'Full Versiyon'a Bak : Bmw Team'de Kimler Aktif Bir Görelim..
Dün Akşam Bmw Team Listesine Baktim 72 üye Gözüküyor Fakat Forumda Bu Sayida Aktif Arkadaşimiz Yok Kimler Aktif Bir Görelim..
cabrioman
16-11-2005, 10:15
arkadaşlar açıkçası daha fazla üyenin aktif olunması isteniyorsa açılan konular ona göre olmalı, burda hangi plakalı e30 un güzel olduğu, hangi e30 un kimi geçtiği, geçen hafta enka ya da ivedikte neler olduğu gibi başlıklara yazabilecek üye sayısı sizin de tahmin ettiğiniz gibi sınırlı...konuları ne kadar özelden genele çekersek katılanları o kadar arttırırız...
öncelikle özür Diliyorum Isminizi Bilmediğim Için Cabrioaman Diye Hitap Edicem Dikkat Edersen Bmw Team'de Kimler Aktif Diye Konu Açtim E30 Da Değil.nedense Dediğin Gibi Takim E30 Teame Dönüşmüş Gibi Bişeydi Ama Bunu Bir Nebze Olsun Aştik.
cabrioman
16-11-2005, 10:36
selam ismim Bülent, ewet benim bahsettiğim olay da bu zaten, aktif topiklere baktığımda yüzde 80 e30, ve genel e30 özellikleri sorunları vs değil, plaka plaka özele indirgenmiş konular...ben bmw nin bütün modellerini beğenirim, ayrıca arabamın motorunu komple değiştirmiş biri olarak da bilgi birikimim fena değildir...ama burda genelde teknik konuşmaktan ziyade kimin arabasının kimin üzerinden geçtiği konuşuluyor...sonuçta bmw bir tarzdır, yarış atı değildir...cevaplandırabileceğim ya da katkıda bulunabileceğim bir konu olursa yazıyorum, ama hangi plakalı e30 nedir, bana uzak kusura bakmayın arkadaşlar...
EMRAH_AET 94
16-11-2005, 11:09
Slm Arkadaşlar
misafir57
16-11-2005, 12:03
Her Zaman Aktif ///M Power
murat723
16-11-2005, 13:08
arkadaşlar açıkçası daha fazla üyenin aktif olunması isteniyorsa açılan konular ona göre olmalı, burda hangi plakalı e30 un güzel olduğu, hangi e30 un kimi geçtiği, geçen hafta enka ya da ivedikte neler olduğu gibi başlıklara yazabilecek üye sayısı sizin de tahmin ettiğiniz gibi sınırlı...konuları ne kadar özelden genele çekersek katılanları o kadar arttırırız...
slm arkadaşlar.. haklısın ama yazanlar sadece e30 cular olduğundan böyle oluyo galiba diğer üyeler konu açarsa onlarada katılırız mutlaka.
e30_kOlick
16-11-2005, 14:04
Hadi bmw team enka ve ivedikten vieolar payşabiliriz ankara dışındaki arkadaşlarımızda yollar :opa: yani herkes herşeyden haberimiz olsun hangi araba ne yaptı fln öğrenelim
Emir-Almas
16-11-2005, 14:32
Selam
Bende aktifim :D
Saygilar
MustafaMustu
16-11-2005, 14:54
selamlar çoğu zaman burdayımmmm :))
Efe Öztaş
16-11-2005, 14:55
Selam bende burdayım :thumbsup:
e30_kOlick
16-11-2005, 15:05
Yanlış anlamdıysan Can abim bunu kastetmedi galiba aktiflik derken herkes sitede ne kdr duduğunuz değil arkadaşlar yani bazı şeylerin çabasında olalım demek istiyor herhalde :cool2:
misafir1512
16-11-2005, 15:07
hep burdayım
murat723
16-11-2005, 15:51
Yanlış anlamdıysan Can abim bunu kastetmedi galiba aktiflik derken herkes sitede ne kdr duduğunuz değil arkadaşlar yani bazı şeylerin çabasında olalım demek istiyor herhalde :cool2:
kolik haklı :thumbsup: ankara organizasyonunda kocaman bi delik varmalesef :1nee: .bi başkan seçilse ve onun önderliğiyle yeni organizasyonlar yapılsa sanıyorum çoğu arkadaş katılır ve güzel bi atmosfer yapılabilir.aslında hayalim bu ama uzak görünüyo.örnek isterseniz ankaradaki woswos organizasyonları gerçekten süper her sene yapıyolar ve imrenerek bakıyorum walla....
mrb dostum ben de aktifim
herkese selam:thumbsup: :thumbsup: hayatımın çoğu actde geçiyor nerdeyse:cool2:
e30_kOlick
16-11-2005, 20:12
Arkadaşlar bunları yazmaya gerek olduğunu zanletniyorum 1 haftadır girmeyen biri girer yine yazar bence ben burdayım yazan herkes bi aktivite gösterse bir organizasyon düzenlese sizcede bmw team için daha iyi olmazmı
MERT DA 3.25
16-11-2005, 20:22
arkadaşlar burdayız yavvvvvvv
:cool2:
MERT abi şu avatar mıdır nedir,şuna resmini bi koysan artık,hem başkanlık için şartmış yani.:)
bu arada samed çok doğru söylüyosun,bu işte önderliği sen yap gerisi gelir...cuma buluşuyoruzhttp://www.autoclubturkey.com/images/icons/icon12.gif
öncelikle özür Diliyorum Isminizi Bilmediğim Için Cabrioaman Diye Hitap Edicem Dikkat Edersen Bmw Team'de Kimler Aktif Diye Konu Açtim E30 Da Değil.nedense Dediğin Gibi Takim E30 Teame Dönüşmüş Gibi Bişeydi Ama Bunu Bir Nebze Olsun Aştik.artık şuna inanın vede anlayın bugün bmw team da bi takım konular tartışılıyorsa sizin de bildiğiniz gibigenelde e 30 hakkında bu ne demek burda e 30 seven insan sayısı bmw takımına a renk katan insanların çoğunluğunda diyosanız ki e 30 cu lara burda yer yok bizim için çok ta önemli değil nedir bu yani hem e30 konusunda aktif bir çok şey yazılıp çizilecek hem de e30 culara karşı böyle bi takım cepheler oluşacak şunu hiç bi zaman unutmayın e 30 un olmadığı bi bmw takımına kimse ilgi göstermez bmw yi bmw yapan e30 dur bence bu böyle bu kadar söylüyorum yorum sizin
misafir1512
17-11-2005, 06:19
artık şuna inanın vede anlayın bugün bmw team da bi takım konular tartışılıyorsa sizin de bildiğiniz gibigenelde e 30 hakkında bu ne demek burda e 30 seven insan sayısı bmw takımına a renk katan insanların çoğunluğunda diyosanız ki e 30 cu lara burda yer yok bizim için çok ta önemli değil nedir bu yani hem e30 konusunda aktif bir çok şey yazılıp çizilecek hem de e30 culara karşı böyle bi takım cepheler oluşacak şunu hiç bi zaman unutmayın e 30 un olmadığı bi bmw takımına kimse ilgi göstermez bmw yi bmw yapan e30 dur bence bu böyle bu kadar söylüyorum yorum sizin
Bmw nin e30 dan daha güzel bir kasası olsaydı o zaman durum farklı olurdu..Ama e30 bir numara öyle değilmi serkan abi
lütfen e30 kullanıcısı olmama rağmen konuyu bu saffaya taşımayıp artık geniş bir pencereden bakalım ve bmw team'de neler yapılabilir bunlara bakalım.neden takımımızda x5,z3 'Ler 5 kasalar 7 kasalar olmasın bunlar bize ayrı bir güç ayrı bir hava katacaktır.
evet 72 üyeden kaç kişi bu sitede devamlı aktif bunu görelim arkadaşlar yani sitedeki potansiyelimiz ne?
cabrioman
17-11-2005, 10:49
GM600 zaten böyle bir zihniyetle sadece kendi kendinize konuşursunuz, e30 bir yana bmw bir yanaya katılmıyorum..burası bmw forumuysa eğer herşey konuşulmalıdır,neden biranda ACT nin en sorunlu takımı olduk bunları konuşmamız lazım...ama derseniz ki burası e30 platformu, hayatta başarılar o zaman...
selamlar çoğu zaman burdayımmmm :))
MERHABA KARDEŞİM SENİN ARABANI BİLİYORUM GALERİCİ AHMET DEYDİ DEĞİLMİ ARABAN MALTEPEDE:thumbsup:
artık şuna inanın vede anlayın bugün bmw team da bi takım konular tartışılıyorsa sizin de bildiğiniz gibigenelde e 30 hakkında bu ne demek burda e 30 seven insan sayısı bmw takımına a renk katan insanların çoğunluğunda diyosanız ki e 30 cu lara burda yer yok bizim için çok ta önemli değil nedir bu yani hem e30 konusunda aktif bir çok şey yazılıp çizilecek hem de e30 culara karşı böyle bi takım cepheler oluşacak şunu hiç bi zaman unutmayın e 30 un olmadığı bi bmw takımına kimse ilgi göstermez bmw yi bmw yapan e30 dur bence bu böyle bu kadar söylüyorum yorum sizin
SERKAN ABİ ESTİRİYORSUN YİNE :cool2:
:worshippy :worshippy PT 323 :worshippy :worshippy
MustafaMustu
17-11-2005, 12:57
MERHABA KARDEŞİM SENİN ARABANI BİLİYORUM GALERİCİ AHMET DEYDİ DEĞİLMİ ARABAN MALTEPEDE:thumbsup:
selam ben arabayı bostancıdan aldım sinan diye bir arkadaşımdan o bmw camiasını benden çok daha iyi bilir vede bmw hastasıdır :opa:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BURDAYIM
murat723
17-11-2005, 13:44
SONUNA KADAR KATILIYORUM... ek olarak diğer arkadaşlarında konu açmasını bekliyorum.
misafir1192
17-11-2005, 17:23
Vlm 96 ,o Hep Burada
kerem molaoğlu
17-11-2005, 17:30
Hergün özellikle Geceleri Hep Burdayim.doğuştan Bmw Ciyim çünkü
e30_kOlick
17-11-2005, 19:21
MERT abi şu avatar mıdır nedir,şuna resmini bi koysan artık,hem başkanlık için şartmış yani.:)
bu arada samed çok doğru söylüyosun,bu işte önderliği sen yap gerisi gelir...cuma buluşuyoruzhttp://www.autoclubturkey.com/images/icons/icon12.gif Tabiki bulusuyoruz kardeşim bugün senin için o dediğin E plakalı e30 u görmeye gittik zevklisin güzel bi araba :thumbsup:
efsaneCI444
17-11-2005, 19:45
efsaneCİ444 ///// KISACASI /////// 06 BR 444 ////// ŞEKLİM VAR :cool2: :cool2:
mesaiye kalmadıkça burdayım
:)
üye olduğum 2-3 BMW formu daha var fırsat buldukça burayada bakıyorum...
obensaltan
18-11-2005, 04:04
e30 cularin yogun oldugu bir yerde surekli e30 konusu acilmasi dogal
ama konularin surekli belli araclar ve belli bir grup icinde donmesi biraz garip
acikcasi bnm acimdan cok problem degil ben girip istedigim konuyu okuyorum
ama amac bu toplulugu genisletmekse o zmn bazi seylerin degismesi lazim
yakin arkadaslarimin araclarinin bile plakasini bilmeyen ben burda bir cok e30 un plakasini ezberledim neredeyse :)
normalde ankara e30 tayfasi diye bir konu acilip, gerekli muabbetlerin burada yapilmasi gerekir bence
ankara e30 tayfasi genelde motor modifikasyonu ve gazlama pesinde forumdan takip ettigim kadariyla, yanlis anlamayin bu konuda bi itirazim yok bende merakliyim ama bmw sini sakin sakin surmek icin almis biri bu siteye girdiinde ortaya atilmis onca plaka, yok ben yerim yok sen yersin, yok sunun eski sahibi buydu ii kaciodu bu aldi bunu yapti motora, o bunu yedi su bunu yuttu muabbeti donuyor surekli ve bu muabbetlere fransiz kaliyor enkada falan takilmayanlar
e dogal olarak forumada fransiz kaliorlar cunku topicler genelde ankara e30 ustune
ayrica son olarak e30 culara bir tavsiyem
e 30 cok sevdigim bir kasa, o paraya alacagim araclar icinde ilk siralarda diyebilirim
ama cikipta e30 en guzel bmw kasasi ustune araba tanimam falan derseniz bu isin sonu gelmez
bmw nin karizmasi ve asaleti apayridir bence, onun icin birakin ovguyu kendinizden degil baskalarindan bekleyin... araba ve motorlarin sonucta metal parcasi oldugunu, arabanizi ne kadar yuklerseniz yukleyin bi manyagin cikip sizden daha cok yukluyeceginide unutmayin derim
neyse cok uzattim
kisacasi arkadaslar e30 ayaga dustu, cakallar suruor, apachi arabasi diyenlere e30 cular olarak bunun boyle olmadigini gostermeniz gerek
profosyonelce uygulanmis modifiyeler, diger uyelere ve e30 sahiplerine fikir vericek sekilde aciklamali resimli uygulamalar, diger marka ve kasa araclara saygi, komplekssiz sekilde her arabanin birbirini gecebilecegini kabul etmek...
zor seyler degil bunlar ve kisa sure icinde oturtucaginiza inaniyorum herseyi
iyi gunler...
Bmwmaniac Abi Thanks Butonuna Basip Da Kuru Kuruya Teşekkür Etmek çok Da Içimi Rahat Ettirmedi Günlerdir Anlatmak Istediğimi Tek Bir Msj Içinde Toplamişsin.teşekkür Ediyorum!!
wind combo
21-11-2005, 00:20
selam ismim Bülent, ewet benim bahsettiğim olay da bu zaten, aktif topiklere baktığımda yüzde 80 e30, ve genel e30 özellikleri sorunları vs değil, plaka plaka özele indirgenmiş konular...ben bmw nin bütün modellerini beğenirim, ayrıca arabamın motorunu komple değiştirmiş biri olarak da bilgi birikimim fena değildir...ama burda genelde teknik konuşmaktan ziyade kimin arabasının kimin üzerinden geçtiği konuşuluyor...sonuçta bmw bir tarzdır, yarış atı değildir...cevaplandırabileceğim ya da katkıda bulunabileceğim bir konu olursa yazıyorum, ama hangi plakalı e30 nedir, bana uzak kusura bakmayın arkadaşlar...
o zaman cevap yazmassın e30 la alakalı konulara
wind combo
21-11-2005, 00:21
o zaman cevap yazmassın e30 la alakalı konulara
:sinirli:
cabrioman
21-11-2005, 00:31
o topiclere bişey mi yazmışım???? ben teknik olarak e30 la ilgili birşey biliyorsam yazarım, ama onun haricinde plakalrı kendi aranızda tartışın, kimin kimin üzerinden geçtiği de, polisin ivedikte kimi kovaladığı da beni ilgilendirmiyor...onu ilgilendiren arkadaşlar zaten yeterince konuşuyor burda...
wind combo
21-11-2005, 00:37
tamam o zaman sorun yok demekki.
he bide bülent kardeş mesut abiye selam söle beni tanır. 34 s 3522
hızlıveöfkeli
16-07-2006, 15:40
kalbim gönlüm sonuna kadar sizinle
,,
illak i yazmak mı gerekiyo
Arabam olmasa da gönülden BMW ci olarak bende buradayım
misafir821
14-09-2006, 16:49
SLm arkadaşlar adım süleyman Ankaradayım öğrenciyim aracım e34 kasa mteknik 535i
ACT ye ve BMW Team e hoşgeldin
Sharkfin_Hasan
18-09-2006, 15:13
Süleyman hoşgeldin, nick'inin misafir kalmasını istemiyorsan, ilgili üyelik konubaşlığını ziyaret etmeni, talimatları izlemeni öneririm...
turkland
06-10-2006, 05:26
Artık ben de varım arkadaşlar. Daha önce üye olmuştum ama bir türlü fırsat bulamıyordum artık yeterli vakit bulabileceğim. Ben şu an BMW'nin anavatanı Almanya dayım. Şu an elimde 1998 318-M tecnick aracım var, yakında fotosunu sizinle paylaşacağım, beğeneceğini sanıyorum. Tüm arkadaşlara Bmw nin sadece bir otomobil olmadığını önemle hatırlatıyorum. Bu forumda Bmw team de bir numara olmalı.
turkland
06-10-2006, 05:31
Arkadaşlar bu arada ismim KARAHAN ,ancak ismim yerine TURKLAND adını kullandım bilmiyorum iyi mi ettim. Bu forumda belki yeri değil ama TURKEY yerine TURKLAND isminin kullanlıması için kampanya düzenliyoruz arkadaşlarla, bu ismi de biraz reklam olsun diye seçtim. Turkey biliyorsunuz İngilizce 'Hindi' anlamına geliyor. Özellikle yurt dışında bunu daha çok hissediyorsunuz. Bazı anglo-saksonlar bizimle Hindi diye dalga geçiyor, biz de hindilikten kurtulma zamanı geldi dedik ve Turkey yerine Turkland isminin kullanılması gereğine karar verdik. Siz ne dersiniz bilemem ama desteklerseniz sevinirim.
Neden bu yeni bir kampanya olmasın.
TURKEY DEĞİL TURKLAND
misafir544
10-10-2006, 10:31
Merabalar Bmw Team A Kazasiz Belasizgünler Dilegiyle
Aaaa bensiz olurmu.Tabi ki bende buradayım :D
yazmış olmam gerekir ama, bida yazalım burdayız :D
TonguCelik
10-10-2006, 22:14
Hatta corbada benim de tuzum olsun...
aktifiz aktifsin aktifler
aktifiz aktifsin aktifler
Hoşgeldinde takımını belli et canım.BMW takımından olduğun bilinsin :D
bensiz olur mu???
olmaaaaazzzz:D:D:D
slm bmw:D
Slm kanka hoşgeldin :D
eyüpcan-u
11-10-2006, 12:09
cümleten selammmm,,,
ufak ufak aktif olmaya çalışıyorum bende,,,
cümleten selammmm,,,
ufak ufak aktif olmaya çalışıyorum bende,,,
A.s aramıza hoşgeldin eyüpcan :D:D
Oooo Seçil hoşgeldin.Bizleri unuttuğunu sanmıştım :D:D
Bende buradayım :D
Yok Turan mrk etme unutmadım :)
Yok Turan mrk etme unutmadım :)
Aman sende unutma.Zaten takımda aktif üye sayımız gittikçe azalıyor,sende bırakma takımı..
Valla artık kimse aktif değil takımda.Buda çok üzücü bir durum bence.Takım gün geçtikçe ölüyor.
Mehmet KAMBUR
09-12-2006, 00:26
Slm arkadaşlar bende aranızdayım artık :)..
Slm arkadaşlar bende aranızdayım artık :)..
Aramıza hoşgeldiniz :D
Mehmet KAMBUR
09-12-2006, 01:40
Çok sağolun arkadaşlar
Sharkfin_Hasan
11-12-2006, 13:23
ACT BMW Takımına Hoşgeldin Mehmet Kardeşim, inşallah aktif olacak ve hoşça vakit geçireceksin burada...
ben de geldim :)
aktif bir takım istiyorummmmm :)
bu arada nick değil de isim kullanmamız gerekiyormuş sanırım..
hemen düzelttiryim onu da :cool2:
Sharkfin_Hasan
11-12-2006, 15:27
ACT BMW Takımına Hoşgeldin Evrim Kardeşim, hep beraber ACT BMW Takımını BAvyera Aslanına yakışır niteliğe ve aktifliği kavuşturacağız İnşallah...
slm arkadaşlar.. bir bmw tutkunu olarak umarım burda bana da aktif olmak için yer vardır..:cool2:
Sharkfin_Hasan
11-12-2006, 16:45
ACT BMW Takımına hoşgeldin Ender, aktif olmanı dilerim...
Hoşbulduk. Birşey sormak istiyorum, BMW Takım üyesi olmak için ne yapmak gerekiyor:kararsiz: Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Saygılar
Sharkfin_Hasan
11-12-2006, 17:04
Bu linkten markalar koordinatörü arkadaşımız Emin'e mesaj atarsan sorununu çözebileceğin düşüncesindeyim Ender.
http://www.autoclubturkey.com/forum/member.php?find=lastposter&t=62562
slm arkadaşlar.. bir bmw tutkunu olarak umarım burda bana da aktif olmak için yer vardır..:cool2:
Aramıza hoşgeldin.Aktif olman dileğiyle.İyi forumlar.
BMW tutkusu rahat bırakmıyor..BMW'miz yok ama tutkumuz var..:) Ben de geldim..
BMW tutkusu rahat bırakmıyor..BMW'miz yok ama tutkumuz var..:) Ben de geldim..
Hoşgeldin
Murat ///M
24-12-2006, 19:16
Slm arkadaşlar bende geldim
Aramıza hoşgeldin.İyi forumlar.
kaldırın milleti yahu uyuyolar hala??
TANDOĞAN
30-12-2006, 21:10
aktif im arkadaşlar.buradayım.işten dolayı pek giremiyorum act ye
Hakan IŞIK
06-01-2007, 21:40
fazla msj yazmıyorum ama takip ediyorum :)
tarafımdan takip ediliyosunuz!! :thumbsup:
Sharkfin_Hasan
12-01-2007, 15:45
Aktif olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyor ve buluşmalara katılmaya çaba göstermelerini diliyorum...
girayhan
05-02-2007, 23:36
Arkadaşlar şöle Bişey Var Burada Konuşulan Konular Kimin Kimi Geçtiği Güç üstünlüğü V.s Konular + Bmw Marka Takimina E30 Cular Sahip Sürekli E36 Ci Lar Neredeler Merak Ediyorum E30 Konulari Sikiyor Artik
aktif olmaya çalışıyoruz :)
GuRSeSaKSu
06-02-2007, 00:37
merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım. Gürses Aksu. arac garaj no: 77217 beklerim... iyiakşamlar
abdullah.BMW
04-03-2007, 00:32
bende aktif olmaya çalışırım BMW başkasını tanımam
selam bende artık burdayım
slm arkadaslar!bülent abime özellikle selamlar!bende bir BMWTEAM ÜYESİ OLARAK BURDAYIM!Ankara'dayım!
herkese iyi paylaşımlar ,iyi forumlar!
s.karaoglu
17-06-2007, 17:08
arkadaşlar merhaba bugün aranıza yeni katıldım e34 ve e30lar ölmezz :)
s.karaoglu
17-06-2007, 17:30
hepsi çok güzel benimki e34 535i
Uzun zamandır girmiyordum foruma.Merhaba arkadaşlar.Sizinle tekrar görüşmek güzel :D Bundan sonra bende buradayım uzun aradan sonra
K R R 91
09-10-2007, 15:32
burdayiz
umutuydu
25-10-2007, 19:31
selam arkadaşlar herzaman olmasada bende burdayım
ben de burdayım .uzun zamandır siteye giremedim çünkü e36 mı sattım. ama en kısa zamanda e46 yla dönücem. aracını satmak isteyen ve satılık bilen varsa snaf35@yahoo.com adresine mail atabilir. (30000 ytlye kadar)
megatron
02-11-2007, 20:30
ben mümkün olduğunca buralardayım artık
SERDAR E30 KSK
23-02-2008, 12:40
arkadaslar bende araniza yeni katildim e30 aracimla yakinda fotolarini koyacam izmirin kral makinelerinden biri yapicam
hasan bayrak_TS
16-04-2008, 17:08
bugunden sonra hergun
November
02-07-2008, 13:33
eski E30'cu olarak şunu söyleyebilirim.. bütün BMW lerin yeri başkadır. tabiki cankose arkadaşımız genele hitap ediyor ama burda e30 takımının baskın taraf olmasına hak vermek lazım. 6 silindir bir e30'u dolu dolu kullanan birisinin beni çok iyi anlayacağından eminim..
Şuanda 5 kasa ile ben de burada aktifim...
vBulletin® v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.