon ceza yedik.
Hala gerçekmi bu plakalar?
Kardeşim geçmiş olsun,ancak bildiğim kadarıyla Ksk Trafik Emniyet amiri bizlere dostça yaklaşan anlayışlı dost bir abimizdi.:kararsiz:
MuratYurtluk
29-11-2005, 15:27
ya app yi alıcamdda bunu arabaya neyle yapıştırıyorlar sağlam olması için ????
ya app yi alıcamdda bunu arabaya neyle yapıştırıyorlar sağlam olması için ????
cift taraflı bant veya soğuk silikon(pimapencilerin kullandığı tüfek şeklinde tabancası var hani:D) bunlarla yapıştırabilirsin..fakat sökmesi çok zor oluyor APP'leri...
MuratYurtluk
29-11-2005, 18:10
Çift tarflı bant varmış Suat abide
bu akşam APP plakalarımı alıyorum heyttttt :))
MuratYurtluk
30-11-2005, 10:53
evet arkadaşlar burak arkadaşımız saolsun dun akşam plakaları teslim etti az evvelde yapıştırdım cok güzel durdu
:)
ben demiştim dimi size
sen dun suat abide plakaları bekliyen kişimiidin
burak abiyle 8:30 sa buluşucaktınız hani :)
hayırlı olsun bu arada ..
MuratYurtluk
30-11-2005, 17:51
ta kendisiyim. :) saol.
Burak saolsun o gece yetiştirmek için elinden geleni yaptı
MuratYurtluk
01-12-2005, 10:12
beğenmez olurmuyum ya hiç super oldu valla.
ok ark . soylerim müsait bir gününü ayarlar artık haber verir sana
işallah beğenmişsindir murat kardeş! dün akşama yetiştirim die bayaa beklettim ama kusura bakma! bu arada app isteyen arkına sööle murat 2 günü gözden çıkartsın seninki sans eseri brzda bnm adamı sıkıştırmamla oldu ama adamla felaket kavga ettim! her zmn şubede memur olmuo o yzdn 2 günü yaptırıcak herkes gözden çıkartsın!
burak bana 74 plakayı hiç mühürsü< bastırabilcez mi ya??? pm atarsan çok sevinirim...
misafir824
01-12-2005, 16:31
aarkdaşlar 7.sayfaya kadar dayandım bişi sorcam..çerçevesiz derdi ne..APP nin bnce 1.ci özelliği punto ların kalın olması..çerçevesi olsa nolcak gidin onuda 5 ytl ye kestirin..çerçevesiz olcak die mühürsüz mü kullanıcaksınız,bigün ters birine denk gelmektense çerçeveli mühürlü bastırın gitsin nie bu çerçevesiz!
hyr bnde aracıma istiyorumda 0 alırken yaptırabilcez mi bakalım yoksa soradan mı olcak.
MuratYurtluk
01-12-2005, 16:55
benim aldığım zaten çift mühürlü
ardaşlar cahilliğime verin app plaka nedir yaww:)
misafir824
01-12-2005, 17:32
yolda kesin görmüşündür özelliklede modifiye li araçlarda daha çok tabi.
harfleri rakamları daha kalın puntolarla basılmış plaka.
bende bilmiyodum 10. sayfaya kadar okuyunca öğrendim! ben de diyodumm ne kadar güsel duruyo bu plakalar nasıl yaptırmışlar die! bende onlara özenip orginal plakalarımın etrafındaki siyahlığı buzdolabı boyasınla boyadıydımm! harfleri öle olmadı ama şöyle 10 mt uzaklıktan bakınca onun gibi duruyoo :)
misafir824
01-12-2005, 18:01
yaptırın yaptırın beyler bakın yapan war :) mühürlü mühürlü hemide :P
bi buzdolabı boyasına bakar :)
SeT_By_Eren
03-12-2005, 20:48
Bu ısınde yasal ve yasal olmayan yolları var..Hersey Ankaradan gecer ucuzuna gıdıyım dıye basına bela açma..
Cihan A.
18-12-2005, 17:01
arkadaşlar bütün mesajları okuyamadım ama eski arabamda mühürsüz app wardı arkadaşım yaptırmıştı polis çewirdi arabada eski plakalarıda gördü 1şey demedi benim şanslı olmamın payı olabilir ama 40-50milyona çerçewesiz app bastırabilirsin eski mühürlü plakalarınıda arabada saklarsın.yeni aldığım arabada app plaka istedimki 1ay bile oladı çerçewesiz app damgalamıyolar çerçeweli bastırır sora kenarlarını press'le ezer boyasını silersin olur sana eski bizim bildiğimiz çerçewesiz app
betler nasıl oluyo bu app ben bilmiorm.reism falan varsa yollaın bizde görelim ok
DoRuK-RS
02-01-2006, 22:05
app.plaka kavramı nedir ben orj. plakalari kestirdim ve tampona yapıstırdım bu app. plaka oluosa yasak diil bıldıgım kadarıyla ama kımısı farklı tabanlara sıfırdan plaka yazdırıo o yasak :)
Bilal-FSI
02-01-2006, 22:11
ya arkdşm kendi plakanı götür boyacıya yazısını kalınlaştır app plaka gibi olur..
bayramdan sonra bende yapıcam kısmetse.....çift mühürlü....resmini koyarım bilmeyenler için...
Cenk Orhan GÜNEY
03-01-2006, 14:28
Mühürsüz gezmenin cezası 45 ytl di galiba,yanlış bilmiosam ...
® İbr@him ®
03-01-2006, 18:03
arkadaşalar merhaba ben app plaka isityorum mersindeyim yapabilceğeim bir yer var mı acaba ilgilenirseniz sewinirim
arkadaşalar merhaba ben app plaka isityorum mersindeyim yapabilceğeim bir yer var mı acaba ilgilenirseniz sewinirim
APP plakalar sadece İStanbul Beşiktaş'ta basılmaktadır...
Benim aracımda 5 yıldır tek mühür var app plaka yaptırdığımdada adam doğal olarak tek mühür bastı , çift olması gerektiğini söylüyor herkez ama korkacak bişey yok çoğu kişide hiç mühür yok basıyo takıyo , bişey olsa bana olurdu benden çok çevrilen yoktur daha hiç sorun olmadı.
daha bugün bastırdım ve mühürlettim..
plakayı nerde yaptırdın ve muhurlettin acaba ?
İLKERCVC
03-01-2006, 22:44
Yasaklandigini Hiç Zannetmiyorum !!!
MuratYurtluk
04-01-2006, 15:49
arkadaşlar APP budur.kendi arabamdan ornek vereyim Burak kardeşim saolsun hallettiçift mühürlü şekilde
http://img472.imageshack.us/img472/8723/app2cy.jpg
arkadaşlar APP budur.kendi arabamdan ornek vereyim Burak kardeşim saolsun hallettiçift mühürlü şekilde
http://img472.imageshack.us/img472/8723/app2cy.jpg
senin ki çerçeveli app.....birde çerçevesiz denilen yani kenar çıkıntıları olmayanlar var..onlar daha ii duruyor bence...
misafir332
09-01-2006, 02:22
ben balıkesirde oturuyorum bana yollasanız muhursuz bır halde ben onları burda muhurletmeye calısırım boyle bır sey yapabılırmıyız arkadaslar sımdıden yardımınız ıcın tsk ederım
ice ocean dediğin gibi bir uygulama olduğunu sanmıyorum ama illegal şekilde bu işi yapnlar var onlara ulaşabilirsen sana yardımıcı olabilirler...
bu arada muhursuz plakalarda arabanın bağlanmaşına kadar varan dostlarım var aman dıkkat muhurunu ihmal etme saygılar......
misafir332
09-01-2006, 02:53
sagolasın recaro bakalım yınede yardımcı olucak arkadaslar varmı
arkadaşlar
app hala devam ediyo
isterseniz çift muhurlu 120 ytl
isterseniz tek muhurlu 60ytl
app yapılıyo
isterseniz mert oto ile irtibata geçin
216 348 35 37
tek muhurlu 60ytl
çift mühürlü'yü bu fiyatın da altına yaptıran biliyorum..ama meslek sırrı..söylenmez:D
kardeş bende bastırmak istiyorum özelden msj atarsan çok sevinirim
olsun o zaman ssen soyleme
ben bu fiyata yaptırtabiliorum
eğer soylemiceksen yazma;)
olsun o zaman ssen soyleme
ben bu fiyata yaptırtabiliorum
eğer soylemiceksen yazma;)
tamam be @li..kızma:D
ya benim evin orda bi bravo var plakasi cerceveli app ama cercevesi de kalin ve siyah mukemmel duruyo o nasil oluyo acaba?
Ben bayramdan hemen önce yaptırdım. Muameleci bir günde plakayı çıkardı hem çift mühürlü hem 20 ytl. Fiyat düşük ama muamaeleci tanıdıktı yoksa kaça yapardı bilmiyorum. Bir de yasaklanmış olsa mühür vurmazlardı dimi ya.
ŞeRiF CaN
11-01-2006, 20:47
valla ben yaptırmadım polis amcalar kızıyooo:p
çervesiz olanlar yasaklandı diye bilyorum,
bayramdan sonra bende 2 tane siparişlerim var "34 KAN 34" :D
emrah_clubrio
16-01-2006, 22:36
BEYLER APP İÇİN YARDIM CI OLABİLİRİM PİLAKA BAŞI MÜHÜR 40 LİRA..EGER MÜHÜRSÜZ GEZERSENİZ ORJİNALİDE BAGAJDA OLSA FARKETMEZ BENİM ARABAYI POLİS BAGLADI O YÜZDEN APP LERİ ALDI ELİNE KIRDI..OK BİLGİNİZE...HEPİNİZE SLMhttp://autoclubturkey.com/garage_view.php?garageid=4262
diğer bir örnekle :)
Normal Plaka
34 XXX 34
App Plaka
34 XXX 34
:) :) :) :) :)
UmuT DoGaN
16-02-2006, 14:55
eee peki bu iş Ankara da nerede yapılıyo bilen var mı :kararsiz:
arka veya ön farketmezki taktırın isterseniz orjnl plakyı camın önüne koydunmu fazla olay yaratmıyor
® İbr@him ®
25-02-2006, 02:39
SEN BASTIR APP'LERİNİ BİŞİ OLMAZZ ESKİ PLAKALARINIDA AT BAGAJINA POLİS SORUN CIKARIRSA EĞER GÖSTERDİN Mİİ TMM DIR SORUN YOKK BİDE BEN YAPSAM ÇOK İİ OLCAKK AMA FİYAT UÇMUŞŞ BEE http://www.autoclubturkey.com/y_garage_view.php?garageid=4850
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.